Hoe maak je je wimpers langer, dikker en gekruld zonder je huis te verlaten? Nanolash Lash Lift Kit is de oplossing!

Wimpers liften en lamineren is een behandeling die steeds populairder wordt onder vrouwen. Tot nu toe werd het alleen uitgevoerd in professionele schoonheidssalons. Het merk Nanolash bewijst echter opnieuw dat niets onmogelijk is in de beautywereld. Met de Lash Lift Kit van Nanolash kun je thuis een je wimpers behandelen zoals in een schoonheidssalon.

Voor wie is de lash lift bedoeld?     

Het liften van wimpers is een van de populairste behandelingen die professionele schoonheidssalons aanbieden. Ondanks de relatieve populariteit roept de behandeling nog steeds veel vragen op. De effecten die onmiddellijk na de behandeling optreden, zijn onder andere:

  • aanzienlijk langere en meer gedefinieerde wimpers;
  • zichtbaar gekrulde wimpers;
  • een reconstructie van de wimperstructuur die extra gevoed zijn;
  • Dikker uitziende wimpers zonder de natuurlijke look te verliezen.

Tegelijkertijd rijzen er veel vragen: voor wie is deze behandeling bedoeld? Nou, om eerlijk te zijn is het voor elke vrouw. Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt of in welke conditie je natuurlijke wimpers op dit moment zijn. Echt iedereen kan profiteren van wimpers liften en lamineren en dankzij de Nanolash Lash Lift Kit kun je deze behandeling nu thuis uitvoeren.

Kit om je wimpers te liften en lamineren van Nanolash

Nanolash Lash Lift Kit – een revolutie in het stylen van wimpers 

De Nanolash lift kit is een innovatie en een revolutie in de schoonheidsmarkt. Laten we beginnen met het feit dat het merk Nanolash de huidige leider in de branche is. Het staat vooral bekend om zijn kwaliteitsvolle cosmetica en accessoires, die er al jaren voor zorgen dat iedereen zijn wimpers er goed kan laten uitzien.

Maar om terug te komen op Nanolash Lash Lift Kit: we mogen stellen dat dit een kit van topkwaliteit is. Hiermee kun je de hele behandeling uitvoeren zonder de wimpers te veel te belasten. Bovendien bevatten de producten in de kit natuurlijke ingrediënten zoals druivenpitolie en kokosolie. Hiermee kun je de wimpers diep hydrateren en beschermen.

De kit bestaat uit 3 producten: Lift – stap 1, fixeer – stap 2, keratine booster – stap 3. Je krijgt 10 0,5 milliliter zakjes waarmee je thuis 10 keer je wimpers kan behandelen. Daarnaast bevat de kit ook:

  • Siliconen staafjes – bevestig ze op de oogleden om de wimpers te scheiden en de producten aan te brengen;
  • Lift Lash Glue – een lijm van 5 milliliter om de staafjes op hun plaats te houden;
  • andere accessoires die nodig zijn om thuis wimpers te lamineren.

Alle producten zijn zo gemaakt dat zelfs als je geen ervaring hebt, je probleemloos de hele behandeling kunt uitvoeren. Natuurlijk kunnen professionele wimperstylistes deze kit ook gebruiken.

Hoe kun je je wimpers thuis lamineren met de kit van Nanolash?

Zoals gezegd is de kit om je wimpers te liften en lamineren van Nanolash heel gebruiksvriendelijk. Je hoeft alleen maar je wimpers schoon te maken, ze te scheiden met de pads en dan de siliconen staafjes in de gewenste grootte te bevestigen.

De producten moeten ongeveer 1 millimeter van de wimperrand worden aangebracht. Ze moeten elk 7-10 minuten op de wimpers blijven zitten. Voordat je het volgende product aanbrengt, moet je eerst het vorige verwijderen.

Uiteindelijk is het voldoende om de staafjes te verwijderen – dit is vrij eenvoudig. De effecten van je wimpers liften thuis zijn vrijwel direct zichtbaar.

Thuis je wimpers liften met de Nanolash kit – samenvatting

Thuis je wimpers liften duurt slechts een paar minuten. De effecten blijven minstens 8 weken merkbaar. Nanolash Lift Kit is een uniek product met een uitzonderlijk effect.

Door de instructies te volgen, kan elke vrouw een gedefinieerde en charmante blik krijgen. De Nanolash Lash Lift Kit verdient zeker speciale aandacht. Probeer het zeker uit en de kans is groot dat je nooit meer een wimperkruller nodig hebt!