De beste set kiezen om wimpers te liften en te lamineren. Deze producten zorgen lang voor natuurlijke en gekrulde wimpers

Mooie, gekrulde en vooral natuurlijke wimpers – dat is een droom van veel vrouwen. Vaak weigeren de wimpers echter mee te werken en is het gebruik van een wimperkruller niet voldoende. Dan is het de moeite waard om te overwegen je wimpers te liften en te lamineren. Dankzij speciale sets kunnen deze behandelingen zelfs thuis worden uitgevoerd. De volgende lijst moet je helpen beslissen welke wimperlift en lamineer kit je best kunt kiezen.

Wimpers liften en lamineren – wat bevatten de sets?

De schoonheidsindustrie verandert voortdurend, wat perfect wordt aangetoond op het gebied van wimpers liften en lamineren. Wat zijn deze behandelingen? Vrouwen die al jaren een schoonheidssalon bezoeken, kennen deze methode misschien als een wimper permanent. Deze methode houdt van het liften en krullen van natuurlijke wimpers.

Door een wimperlift uit te voeren, kun je verwachten dat je wimpers meer gelift zijn en je ogen langer en beter benadrukken. Dit is mogelijk dankzij het gebruik van speciale producten die de flexibiliteit van de wimpers verhogen en hun correcte vorm tot enkele weken behouden.

Nu je weet wat een wimperlift is, is het tijd om meer te weten te komen over wat wimpers lamineren inhoudt. Dit proces heeft extra maar niet minder gewenste effecten. Na het lamineren zijn de wimpers gekruld, maar ook optisch dikker, volumineuzer en donkerder. 

Wimperlift kit – lijst van de beste sets

De onderstaande lijst zal zeker nuttig zijn voor iedereen die de beste wimperlift en lamineer kit wil kopen. Het is handig om te weten wat elke set bevat, wat de formule van de producten is en hoe lang het effect van het liften en lamineren aanhoudt. We zijn erin geslaagd om enkele zeer interessante opties te selecteren voor vrouwen die hun ogen willen transformeren zonder hun huis te verlaten.

1. Nanolash wimperlift en lamineer kit

de beste wimper lift set nanolash

De lijst opent met de eerste professionele lamineer set van Nanolash. Met deze kit kun je zowel wimpers liften als lamineren. Tegelijkertijd is het redelijk geprijsd, waardoor het zich positief onderscheidt van veel andere set in de lijst.

Deze complete set voor het thuis lamineren van wimpers bevat alle benodigde producten en accessoires. De set van Nanolash bevat 3 paar siliconen staafjes, 3 wenkbrauwborsteltjes, 5 ml Lash Lift lijm en maar liefst 30 zakjes met lamineer oplossingen – 10 van elk van de 3 speciale producten. Zo is de Lash Lift Kit van Nanolash genoeg voor 10 volledige toepassingen. Het effect van de wimperlift met deze set houdt tot 8 weken aan en de behandeling zelf is heel eenvoudig uit te voeren – dankzij de duidelijke instructies en verschillende aanvullende materialen die het merk op zijn website en sociale media aanbiedt. Je kunt er ook honderden reviews van tevreden gebruikers vinden, die hun effecten van lamineren laten zien en het proces in detail beschrijven.  

Voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in doe-het-zelf wimpers liften en lamineren is de kit van dit merk een van de beste opties. 
De fabrikant zorgde ook voor voedzame formules. De producten in de set zijn gemaakt van voedzame ingrediënten voor de wimpers. Lanoline die tijdens het lamineren wordt gebruikt, verzorgt de wimpers en voorkomt waterverdamping. Avocado-, druivenpit- en olijfolie hydrateren en voeden de wimpers. Dankzij Abessijnse en kokosolie krijgen de wimpers glans en bescherming tegen zonnestralen. Andere ingrediënten die zorgen voor extra wimper volume, versteviging en glans zijn zijde, panthenol en arginine. 

2. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Dit is een van de completere sets die zelfs voor de meest veeleisende vrouwen goed zal werken. De set van het merk MIYA LASH bevat een activator, neutralisator, hydraterend serum, lijm, reiniger en heel wat accessoires. Naast cosmetica bestaat de set uit verschillende borsteltjes, siliconen staafjes en nog veel meer.

Dit maakt het product van MIYA LASH tot een complete lamineer kit voor wimpers. Hiermee bereik je het effect van goed gekrulde, optisch dikkere en volumineuze wimpers, tot wel 6 weken lang.

Een groot voordeel van deze set heeft ook de aantrekkelijke prijs. Het is een geweldige keuze voor vrouwen die hun avontuur met doe-het-zelf wimpers lamineren willen beginnen en op zoek zijn naar een goedkope maar complete set. Zelfs oogpads zijn inbegrepen.

3. Wenkbrauwen lamineren en wimpers liften – Protein Reconstruction System Zola

Thuis wimpers liften en lamineren zijn vrij eenvoudige behandelingen, zelfs met complete sets. Het merk Zola besloot iets op de markt te brengen dat het nog eenvoudiger maakt voor vrouwen. Het uiterst eenvoudige en snel te gebruiken Brow&Lash Protein Reconstruction System is perfect voor deze taak.

Wat onderscheidt deze set van andere kits voor het thuis lamineren van wimpers die op de markt verkrijgbaar zijn? Het ontwerp. Bij andere producten heb je te maken met vaste elementen zoals siliconen staafjes, applicators, enzovoort. Deze ontbreekt in de set van het merk Zola, maar is helemaal niet nodig om de behandeling tegelijkertijd uit te voeren. In plaats daarvan bestaat de set uit 3 tubes product met applicators, net als gewone mascara.

Op deze manier heeft het merk Zola een product gecreëerd voor vrouwen die eenvoud en minimalisme waarderen. Elk product is verantwoordelijk voor een andere fase van het liften van de wimpers. De eerste geeft flexibiliteit en opent de haartjes voor voedingsstoffen, de tweede neutraliseert deze actie en fixeert de nieuwe wimper vorm, en de derde voedt de wimpers grondig. Zola biedt dus een nogal ongebruikelijke, maar tegelijkertijd doeltreffende lamineer kit voor wimpers.

4. Elleebana Lash Lift startpakket

Het merk Elleebana biedt een professionele kit om thuis je wimpers te liften en daarbuiten, die een heleboel toepassingen meegaat. De sets bestaan uit 15 paar zakjes met activator en neutralisator. Elk exemplaar is voldoende voor maximaal 4 toepassingen, zolang ze vlak na elkaar worden uitgevoerd. De set bevat ook een liftend kleefmiddel, verschillende paren siliconen staafjes, een metalen applicator, een borsteltje, een schuim remover en een geïllustreerde handleiding.

Tegelijkertijd is het de duurste set op de lijst. De prijs is echter niet zo buitensporig als je bedenkt dat het wel 60 toepassingen meegaat, waardoor het een keuze is die meer dan een paar behandelingen meegaat. Ze kunnen echter alleen één voor één worden uitgevoerd in professionele schoonheidssalons.

Met de set kun je snel een volledige wimperlift uitvoeren. De effecten zijn zichtbaar gelifte wimpers met een gedefinieerde krul. Bovendien is het een product vrij van formaldehyde. De duur van de behandeling is ook opmerkelijk. Een enkele wimperlift kan slechts 20 minuten duren, waardoor het een directe manier is om de natuurlijke wimpers te transformeren.

5. RefectoCil Eyelash Lift

De Eyelash Lift set van RefectoCil is ontworpen voor het liften van wimpers en is een geweldige keuze voor vrouwen die het vooral belangrijk vinden om een groot aantal wimpers te liften. Volgens de fabrikant kun je tot 36 behandelingen uitvoeren met deze set.

