6 Hacks voor absoluut prachtige wimpers!

Dit is de look die u elke ochtend wilt bereiken: lange, prachtige en uitwaaierende wimpers die in het oog springen. Helaas is de realiteit vaak anders. Wij laten je zien hoe je een onberispelijke look krijgt die de hele dag houdt en wimpers die de aandacht trekken. Welke mascara moet je gebruiken, hoe breng je die aan, en wat moet je doen om je wimpers te verzorgen zodat ze lang en fleek zijn? Op zoek naar make-up artist lifehacks? Je staat op het punt om alles te ontdekken wat je nodig hebt. Veel plezier met lezen!

1. Gekrulde wimpers voor een verleidelijke uitstraling.

We begrijpen waarom je je wimperkruller waardeert, maar we denken niet dat het een goed idee is dat je hem gebruikt.Deze methode verlengt en verdikt de wimpers en laat de ogen ook groter lijken. Helaas veroorzaakt het ook haarbreuk en achteruitgang. Dus, in plaats van een kruller te gebruiken, probeer deze truc: breng het eerste laagje mascara aan en druk je vinger een paar seconden op de wimpers. Breng vervolgens nog een laagje aan. Zo kunt u het nodige krullende effect bereiken zonder een krultang te gebruiken.

2. Als je niet zonder je kruller kunt…

…omdat je wimpers stijf en recht zijn, gebruik hem dan af en toe, maar druk hem niet te lang aan. Gebruik hem niet te vaak, want dan worden de wimpers geleidelijk dunner en zwakker, waardoor ze er slechter uitzien. Als je een sterk krullende effect wilt, kies dan voor de salonbehandeling, die een langdurig resultaat geeft. Zo kun je het gebruik van een kruller een paar weken achterwege laten.

Opmerking: Je hoeft niet veel druk uit te oefenen bij het gebruik van de krultang. Als je te veel kracht gebruikt, loop je het risico dat de wimpers breken. Je moet de kruller zachtjes indrukken en een paar seconden vasthouden zonder met je ogen te knipperen.

3. Wimperserum Is een geweldige verbeteraar voor langere, vollere wimpers.

Als je je hele leven al gekweld wordt door superdunne, zwakke wimpers en ze beschadigt met een kruller, kan het moeilijk zijn om ze te herstellen. Gelukkig is er een product dat je kan helpen je wimpers sterk, gezond en mooi te laten groeien. Breng regelmatig een wimperserum aan. Je hoeft er elke avond voor het slapen gaan maar een paar seconden voor uit te trekken. U zult het snel onder de knie krijgen. Hoe zit het met de wimpers? Ze zullen twee keer zo lang, twee keer zo dik, twee keer zo sterk en twee keer zo donker groeien. Een uitstekend wimperserum is de meest effectieve behandeling voor dunne, korte wimpers.

4. De sleutel tot het hebben van geweldige wimpers is het gebruik van goede mascara.

Kies voor mascara die licht en makkelijk aan te brengen is, en waarmee je meer lagen kunt aanbrengen zonder te klonteren. Het is ook goed als je mascara verzorgende bestanddelen bevat die de fijne haartjes verzorgen. De beste producten geven de wimpers meer volume, maken ze dikker en bevatten plantenextracten om ze te versterken. Sommige mascara’s kunnen zelfs de groei van de wimpers bevorderen!

5. Poeder de wimpers voor de make-up.

Make-up artiesten zijn dol op deze techniek. Een primer is niet nodig voor een vlekkeloze make-up. Strooi een doorschijnend los poeder op de wimpers (uiteraard moet je eerst je ogen sluiten). Breng daarna je mascara aan. Het resultaat zal dikkere, langere wimpers zijn!

6. Huil niet om je wimpers!

Je hoeft niet elke dag te vechten voor perfecte wimpers. Accepteer ze gewoon zoals ze zijn. Als je het beste wimperserum vindt en onthoudt om het dagelijks aan te brengen, zullen je wimpers na verloop van tijd lang groeien. Dan zul je van je mascara af willen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *