Natuurlijke haarverzorging. De kracht van oliën in Nanoil-producten

Door Doutzen Dulfer

Natuurlijke haarverzorging - Nanoil

Nanoil haaroliën zijn nieuw op de haarverzorgingsmarkt. Dit zijn niet zomaar oliën – ze zijn ideaal gematcht met drie types porositeit. Lees over de drie uitvoeringen van Nanoil haaroliebehandeling welke zijn gebaseerd op natuurlijke plantaardige oliën: voor stijl haar dat is blootgesteld aan schade (lage porositeit); voor kroezig en problematisch haar (medium porositeit); voor krullend en beschadigd haar (hoge porositeit). Kies de beste voor jou!

Er is nog nooit zo’n product geweest. Bovendien is er nog nooit een fabrikant geweest die de haarstructuur in verschillende stadia van schade heeft bestudeerd en een juiste verzorging heeft bedacht om voor de haarconditie te zorgen. Nanoil haaroliën zijn de enige producten die de mogelijkheden hebben om te voldoen aan de behoeften van laag, medium en hoog poreus haar. De hoofdingrediënten zijn natuurlijke oliën die perfecte proporties van essentiële vetzuren bevatten voor een gegeven haartype. De sleutel tot succes – haaroliën volgens de haarporositeit (haarconditie).

Nanoil voor laag poreus haar

Waar bestaat het uit?

Het is een mix van negen natuurlijke oliën vol met verzadigde vetzuren. Nanoil voor laag poreus haar bevat cederolie (van de Siberische pijnboom), kokosolie, arganolie, wonderolie, sheaboter, maracuja-olie, babassu-olie, monoi-olie, (van de tiarebloem) en cupuacuboter. De samenstelling is verrijkt met Kerastim en Baicapilcomplex (anti-haarverlies; stimuleert haargroei), uv-filter, panthenol, Vitamines A en E.

Hoe werkt het?

Nanoil voor laag poreus haar werkt zowel aan de binnen- en buitenkant van het haar. Het reguleert het functioneren van de hoofdhuid, balanceert de pH, voorkomt overtollige talgafscheiding en zorgt er daarmee voor dat het haar niet vettig wordt. Nanoil-haarolie beschermt gevoelig haar tegen de schadelijke werking van temperatuur en zonlicht, voorkomt vochtverlies en houdt het haar goed gehydrateerd. Bovendien versterkt het de natuurlijke lipidelaag van de hoofdhuid en het haar. De olie vergemakkelijkt stylen zonder de lokken te bezwaren.

Voor wie is het geschikt?

Nanoil voor laag poreus haar is een ideale olie voor degenen die worstelen met zwaar, stijl haar dat niet beschadigd is maar wel moeilijk te stylen. Het werkt ook voor krulbestendig haar. Het is een uitstekend product wanneer het haar permanent wordt blootgesteld aan hoge temperaturen en zonlicht, bijv. in warme landen boven de evenaar.

Nanoil voor medium poreus haar

Waar is het van gemaakt?

Het is een combinatie van de zes best geselecteerde oliën met een grote hoeveelheid omega-7 en omega-9 enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Nanoil voor medium poreus haar bevat macadamia-olie, arganolie, marula-olie, jojoba-olie, maracuja-olie en kokosolie. De ingrediënten zijn verrijkt met bestanddelen die de werking intensiveren – Kerastim (anti-haarverlies), Baicapil (voor haargroei), uv-filter, vitamines A en E.

Hoe werkt het?

Zowel aan de binnen- en buitenkant van het haar. Nanoil voor medium poreus haar behoudt een optimaal niveau van vocht en verbetert de bloedtoevoer naar de hoofdhuid. Als gevolg hiervan verbetert het de absorptie van waardevolle voedingsstoffen. De olie versterkt de natuurlijke beschermlaag, herstelt de haarzakjes, reageert tegen broosheid, repareert schade en voorkomt gespleten puntjes. Nanoil haarolie herstelt glans en zijdezachtheid, vergemakkelijkt kammen en stylen, temt onhandelbare en kroezige lokken, zorgt voor permanente bescherming tegen schadelijke externe factoren.

Voor wie is het?

Een innovatief Nanoil voor medium poreus haar is ontworpen voor de meeste vrouwen – voor degenen die niet met hun kapsel om kunnen gaan. Het is de perfecte oplossing voor zwak haar dat de neiging heeft om broos te worden en te splitsen, zijn conditie verliest en wordt getroffen door huidproblemen zoals roos. Nanoil voor medium poreus haar werkt voor kroezig, golvend, moeilijk te temmen, uitvallend en dof haar.

Nanoil voor hoog poreus haar

Waar is het van gemaakt?

Het is een complex van zes natuurlijke oliën die de meeste omega-3 en omega-6 meervoudig onverzadigde vetzuren bevatten.. De olie is speciaal gemaakt voor beschadigd haar. Nanoil voor hoog poreus haar bevat zoete amandelolie, arganolie, teunisbloemolie, avocadoolie, maracuja-olie en katoenzaadolie. De formule is versterkt met twee innovatieve ingrediënten voor haargroei en kracht (Kerastim en Baicapil), uv-filter, keratine, panthenol, zijde, lanoline en vitamine E.

Hoe werkt het?

Deze versie biedt de meest intense werking. Het regenereert grondig, versterkt haar en dicht de haarcuticula. De olie herstelt schade en levert non-stop bescherming tegen schadelijke factoren. Nanoil voor hoog poreus haar voedt grondig, zorgt voor juiste hydratatie, voorkomt verlies van vocht en regelt de processen in de hoofdhuid. Het reduceert kroezing, statisch haar, dofheid, broosheid en gespleten puntjes en elimineert problemen zoals roos. Het elimineert vettige wortels en droge puntjes. Nanoil herstelt de veerkracht, zachtheid en glans en het stopt haaruitval.

Voor wie is het?

Nanoil voor hoog poreus haar – een redding voor gestrest, zwak, uitvallend, gedehydratreerd, broos haar met gespleten puntjes. Bijvoorbeeld, het product werkt voor mensen die een verslechterde haarconditie hebben door de talloze haarstylingbehandelingen, regelmatig kleuren en warmtestyling. Nanoil werkt voor “gekroesd” haar en bezwaarde lokken, maar het is ook geschikt voor haar dat natuurlijk hoog poreus is (krullend).

HAAROLIËN IDEAAL VOOR IEDEREEN

Veel vrouwen (en mannen) zullen zeker verliefd worden op de Nanoil-haarproducten. Iedereen kan een ideaal vinden onder de drie uitvoeringen omdat Nanoil voldoet aan alle behoeften en alle problemen oplost – wanneer je delicate ondersteuning vereist of maximale intensieve behandeling.

Het is een elegant, handig en multifunctioneel product. Je kiest de beste versie voor jou, gebruikt het regelmatig en wacht op de effecten die na een paar keer aanbrengen zullen verschijnen. Het product is uiterst efficiënt en gemakkelijk te gebruiken. Een gemakkelijke pomp in een gouden kleur past goed bij het zwarte flesje en houten dop, maar hij is ook heel praktisch en nuttig.

Vrije keuze voor aanbrengen garandeert ook een gemakkelijk gebruik. Nanoil haaroliën zijn uitstekend voor natte of droge haaroliebehandeling, voor oliespray of olie in een kom. Zij kunnen op verschillende andere manieren worden gebruikt; je kiest een methode dat voor jou het gemakkelijkst is.

Meer informatie over nanoil.nl