Nanolash Mascaras – welke moet je nu kiezen? De verlengende of de verdikkende?

Elke make-up heeft een goede mascara nodig. Dit product maakt de blik meer uitgesproken en zorgen ervoor dat je ook beter uitkomen. De Nanolash mascara zorgt voor dit effect. Het merk heeft een mascara die de wimpers dikker maakt en eentje die de wimpers verlengt. Om de wimpers op de best mogelijke manier te accentueren, is het noodzakelijk om het juiste product te kiezen. Welke Nanolash mascara is de juiste keuze voor vrouwen met dunne wimpers en welke voor vrouwen die extra lengte nodig hebben?

Bij dunne wimpers werkt Nanolash Volume Up Mascara uitstekend

Het lijdt geen twijfel dat verschillende mascara’s werken voor mensen met dunne maar lange wimpers, terwijl andere mascara’s werken voor mensen met hele korte wimpers. Daarom heeft Nanolash niet één, maar verschillende producten in haar assortiment, zodat iedereen de perfecte mascara kan vinden.

Nanolash Volume Up Mascara

Voor vrouwen die last hebben van heel dunne wimpers is Nanolash Volume Up Mascara een uitstekende keuze. Met dit product kun je genieten van indrukwekkend volume, zelfs als je de fijnste wimpers hebt. Dit is omdat het maximale dikte geeft, meteen vanaf de eerste toepassing.

Voor het beste effect is het een goed idee om de verdikkende mascara aan te brengen vanaf de wimper basis. Dankzij het speciale borsteltje van Nanolash wordt dit heel eenvoudig. Door het naar boven te slepen en eventueel wat zigzag bewegingen, kan de mascara zelfs de kleinste wimpers bereiken. Om het effect te accentueren kun je na een tijdje een tweede laag aanbrengen.

De verdikkende Nanolash Volume Up Mascara bevat veel nuttige ingrediënten. Zoals:

  • Tarwekiemolie – herstelt intensief en versterkt de wimpers.
  • Vitamine E – stimuleert de haargroei en beschermt haarzakjes tegen vrije radicalen die ze kunnen verzwakken.
  • Rijst was – heeft glanzende, beschermende en versterkende eigenschappen. Hierdoor worden de wimpers zacht en glad bij regelmatig gebruik van de Volume Up mascara.
  • Carnaubawas – stimuleert de groei van nieuwe wimpers. Bovendien worden de wimpers gevoed, waardoor ze minder snel uitvallen.
  • Arabische gom – dankzij de filmvormende eigenschappen beschermt het de wimpers tegen beschadiging. Dankzij dit ingrediënt heeft de mascara ook beschermende eigenschappen.
  • Panthenol – bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Bovendien hydrateert het de wimpers en zorgt voor glans.

Voor korte wimpers is de verlengende en krullende Nanolash Length & Curl Mascara ideaal.

Nanolash Length & Curl Mascara

Vrouwen die zich geen zorgen hoeven te maken over het dikker laten lijken van hun wimpers, maar wel de lengte willen maximaliseren, moeten zeker kiezen voor de verlengende Nanolash Length & Curl Mascara.

Deze verlengende mascara krult tegelijkertijd de wimpers om de ogen zo open mogelijk te laten lijken. Het geeft je de hele dag een liftend en krullend effect zonder dat je het overdag hoeft bij te werken. 

Nanolash Length & Curl Mascara heeft ook een rijkelijke formule. Het bevat:

  • Extract van groene thee – het heeft ontstekingsremmende, antioxiderende en verzachtende eigenschappen. Het dringt door tot in de wortels en voorkomt overtollige talgafscheiding en overmatig wimperverlies.
  • Cactusbloem extract – bevordert intensief de natuurlijke celvernieuwing.
  • Vitamine E – beschermt haarzakjes tegen vrije radicalen die schadelijk zijn voor hen.
  • Rijst was – heeft versterkende eigenschappen, waardoor de wimpers flexibeler worden. Het maakt de wimpers ook zacht en minder broos.
  • Carnaubawas – maakt de wimpers beter gehydrateerd en gevoed, waardoor ze minder snel broos worden en een mooie glans krijgen.
  • Arabische gom – beschermt de wimpers tegen beschadiging en helpt het vochtgehalte op peil te houden. Bovendien verzacht het irritatie.
  • Panthenol – heeft ook verzorgende eigenschappen. Het maakt de wimpers veel meer gehydrateerd en dankzij de intensieve versteviging van binnenuit worden ze na verloop van tijd dikker.