Nieuwjaars make-up ideeën

De jaarwisseling is om de hoek. Hoewel het pak is gekozen, lijkt het erop dat je nog steeds geen ideeën hebt over je feest make-up? Je weet niet wat je moet doen om je te laten stralen? Er is niets om je zorgen over te maken, bekijk de toptrends voor de eindejaarswisselingsmake-up hieronder.

Je hoeft geen uren voor een spiegel door te brengen om er op Oud en Nieuw verrassend mooi uit te zien. Wat telt is een creatief idee en een verstandig gekozen make-up stijl (niet iedereen ziet er goed uit met rokerige ogen, in feite).

Nieuwjaars make-up – ga glitteren!

Dit jaar zal de meest populaire make-up voor oud en nieuw zeker schitteren. Het is niets bijzonders, bij zo’n gelegenheid wil elke vrouw liever schijnen dan verdwijnen tussen duizenden lichten, vuurwerk en sterretjes.

Tijdens deze ene nacht zijn de hipste trends glitter-, goud- en zilvertinten, metallic oogschaduw en iriserende highlighters. Glitter, dat dit seizoen regeert, wordt ook weerspiegeld in de trends van oudejaarsavond – het zal zichtbaar zijn op oogleden en nagels, maar zelfs op de wenkbrauwen! De metallic afwerking kan worden verkregen met goud en zilver en met het gebruik van kleurrijke oogschaduw in metallic versies.

Topkleuren voor de jaarwisseling

Ongetwijfeld is het een carnaval aan kleuren in deze tijd van het jaar. Het is goed om te weten welke kleuren dit seizoen bovenaan staan. De eenvoudigste manier om het antwoord te vinden, is door de trends van de jaarwisseling te bekijken.

De grootste diversiteit is merkbaar bij oogschaduw. Make-upartiesten bevelen aan om te zoeken naar verzadigde tinten paars en roze. Een goede keuze is ook bordeaux, blauw en augurkgroen. Zwarte rokerige ogen moeten deze keer worden vervangen door metalen oogschaduw, bijvoorbeeld violettinten.

Hoewel een mooi opgemaakt oog in het middelpunt van de belangstelling staat, kunnen de kleuren ook op de lippen worden gebruikt.

Jaarwisselingstrend 1: zilveren eyeliner

Glitter ziet er mooi uit in de avondmake-up, maar alleen als we het in de juiste hoeveelheid gebruiken. Om kitsch te voorkomen, kunt u een beetje glow toevoegen in de vorm van een accessoire. De hit van dit jaar zal een zilveren eyeliner zijn. Het is de moeite waard om zo snel mogelijk een gel of een vloeibare zilveren eyeliner aan te schaffen. Hoe het toe te passen? Als een klassieke eyeliner, in combinatie met een zwart potlood of gewoon toegepast op de onderste ooglijn.

Jaarswisselingstrend 2: iriserende highlighters

Highlighting van de huid is geen nieuwe trend. Bij een dergelijke gelegenheid als de jaarswisseling wordt het echter in een geheel nieuwe vorm gepresenteerd. Die nacht zal de meest trendy look de zogenaamde ‘gespiegelde geglazuurde’ huid omvatten wat eruit ziet als een zeer glanzende afwerking van de huid. Waar gaat het over? De huid ziet eruit alsof deze bedekt is met transparant spiegelglazuur. De indruk van natte, iriserende huid is een nieuwe trend voor de nieuwjaarsnacht van dit jaar.

Jaarswisselingstrend 3: Go Glitter!

De jaarwisseling wordt gedomineerd door sterk geaccentueerde ogen. Oogmake-up lijkt op een discobal en oogleden worden bedekt met gouden spikkels, wat een van de populairste trends is dit jaar. Glitter wordt niet alleen op de ogen gebruikt, we kunnen het ook op lippen, wangen, nagels en haar aanbrengen. Een interessante trend in make-up voor de jaarwisseling, is dat de wenkbrauwen met een natuurlijke kleur worden bedekt met glitterdeeltjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *