De Long-Wear Nanobrow Brow-Styling Pencil voor een WOW effect in je wenkbrauw make-up!

De Long-Wear Nanobrow Brow-Styling Pencil voor een WOW-effect in je wenkbrauw make-up!
Wil je een frisse wind door je dagelijkse wenkbrauw make-up routine laten gaan? Het blijkt dat, dankzij langhoudende en handige schoonheidsproducten, je dagelijkse make-up helemaal niet vermoeiend en tijdrovend hoeft te zijn. Maak kennis met Nanobrow Eyebrow Pencil, een professioneel wenkbrauwpotlood waarmee je oogverblindende, gepersonaliseerde wenkbrauwlooks kunt creëren.

Niet elke vrouw heeft van nature dikke wenkbrauwen met een perfecte vorm. Maar maak je geen zorgen! Je krijgt de wenkbrauwlook die je wilt met een goed geselecteerd wenkbrauwpotlood. Het is de sleutel tot succes. Ontdek waarom!

Een goed wenkbrauw make-up potlood benadrukt en vormt de wenkbrauwen en vult gemakkelijk leegtes en schaarse plekken op. Met de handige punt kun je haarachtige streken maken voor het ultieme volume. Het potlood wordt geleverd met een ruime keuze aan tinten, dus je vindt voor jezelf zeker de juiste.

Het Nanobrow Eyebrow Pencil komt in vier kleurvarianten. Kies je favoriete en ga aan de slag!

Waarom zou je naar het Nanobrow wenkbrauw stylinpotlood moeten grijpen?

Het precisie Nanobrow Eyebrow Pencil is een van de nieuwste releases op de beautymarkt. Het heeft een unieke formule die soepel over de wenkbrauwen glijdt, onvolkomenheden camoufleert en de wenkbrauwen met een subtiele tint opvult. Het heeft onmiddellijk de harten van vrouwen over de hele wereld gewonnen, en geen wonder. Het is onmogelijk om nee tegen dit geweldige product te zeggen!

Nanobrow Eyebrow Pencil is langhoudend en heeft de kracht om de wenkbrauwen in de juiste vorm te herstellen. Het potlood is intrekbaar zodat de punt altijd de perfecte hardheid heeft, elke keer dat je hem uit de houder haalt. Dit product is gemakkelijk in gebruik, zelfs als je geen ervaring hebt met wenkbrauw make-up. Je kunt in een mum van tijd je eigen beste stylist worden!

Nanobrow Shape Mascara

Beschikbaar in de volgende kleuren:

Hoe gebruik je Nanobrow eyebrow pencil?

Het is eenvoudig! Je hebt te maken met een geweldig wenkbrauw stylingpotlood dat ervoor zorgt dat je make-up er altijd precies en onberispelijk uitziet. Om het uiterlijk van je wenkbrauwen te verbeteren, volg je gewoon deze paar stappen:

 1. Reinig de huid rond je wenkbrauwen van alle onzuiverheden.
 2. Omlijn je wenkbrauwen met dunne streken.
 3. Voeg waar nodig wat haarachtige streken toe.
 4. Vul de hele omlijnde vorm in met kleur.
 5. Definieer de onderste wenkbrauwlijn en de staart en vervaag de bovenste wenkbrauwlijn voorzichtig.
 6. Zorg ervoor dat je de kleur gelijkmatig hebt aangebracht.

Nanobrow eyebrow Pencil – precisie in wenkbrauw make-up

Het professionele Nanobrow wenkbrauw make-up potlood zorgt voor een WOW effect in je make-up. Het zorgt ervoor dat je spectaculaire wenkbrauwstijlen voor elke gelegenheid kunt creëren en je hoeft je nooit zorgen te maken over het resultaat. Je wenkbrauwen zien er precies zo uit als je gedroomd hebt – dik, volumineus, vederlicht en vol natuurlijke glans.

Dit wenkbrauwpotlood kan wonderen verrichten. Het kan dunne en schaarse wenkbrauwen in dikke veranderen en ze met een subtiel kleurtje opvullen. Zeg maar gedag tegen onhandelbare wenkbrauwen en hallo tegen perfect gedefinieerde wenkbrauwen!

wenkbrauwpotlood

Nanobrow Eyebrow Pencil – voordelen

Vrouwen zijn het erover eens” het Nanobrow wenkbrauwpotlood is een make-up sensatie. Waarom gebruiken ze hem zo allemaal zo gretig? Hier zijn de grootste voordelen:

 • multifunctioneel en veelzijdig,
 • zeer aanpasbaar,
 • verfijnd in elk detail,
 • intrekbaar, dus je hoeft hem niet te slijpen,
 • vult gaten en schaarse gebieden op,
 • komt in mooie, neutrale kleuren,
 • zorgt de hele dag voor precieze en onberispelijke wenkbrauwen.

Ga naar www.nanobrow.nl om meer te weten te komen!