Het product van RefectoCil bevat accessoires zoals siliconen staafjes, mini cosmetische schaaltjes, borsteltjes en een wimperlifter. Daarnaast zijn er natuurlijk producten om de wimpers te liften. De producten bevatten twee tubes activator en twee tubes neutralisator, elk 3,5 ml, en een flesje lijm van 4 ml.

De hele set wordt aangeboden in een ruime make-uptas. Zoals de fabrikant beweert, is het uitvoeren van de behandeling met deze set eenvoudig. Je krijgt drie verschillende maten siliconen staafjes , wat als een extra voordeel kan worden beschouwd. Dit maakt het mogelijk om ze af te stemmen op de lengte van je wimpers en de gewenste krul.

6. Thuya wimperlift set

Vrouwen die op zoek zijn naar een grote set die voldoet voor veel toepassingen, kunnen ook kijken naar wat de set van het merk Thuya te bieden heeft. Dit is een eenvoudige kit die uit slechts 5 onderdelen bestaat. Het bevat 15 ml permanente gel, 15 ml vloeibare neutralisator, 15 ml liftende lijm, siliconen staafjes en een houten plectrum. 

Dankzij de grote hoeveelheid van elk product kan de set van Thuya tientallen toepassingen aan. Maar niet alles aan deze set is zo goed. De prijs van de set is zeker een nadeel en je krijgt maar één paar siliconen staafjes in maat M. Als je de staafjes in maat S of L wilt gebruiken, moet je deze apart kopen.

De wimperlift kit van Thuya zorgt voor een langdurige wimper krul en lift. De effecten houden 6 tot 8 weken aan op natuurlijke wimpers. Het hangt allemaal af van het type en de conditie van je wimpers.

Hoe lamineer je thuis je wimpers?

Het hele proces van wimpers thuis liften en lamineren kan ongeveer een uur duren, dus zorg ervoor dat je voldoende tijd hebt. Eenmaal klaar kan je best je wimpers regelmatig hydrateren en verzorgen om het gelifte effect langer te behouden.

Het is ook een goed idee om tijdens de wimperlift thuis een goede hygiëne in acht te nemen om irritatie of ooginfecties te voorkomen. Het volgen van de aanbevelingen van de fabrikant en voorzichtig zijn bij het aanbrengen van de producten is de sleutel tot een veilige en doeltreffende wimperlift thuis.

Een wimperlift voor thuisgebruik begint met een grondige reiniging van de wimpers en de oogcontouren met een olievrije make-up remover. Een speciale shampoo voor wimpers en wenkbrauwen kan ook helpen. Daarna kun je stap voor stap beginnen met de wimperlift.

De eerste stap is het kiezen van de juiste maat siliconen staafjes – de sterkte van de krul hangt hiervan af. De staafjes kunnen zo worden geknipt dat ze perfect passen bij de grootte van het ooglid. Vervolgens moet je wat lijm op de staafjes aanbrengen. Meestal zit de lijm in de set

Je moet de wimpers op de staafjes kammen en ze voorzichtig van elkaar scheiden. Hierdoor blijven de wimpers in de juiste positie om gelift en gelamelleerd te worden. 

De volgende stap is het aanbrengen van een product op de wimpers om hun flexibiliteit te vergroten en ze voor te bereiden op de actieve ingrediënten. Na een bepaalde tijd moet het product voorzichtig worden verwijderd, gevolgd door het aanbrengen van een neutralisator om de wimpers weer op te bouwen. De laatste stap is het eigenlijke lamineren van de wimpers. Hiervoor worden keratine formules gebruikt.

Tot slot is het voldoende om de producten af te vegen en de siliconen staafjes voorzichtig te verwijderen. Om de wimperlift en het lamineren te vervolledigen, gebruik je een wenkbrauwborsteltje.

Na het uitvoeren van een wimperlift thuis, kunnen de resultaten tot enkele weken zichtbaar zijn. Dit is ideaal voor mensen die mooi gelifte en gedefinieerde wimpers willen zonder de deur uit te hoeven. Het bespaart ook tijd en geld in vergelijking een bezoek aan een schoonheidssalon.