Wimperextensions zelf aanbrengen! Bekijk de TOP 5 wimpertrosjes!

Zelf wimperextensions aanbrengen? Zonder een afspraak te maken in een schoonheidssalon? Wat eerst onmogelijk leek, is nu werkelijkheid geworden. Cosmeticabedrijven verrasten vrouwen door doe-het-zelf wimpertrosjes extensions voor thuisgebruik op de markt te brengen. In slechts enkele minuten kan elke vrouw de gedroomde waaier van wimpers creëren, zonder een expert op het gebied van wimpers te raadplegen. Daarom is het tijd om de TOP 5 producten te bekijken die anderen overtreffen!

TOP 5 producten voor doe-het-zelf wimperextension. Wat moet je weten vooraleer je begint met het toe te passen?

Niet alle vrouwen zijn al overtuigd om thuis zelf wimperextensions aan te brengen. De meesten gaven er de voorkeur aan om ze door ervaren stylistes te laten doen, zodat ze het schoonheidssalon verlieten met prachtige wimpers die voor extra frisheid en glans zorgden.

Maar we mogen niet vergeten dat semipermanente wimperextensions een ongelooflijk slecht effect op onze echte wimpers hebben. Na het verwijderen hebben vrouwen vaak gaten in de wimpers en zijn de haartjes gewoon verzwakt. Dit bewijst dat het niet voor iedereen een goede optie is.

Zodra de eerste doe-het-zelf wimpertrosjes extensions op de markt kwamen, begonnen vrouwen de voordelen ervan op te merken. Zulke valse wimpers zorgen ervoor dat we:

 • in enkele minuten elke gewenste wimper stijl kunnen creëren,
 • het verzwaren van de natuurlijke wimpers vermijden,
 • onze look kunnen veranderen en de gecreëerde wimper stijl aanpassen wanneer we maar willen,
 • natuurlijk ogende wimpers krijgen zonder een afspraak te maken in het schoonheidssalon.

Door de vele voordelen verbaast het ons niet dat steeds meer vrouwen kiezen voor doe-het-zelf wimpertrosjes. Het dragen van valse wimpers brengt veel voordelen met zich mee. Bovenal bespaart het tijd en geld.

Fabrikanten merkten al snel de groeiende belangstelling voor dergelijke producten en dus bleven ze verschillende stijlen wimpers uitbrengen, maar niet alle stijlen zijn even populair.

Laten we tot slot de vraag beantwoorden: welk merk biedt de beste doe-het-zelf wimpertrosjes extensions?

TOP 5 doe-het-zelf wimpertrosjes die je moet ontdekken!

Het overzicht van de TOP 5 producten voor doe-het-zelf wimperextensions houdt rekening met een aantal belangrijke factoren, waaronder:

 • hoe lang de wimpers blijven zitten,
 • het gemak waarmee je zelf wimpertrosjes aanbrengt,
 • esthetiek van de wimpers,
 • extra accessoires in bepaalde sets.

Gezien het bovenstaande zijn we erin geslaagd om vijf producten te rangschikken die de meeste aandacht verdienen!

1. Wimpertrosjes DIY Lash Extensions van Nanolash

valse wimpers

Vrouwen over de hele wereld zijn dol op het merk Nanolash. Het levert al vele jaren kwalitatieve en doeltreffende wimper producten. De DIY Lash Extensions van het merk zijn zeker de leider op het gebied van doe-het-zelf wimperextensions. Hun grootste voordelen zijn onder andere:

 • natuurlijk ogende wimpers – deze doe-het-zelf wimpertrosjes zien er prachtig uit en bootsen echte wimpers na als geen andere valse wimpers,
 • fijn, zwart bandje – het sluit perfect aan op de wimperrand en geeft de wimpers een volumineuze look,
 • lichte trosjes – je voelt geen DIY Lash Extensions als je ze draagt.

Ook moet worden opgemerkt dat één verpakking wimpertrosjes maar liefst 36 stuks bevat, in drie lengtes: 10, 12 en 14 mm, waarmee je eindeloze stijlen kunt creëren die je alleen maar kunt bedenken. Vrouwen kunnen deze gebruiken voor stijlen zoals Russian Volume of gewoon fijne wimpers voor dagelijks gebruik. Er zijn maar liefst 8 stijlen en krullen om uit te kiezen, dus elke vrouw zal zeker de beste set uitzoeken.

