Cluster wimpers van Nanolash (DIY Lash Extensions): ontdek de nieuwe sensatie!

Wimpels kunnen, ondanks dat ze gemaakt zijn van fijne haartjes, de kracht van de blik van elke vrouw laten zien. Vaak zijn ze helaas dun en fijn. Hierdoor experimenteren veel vrouwen met verschillende cosmetica. Op de markt verscheen onlangs een baanbrekend product: cluster wimpers die je zelf thuis kunt aanbrengen, van Nanolash! Is dit de oplossing voor alle problemen met wimpers?

Waarom worden wimpers zwak en vallen ze uit?

Veel vrouwen op de wereld ervaren constant problemen met hun wimpers. Helaas hebben veel factoren invloed op de conditie van de wimpers, en niet alles is afhankelijk van de verzorging van je wimpers.

De conditie van wimpers kan beïnvloedt worden door een tekort aan biotine en een verkeerd voedingspatroon. Natuurlijk kun je frequente, agressieve schoonheidsbehandelingen ook de schuld geven. Semipermanente wimper extensions leiden vaak tot beschadiging van de wimperlijn. Zelfs verkeerd je make-up verwijderen en het aanbrengen van meerdere lagen mascara kan de wimpers verzwakken.

Genetische en geografische factoren moeten ook benoemd worden. Niet alle vrouwen zijn door moeder natuur gezegend met lange, dikke wimpers met een gedefinieerde krul. Op ons deel van de wereld zijn de wimpers van nature lichter, wat ook invloed heeft op de definitie ervan (of het gebrek aan definitie).

Het merk Nanolash heeft hier de perfecte oplossing voor gevonden. DIY Lash Extensions overbelasten de wimpers niet (deze wimper clusters breng je onder de natuurlijke wimpers aan, 1 mm van de wimperlijn af) en je kunt ze thuis gebruiken!

DIY Lash Extensions nanolash

Hoe werken de cluster wimpers – DIY Lash Extensions van Nanolash?

De DIY Lash Extensions breng je binnen 10 minuten aan! Bovendien gaan ze tot 5 dagen mee. Vrouwen ervaren geen problemen bij het aanbrengen van deze cluster wimpers.

Deze cluster wimpers voor DIY gebruik thuis zijn in twee versies beschikbaar. De eerste is een losse doos met 36 kant-en-klare wimpers. De doos bevat clusters in 3 lengtes (10, 12 en 14 mm) en 8 verschillende stylen.

De tweede optie is een complete wimper extension kit van Nanolash. Geweldig voor vrouwen die zelf niet alle accessoires in huis hebben.

De wimper extension kit bevat:

  • Nanolash bonder: 5 ml lijm die de wimperkleur universeel maakt;
  • Nanolash remover: deze oplossing (5 ml) helpt de cluster wimpers verwijderen zonder de natuurlijke wimpers te beschadigen);
  • Nanolash sealer: ontwikkeld om de plakkerige laag van de wimpers te verwijderen (5 ml);
  • Wimper applicator: gemaakt van RVS.

De DIY Lash Extensions zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal en het is nauwelijks zichtbaar dat je de cluster wimpers draagt.

Hoe breng je thuis de Nanolash cluster wimpers aan?

Hoe breng je thuis de cluster wimpers aan

Het aanbrengen van de wimperextensions van Nanolash duurt ongeveer 10 minuten. Verwijder je make-up eerst grondig en daarna:

  • Breng je een dunne laag bonder aan en wacht je 30-60 seconden tot hij plakkerig wordt;
  • Breng je de cluster ongeveer 1 mm boven de wimperlijn aan;
  • Rond je het proces af met de sealer.

De DIY Eyelash Extensions zijn zo ontwikkeld dat elke vrouw ze kan gebruiken.

Baanbrekende DIY Lash Extensions: samenvatting

De DIY Lash Extensions steken met kop en schouders boven de concurrenten uit. Deze cluster wimpers voor DIY gebruik zijn beschikbaar in verschillende lengtes en stylen. Hierdoor kunnen vrouwen kiezen voor een subtiele look of Russian Volume, afhankelijk van waar ze op dat moment zin in hebben.

De lichtgewicht wimper clusters zitten op een flexibele zwarte strip. Dit maakt ze eenvoudig aan te brengen en camoufleert de plek waar ze aan de wimpers vastzitten. Het aanbrengen van de wimpers neemt maar 10 minuten in beslag en de wimpers blijven tot 5 dagen zitten.

De DIY Eyelash Extensions overbelasten de natuurlijke wimpers niet. Je kunt een tijdelijke look creëren die je op elk moment kunt veranderen. Deze cluster wimpers zijn de perfecte keus voor bruiloften, een avondje uit of een spontane wandeling.

De fabrikant heeft ervoor gezorgd dat het gebruik van de cluster wimpers eenvoudig, veilig en plezierig is. Dankzij de nep wimpers voor thuis gebruik van Nanolash hoef jij je geen zorgen meer te maken over de staat van je natuurlijke wimpers. Binnen 10 minuten herstel je elke imperfectie!