3 onfeilbare remedies voor beschadigd, gekleurd haar

Gekleurd haar vereist specifieke aandacht. Helaas is kleuren een schadelijke praktijk. Droogheid, gebrek aan glans, haarbreuk en haarverlies zijn allemaal symptomen van haarkleuring. Gelukkig zijn er drie uitstekende oplossingen!

1. Haarmasker is een must

Conditioners zijn onvoldoende voor gekleurd haar. Maskers zijn wel nuttig. Omdat de ingrediënten in een masker sterk geconcentreerd zijn, werkt het doeltreffender. Het is de moeite waard om een masker van de beste materialen te kopen en het na het wassen aan te brengen. Het opmerkelijke product verbetert niet alleen het uiterlijk van het haar, maar het voedt ook de binnenste lagen. Het is het beste om maskers te gebruiken die gehydrolyseerde keratine bevatten. Waarom? Keratine herstelt de glans van het haar en heelt de binnenkant van het haar. Het Nanoil Keratin Mask (nanoil.us/keratin-hair-mask) is een uitstekende keuze voor zwak, beschadigd haar.

2. Het haar voorzichtig behandelen is prioriteit

Gekleurd haar moet met veel zorg behandeld worden. Idealiter gebruik je een super-delicate condition-wash-condition techniek. Die is goed voor beschadigd haar omdat ze zowel de hoofdhuid als het haar versterkt, hydrateert en doet glanzen. De procedure bestaat uit drie eenvoudige stappen: 1. Voorbereiding 2. Hairstyling 3. Voorbereiding

Een andere cruciale factor is het gebruik van een föhn met een koude luchtstroom en het rond te bewegen in plaats van zich te concentreren op slechts een deel van het haar. Indien mogelijk, vermijd het gebruik van een stijl- of krultang (als je ze toch gebruikt, breng dan eerst een hittebeschermingsmiddel aan). Vergeet niet om dagelijks siliconenserum aan te brengen op de haarpunten. Haarlak en stylingproducten moeten alleen bij speciale gelegenheden worden gebruikt. Borstel het haar zachtjes en kalmeer de hoofdhuid, in plaats van het uit te trekken.

3. Remedies tegen haaruitval na het kleuren

Als uw haar in grote hoeveelheden uitvalt en afbreekt, is het tijd om in te grijpen. Er zijn twee behandelingen die gecombineerd moeten worden. Probeer vooral biotine, vitamine A, en vitamine E supplementen te nemen. Supplementen zijn goed voor het hele lichaam, inclusief het haar. Slechts twee weken van consequente inname levert duidelijke verbeteringen op. De hoofdhuid therapie is een andere optie. Zoek naar alcoholvrije producten. Gebruik het elke dag, of in ieder geval voor elke wasbeurt. De verzekerde resultaten zijn onder meer verse haargroei, snellere groei, en, het allerbelangrijkste, geen uitdunning. Aan de andere kant, als thuiskuren falen, waarom dan geen deskundige hulp zoeken? Een tricholoog zal tests uitvoeren om de beste behandeling te bepalen. Het is waarschijnlijk dat uw haarverlies wordt veroorzaakt door een hormonale disbalans of een schildklierprobleem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *