Stenders Pracaxi Olie & Rozemarijn Olie Haar Conditioner

De bijzondere voordelen voor zelfs het meest beschadigde haar

Stenders heeft nu een nieuwe, revolutionaire haar conditioner ontwikkeld met pracaxi olie en rozemarijn olie waardoor er vele voordelen te behalen zijn voor ieder soort haar.

Voor een diepe hydraterende behandeling en voedende voeding is Stenders speciale conditioning masker ontwikkeld. Deze is gemaakt met twee krachtige ingrediënten: pracaxi olie en rozemarijn olie.

Pracaxi olie, die gewonnen wordt uit de Braziliaanse pracaxi boom, bevat veel essentiële vetzuren zoals alpha-linoleenzuur en palmitinezuur. Deze vetzuren zorgen ervoor dat het haar weerbaar wordt, van sterk komt en weer glanst. Rozemarijn olie, afkomstig van de bloem en bladeren van de roosmarinplant, door de anti-oxidanten om schadelijke stoffen en vrije radicalen zoals ultraviolette stralen af te weren.

Het unieke aan de Stenders Pracaxi Olie en Rozemarijn Olie conditioning Masker is dat het direct in het haar trekken de penetreert en de voedingsstoffen langer vasthoudt.

De nieuwe Stenders Pracaxi Olie en Rozemarijn Olie conditioning Masker is ideaal voor het herstellen en beschermen van chemisch beschadigd haar, föhnen, stijlen, kleuren, blonderen en alle andere oxidatieve behandelingen die haar kunnen verzwakken. Het herstelt ook de veerkracht en glans van het haar en beschermt het tegen UV-straling.

DeConditioning Masker bevat ook menthol, die het hoofdhuid direct kalmeert en een aangenaam frisse geur achterlaat.

Vanwege het kalmerende effect is de Pracaxi Olie en Rozemarijn Olie Haar Conditioner ook uitstekend geschikt is voor de behandeling van droog, verzwakt en incompleet herstellend haar.

Uiteindelijk helpen deze speciale ingrediënten de haarvezel te verbeteren, maken ze weerbaar tegen milieuvervuiling en schadelijke stoffen en voeden ze het haar voor een weerbaar manenbouquet.

Hoe gebruik je de Stenders Pracaxi Olie en Rozemarijn Olie Haar Conditioner?

Gebruiksaanwijzing

Voor het beste resultaat, moet je de Stenders Pracaxi Olie en Rozemarijn Olie Haar Conditioner aanbrengen op nat haar.

Breng een kleine hoeveelheid aan op de handpalm en breng dit over het hoofd aan. De conditioner door het haar masseren en het product goed verdelen. Laat het ongeveer twee minuten intrekken.

Daarna het haar afspoelen met lauwwarm water en het haar drogen.

Voor het herstellen van extreem uitgedroogd en beschadigd haar, kunt u het haar na het aanbrengen van de conditioner nog verder hydrateren met een paar druppels pracaxi olie of rozemarijn olie.

Voordelen van Stenders Pracaxi Olie & Rozemarijn Olie Haar Conditioner

De meest voordelen van Stenders Pracaxi Olie & Rozemarijn Olie Haar Conditioner zijn:

– Het herstelt en beschermt de veerkracht en glans van het haar.

– Het versterkt het haar, maakt het sterk en glanzend.

– Het bevordert de voeding van het haar door de essentiële vetzuren en anti-oxidanten.

– Het maakt het haar resistent tegen oxidatieve behandelingen, milieuvervuiling en schadelijke stoffen.

– Hoofdhuid wordt gekalmeerd en een frisse geur wordt achtergelaten.

Waar kun je de Stenders Pracaxi Olie & Rozemarijn Olie Haar Conditioner kopen?

Stenders Pracaxi Olie & Rozemarijn Olie Haar Conditioner is te koop in diverse speciaalzaken en op verschillende online winkels.

Hiernaast is de haarconditioner ook verkrijgbaar bij diverse apotheken, supermarkten en beautywinkels.

Conclusie

Stenders Pracaxi Olie & Rozemarijn Olie Haar Conditioner is een goede optie voor beschadigd en extreem uitgedroogd haar.

De krachtige ingrediënten geven voedende voeding aan het haar en herstellen en beschermen de veerkracht en glans. Door de anti-oxidanten wordt het haar weerbaar tegen oxidatieve behandelingen, milieuvervuiling en schadelijke stoffen.

De natuurlijke ingrediënten maken het product goed verdraagbaar en het wordt bereikbaar in veel speciaalzaken, apotheken, supermarkten en beautywinkels.
Het is dus de moeite waard om er eens naar te kijken als je je haar wilt beschermen en tegelijkertijd een diepe hydraterende behandeling wilt.