Ook moet worden benadrukt dat Nanolash extra accessoires biedt die essentieel zijn voor het thuis aanbrengen van wimpertrosjes. Naast de wimpers bevat de wimperextension set:

 • Nanolash bindmiddel,
 • Nanolash remover,
 • Nanolash dichtingsmiddel,
 • en wimper pincet.

Alle accessoires hebben vijf milliliter en gaan lang mee. Met de ergonomische, goed gevormde wimper pincet van roestvrij staal, bedekt met een gripverbeterende laag, kun je snel en probleemloos wimpertrosjes aanbrengen.

Het aanbrengen van de DIY Lash Extensions van Nanolash duurt slechts 10 minuten. We hoeven alleen maar een bindmiddel aan te brengen en 30-60 seconden te wachten zodat het kleverig wordt. Vervolgens plaatsen we de trosjes onder de natuurlijke wimpers, zo dicht mogelijk bij de wimperrand en drukken we het segment aan met de pincet. Als afwerking brengen we een dichtingsmiddel aan. Iedereen kan overweg met zulke eenvoudig aan te brengen wimperextensions, zelfs als je een beginner bent!

Het merk garandeert dat we de wimpertrosjes 5 dagen kunnen dragen, maar sommige meiden delen dat hun wimpers de hele week blijven zitten!

Samenvattend was de beslissing om Nanolash bovenop te zetten duidelijk. DIY Lash Extensions verdienen een topwaardering!

2. Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic Lash Extension Kit is de volgende op de ranglijst. Het is een basis wimperextension kit die je thuis kunt gebruiken. Het bevat wimpertrosjes in drie lengtes, plus essentiële accessoires om ze aan te brengen. Jammer dat de set geen dichtingsmiddel bevat om de wimpers op hun plaats te houden en ze langer te laten meegaan. Er ontbreekt ook een remover om de wimpertrosjes veilig en snel te verwijderen.

De wimpertrosjes van Glamnetic Lash Extension Kit hebben een natuurlijk ontwerp en passen bij echte wimpers, maar we moeten eerst mascara aanbrengen. Waarom? Het bindmiddel van Nanolash kit egaliseert de kleur van de wimpers, maar de Glamnetic Lash Extension Kit biedt deze voordelen niet. Voor een natuurlijke look moeten we meer tijd besteden aan het proces.

Het merk belooft dat de wimpertrosjes extensions van Glamnetic Lash Extension Kit ongeveer vijf dagen gedragen kunnen worden, maar dat hangt af van de nazorg. Je moet je wimpers regelmatig borstelen en geen cosmetica op oliebasis gebruiken. Door dit te doen, heb je een kans dat je deze vijf dagen kunt dragen, maar het is niet gegarandeerd. Er is geen duidelijke informatie of de wimpertrosjes herbruikbaar zijn.

3. Ardell X-tended Wear Lash System Kit

De volgende positie in ons overzicht wordt ingenomen door de wimpertrosjes van Ardell X-tended Wear Lash System Kit. Deze doe-het-zelf wimperextensions zijn er in verschillende lengtes en stijlen om uit te kiezen.

Hiermee kun je gaan voor Russian Volume-achtige wimpers of meer verfijnde wimperextensions. De trosjes zien er een beetje nep uit omdat ze er – afgezien van de verschillende lengtes – allemaal hetzelfde uitzien. We vinden de prijs oké, de duurzaamheid is in overeenstemming met de prijs, maar we kunnen op geen enkele manier natuurlijk ogende wimper stijlen creëren met de Ardell X-tended Wear Lash System Kit.

In de productdetails lezen we dat de toepassing enkele minuten duurt. Laten we eens kijken naar de DIY Lash Extensions die je in slechts 10 minuten kunt aanbrengen. In dit geval heb je misschien meer ervaring nodig om ze binnen de beloofde tien minuten aan te brengen. Vrouwen die voor het eerst wimperextensions aanbrengen kunnen wat problemen ondervinden met Ardell X-tended Wear Lash System Kit.

De verpakking met kant-en-klare wimpertrosjes wordt geleverd met een bindmiddel en een applicator. Er is geen dichtingsmiddel om de kleverige lijmlaag te verwijderen, wat zeker een nadeel is. Er is ook geen remover voor een snelle en comfortabele verwijdering en reiniging van de trosjes. De fabrikant verkoopt deze twee afzonderlijk.

De wimpertrosjes zouden enkele dagen moeten blijven zitten, maar het merk benadrukt dat de exacte tijd afhangt van individu tot individu en de nazorg die je toepast.

4. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

De volgende wimperextension kit op onze lijst is van het merk Amor Lashes. QuickLash Starter Kit bevat, net als veel andere producten, wimpertrosjes in verschillende lengtes zodat je er verschillende wimper stijlen mee kunt uitvoeren.

Er is maar één type krul beschikbaar, wat problemen kan veroorzaken wanneer je de wimpers probeert aan te passen aan de vorm van het oog.

De wimpertrosjes zijn zacht en stevig, maar je creëert er geen natuurlijk ogende look mee. De wimpertrosjes zien er nogal onnatuurlijk uit op het oog, daarom raden we ze niet aan voor dagelijks gebruik.

Het aanbrengen van de wimpertrosjes duurt volgens de beloftes van de fabrikant ongeveer 10 minuten, maar er zijn online reviews met vrouwen die zeggen dat het aanbrengen voor de eerste keer niet leuk en gemakkelijk was.

Als het gaat om de duurzaamheid van de Amor Lashes, is het een ander merk dat geen exacte tijd aangeeft. Met Nanolash weten we precies hoe lang we van de prachtige wimpers kunnen genieten, namelijk vijf dagen of langer. Het merk Amor Lashes vermeldde alleen dat hoe lang de wimpertrosjes blijven zitten, afhangt van of we ze op de juiste manier aanbrengen. Dat is een grote tekortkoming, vooral voor mensen met weinig ervaring in het aanbrengen van wimperextensions.

5. Invisi-Lash Kit TATTI

Het laatste product op onze toplijst is Invisi-Lash Kit van TATTI. Deze zijn opmerkelijk, maar verdienen geen hoge positie in de ranglijst van TOP 5 producten voor doe-het-zelf wimperextensions.

De doe-het-zelf wimpertrosjes van het merk TATTI zijn zacht, licht en latexvrij. Jammer dat er weinig keuze is in wimper stijlen en lengtes. Deze zijn slecht in vergelijking met de Nanolash DIY Lash Extensions die verkrijgbaar zijn in 3 lengtes en 8 stijlen.

Met de Invisi-Lash Kit TATTI wimpers kun je natuurlijk ogende, delicate wimpers stijlen creëren, maar ze werken niet voor volumineuze wimpers. De fabrikant schat de inwerktijd op ongeveer 15 minuten. Online reviews bevestigen dat.

Het bandje waar deze wimpertrosjes aan bevestigd zijn, lijkt problematisch. Het is niet de standaard zwarte band, maar een transparante strip. Wat betekent dit in de praktijk? Het valt meer op op het oog en slaagt er niet in om de wimper basis voller te maken. De doorzichtige band valt het meest op bij vrouwen met donkere wimpers, dus we raden ze niet aan bij deze groep liefhebbers van wimpertrosjes.

De draagtijd van de wimpertrosjes uit de TATTI Invisi-Lash Kit wordt geschat op 4-5 dagen. Het is vergelijkbaar met andere producten, dus er valt niets op aan te merken.

Aan de andere kant klagen veel reviewers dat de kit te duur is, vooral in vergelijking met de Nanolash wimpertrosjes. Dit is de reden waarom de Invisi-Lash Kit op de laatste plaats staat.

TOP 5 doe-het-zelf wimpertrosjes extensions. Samenvatting

Doe-het-zelf wimpertrosjes zijn bedoeld om vrouwen te helpen de ogen van hun dromen te creëren. Bovendien zijn ze ontworpen om dat binnen enkele minuten mogelijk te maken, met gegarandeerd langdurig resultaat.

De producten op de ranglijst voldoen aan de criteria, maar de Nanolash DIY Lash Extensions zijn de onbetwiste leider. Ze bieden een breed scala aan lengtes en stijlen om uit te kiezen en kunnen meer dan vijf dagen gedragen worden – dat is wat vrouwen ervoor vertellen.

Je moet je ervan bewust zijn dat je alleen met het juiste product optimale resultaten kunt behalen. Het is de moeite waard om het verstandig te kiezen en suggesties uit het overzicht te overwegen.

Zo zorg je ervoor dat het aanbrengen van wimpertrosjes altijd mooi, gemakkelijk en doeltreffend is!