Twiggy stijl make-up

De grootste hit voor de volgende herfst is de Twiggy make-up look. Wie was Twiggy? Het was een iconisch model en een zangeres die de wereld veroverde aan het begin van de zestiger jaren. Ze werd wereldwijd gezien als één van de belangrijkste ontwerpers. Twiggy was zeer slank, had kort haar en grote ogen. Toen ze beroemd werd, was ze slechts 17 jaar en veel jonge vrouwen probeerden haar stijl te volgen. Ze droeg geen make-up, afgezien van sterke, donkere oogmake-up en extreem lange wimpers. Het eerste wat je moet doen is een foundation aanbrengen. Het is belangrijk dat het een foundation is met een lichte dekking. Een getinte moisturizer of een BB crème kan een perfect alternatief zijn voor je gewone, vloeibare foundation.

De jaren ‘60 was de tijd waarin een bleke huid zeer trendy was, omdat alles ging over jeugdigheid. Als je sproeten hebt laat deze dan doorschijnen door de make-up heen omdat het vleiend staat bij de Twiggy look. Gebruik de concealer om verkleuring van de huid te bedekken. Op deze manier krijg je een volledige bedekking van de gebieden die niet perfect zijn en het zal de make-up licht en helder houden. Pak de compacte poeder erbij want we gaan verder met de ogen.

Vermijd een blush of bronzer omdat in de jaren 60 alles om de ogen ging. Voor verbazingwekkende ogen is alles wat je nodig hebt een donkere oogschaduw, een vloeibare eyeliner en een mascara. Trek een lijn met behulp van de oogschaduw in de buitenste hoek van het oog en breng het helemaal aan tot in de vouw. Dep de oogschaduw zachtjes op de huid en maak dit het donkerste gebied van de make-up. Neem een zacht, oogborsteltje en veeg de harde lijnen uit naar de plooi. Het zal je de illusie van grote, babypopogen geven die zo populair waren in die tijd. Gebruik dezelfde oogschaduw om je onderste ooglid aan te zetten net onder de wimperlijn. Breng de vloeibare eyeliner aan vanaf de binnenkant van het oog, trek de lijn door en trek het naar boven. Wimpers moeten extra lang en vol zijn. Gebruik ultra-zwarte mascara om je geliefde wimpers mee te bedekken. Breng twee of drie lagen aan op de onderste wimpers of lijm een paar valse wimpers op je bovenste wimpers om de Twiggy look te bereiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *