Upgrade jouw kapsalon met de ColorCuts Highlighting Foam Strips!

De ColorCuts Highlighting Foam Strips zijn gemaakt van gespecialiseerd materiaal waardoor het haar de optimale kleur behoud tijdens het kleuren. De foam strips zorgen ervoor dat elke behandeling het haarverf veilig uitgevoerd kan worden. Deze professionele accessoire van het merk ColorCuts is een must-have voor moderne haarstylisten. De strips zitten in een handige doos die 200 stuks bevat in vier verschillende kleuren. Hierdoor wordt het werk van het hele team gestroomlijnd en aluminiumfolie vervangen. Rust jouw salon uit met gespecialiseerde kappersaccessoires die gebruikt worden door de meest populaire haarstylisten.

ColorCuts is een Maltese merk, gespecialiseerd in kappersaccessoires en apparaten voor in professionele kapsalons. Hun producten worden door professionals, stagiaires en beginners gebruikt. De accessoires zijn eenvoudig in gebruik, praktisch, ondersteunen het werk en helpen beginnende kappers het verven onder de knie te krijgen. ColorCuts staat voor duurzame productie omdat er gebruik gemaakt wordt van zonne-energie en gerecyclede materialen. De materialen die gebruikt worden om de strips te produceren zijn 80% gerecycled.

ColorCuts thermische Highlighting Foam Strips

De strips zijn klaar voor gebruik en gemaakt van een speciaal polystyreen schuim, welke een unieke coating heeft die de temperatuur van het haar tijdens verven en bleken optimaliseert. Ze zijn extreem zacht en scheuren niet. Het lichtgewicht materiaal verzwaart de hoofdhuid of wortels niet. Ze bieden comfort voor zowel cliënten als professionals. De ColorCuts foam strips zijn veelzijdige accessoires die geschikt zijn voor alle verfbehandelingen op het haar. Sneller, comfortabeler en milieuvriendelijker: multidimensionale flamboyage, een natuurlijke sombre of moderne splashlight.

Highlighting Foam Strips:

  • Maken verven makkelijker en de behandeling tot de helft korter
  • Thermisch materiaal behoudt de optimale temperatuur van het haar tijdens het kleuren
  • Semi-transparante coating zorgt voor controle over kleurverschil
  • Krijgen grip in contact met vocht zodat ze beter op het haaroppervlak blijven zitten
  • Zijn zacht, flexibel en passen perfect in jouw hand
  • Geschikt voor alle kleurtechnieken
  • 80% gerecycled materiaal
  • Herbruikbaar – tot 800 keer gebruik
  • Kunnen met de hand of in de wasmachine gewassen worden

ColorCuts Highlighting Foam Strips – hoe te gebruiken?

Gids met 5 stappen

Stap 1: Scheid een deel van het haar, hoe dunner de lokken, hoe minder zichtbaar de highlights en hoe natuurlijker het effect.

Stap 2: Plaats de kant-en-klare strip net onder de haarwortel.

Stap 3: Breng de verf aan om de strip te laten plakken en ervoor te zorgen dat hij niet uit het haar glijdt tijdens de behandeling.

Stap 4: Vouw de strip dubbel en bedek met een tweede (bij erg lang haar).

Stap 5: Laat de strips, na de aanbevolen tijd, uit het haar glijden. Was de strips en gebruik ze opnieuw.

Meer informatie kan worden gevonden op de officiële website – colorcuts.mt

herbruikbare wraps voor haar kleuren