Nanobrow Lamination Gel Voor Een Langdurig Gelamineerde Wenkbrauw Effect

Een ontzettend duurzame wenkbrauwgel die het effect levert van gelamineerde wenkbrauwen – dit is Nanobrow Lamination Gel. Hoe werkt het? Welke kleur moet je kiezen? Hier is een lijst met antwoorden op de meestgestelde vragen.

Wat is Nanobrow Lamination Gel?

Deze ultra-sterke wenkbrauwgel was ontworpen voor het dagelijks stylen, vullen en vastzetten van de wenkbrauwen. Het laat jouw wenkbrauwen iedere dag indrukwekkend uitzien, of ze nou dun of dik zijn. Laminatie Gel werkt perfect op zichzelf, maar je kan het ook combineren met je favoriete wenkbrauwpotlood, pommade of poeder. Het komt in 4 tinten: Transparant (doorzichtig), Beige (licht bruin), Bruin (donker bruin) en Zwart (zwart).

Nanobrow Lamination Gel – Wenkbrauwgel

Beschikbaar in de volgende kleuren:

Hoe werkt de Nanobrow Lamination Gel?

Met slechts een paar penseelstreken maak jij je wenkbrauwen al gedefinieerd en uniek. De formule met voedende castor olie verdikt, voegt volume toe en legt nadruk op de vorm van de bogen op een natuurlijke manier. De kleine borstel zorgt ervoor dat je alle wenkbrauwhaartjes kunt bereiken, zelfs de kortste. De plastic spoolie zorgt ervoor dat je de wenkbrauwen precies kunt kammen en scheiden. Hun vorm wordt gedefinieerd en kale plekken worden ingevuld. Waarom zou je een fortuin uitgeven aan de wenkbrauw laminatie behandeling bij een schoonheidsspecialiste als de Nanobrow Lamination Gel hetzelfde effect levert?

Hoe gebruik je Nanobrow Lamination Gel?

Borstel je wenkbrauwen met een spoolie en focus op de plekken die je wilt invullen. Wees voorzichtig met de binnenkant van je wenkbrauwen en doe hier slechts een paar penseelstreken om zo een soepel en nuancerend effect te creëren en voeg meer kleur toe bij het uiteinde. Je kan de Lamination Gel makkelijk combineren met andere wenkbrauw makeup producten, zowel voor en na hun applicatie. Kies Nanobrow Lamination Gel als je graag natuurlijke, maar langdurige wenkbruaw styling wilt bereiken dat de hele dag blijft zitten. Het is geweldig voor snelle, alledaagse makeup en voor speciale gelegenheden wanneer het cruciaal is om je makeup precies en perfect te doen. Het gaat ook makkelijk van de wenkbrauwen af – je hebt alleen makeup remover nodig.

nanobrow eyebrow lamination gel

Is Nanobrow Lamination Gel geschikt voor dunne wenkbrauwen?

Natuurlijk is het geschikt! Of je wenkbrauwen nu natuurlijk dik of juist dun en fijn zijn, Nanobrouw producten zijn gericht op de eigenaren van alle verschillende typen wenkbrauwen.

Is Nanobrow Lamination Gel geschikt voor een gevoelige huid?

Ja, dit product is veilig voor een gevoelige huid. De formule van de Lamination Gel bestaat uit zorgvuldig gekozen ingrediënten die veilig zijn voor de huid. De formule is verrijkt met voedende en versterkende castor olie.

Als je twijfelt of Nanobrow geschikt is voor jou, doe dan een patchtest op een klein plekje op de huid, bijvoorbeeld achter het oor, voordat je het gebruikt.

Welke kleur van Nanobrow Lamination Gel past bij mij?

Nanobrow Lamination Gel is beschikbaar in 4 natuurlijke tinten. Uiteraard kan iedereen hier de beste kleur vinden die bij hun eigenschappen past. Wij hebben ze voor je getest! Kijk hieronder welke tint het beste bij je wenkbrauwen past.

Kies:

  • Beige (licht bruin) als je blond bent met vrij lichte wenkbrauwen.
  • Bruin (donder bruin) als je bruin, rood of kastanjekleurig haar en wenkbrauwen hebt.
  • Zwart (zwart) als je haar, wenkbrauwen en wimpers van nature heel donker of zwart zijn.
  • Transparant (doorzichtig) als je op een subtiele manier je natuurlijke wenkbrauwen wilt benadrukken of gewoon voor een sterke houvast zonder het toevoegen van kleur.

Waar kan je Nanobrow Lamination Gel kopen?

Je vindt het op nanobrow.nl