Check NANOIL: deze micellaire shampoo met keratine neemt het internet over!

Verzorg je haar met de expert voor fantastische en gezonde lokken. Droom jij ook dat je de beste micellaire shampoo in jouw badkamer hebt staan? De shampoo die niet alleen reinigt maar ook voedt? De eerste stap (het wassen van je haar) brengt je al dichterbij de lokken die je altijd gewild hebt. Lees hier hoe de micellaire shampoo met keratine van Nanoil werkt. Neem geen genoegen met minder, upgrade jouw dagelijkse haarritueel!

Keratin Micellar Shampoo van Nanoil: de uitzonderlijke, de perfecte, de beste

Een micellaire shampoo is geen ‘normaal’ reinigingsproduct. De effectiviteit is te danken aan de kracht en van de kleine micellen, die je waarschijnlijk wel kent van make-up removers. Ze doen hetzelfde in shampoo. Ze trekken onzuiverheden en viezigheid (productresten, talg) aan en kalmeren de hoofdhuid door de pH-balans te herstellen.

Deze micellaire shampoo van Nanoil is verrijkt met intensief reparerend keratine, die alle soorten beschadiging aan het haar repareert. De vloeibare keratine in de shampoo van Nanoil verbetert het uiterlijk van het haar zichtbaar, behandelt broos- en droogheid en laat het haar stralen. Naast keratine bevat deze shampoo ook diep voedend castorolie dat elke afzonderlijke haar beschermt tegen beschadiging. Dankzij castorolie wordt haaruitval minder en groeit het haar beter.

keratine micellaire shampoo Nanoil

Keratin Micellar Shampoo van Nanoil: de ingrediënten

Ingrediënten van topkwaliteit! Alleen in deze shampoo vind je de lichte en reparerende gehydrolyseerde keratine gecombineerd met één van de meest waardevolle plantaardige oliën, geëxtraheerd uit castoroliebonen.

  • De micellen in de shampoo van Nanoil: reinigen zacht maar effectief, kalmeren de hoofdhuid en herstellen de pH-balans. Micellen zorgen ervoor dat het haar makkelijk te kammen is en niet meer statisch wordt.
  • Vloeibare keratine: is de meest waardevolle stof gebruikt in haarverzorging. Vult de gaten in de haarschacht, verzorgt, laat het haar stralen en versterkt de lokken.
  • Gehydrolyseerde castorolie: beschermt het haar tegen beschadiging en behoudt het hydratatieniveau in de lokken. Is antiseptisch, voorkomt haaruitval en gaat verschillende ziekten van de hoofdhuid tegen.

Keratin Micellar Shampoo van Nanoil: de voordelen

Hoe werkt de micellaire shampoo met keratine van Nanoil? Het doet veel meer dan een normale shampoo. Vanaf de eerste minuut wordt het haar blootgesteld aan een exceptionele haarbehandeling. Gebruik de Keratin Micellar Shampoo van Nanoil om het haar te beschermen tegen beschadiging, maak het sterker met gehydrolyseerde keratine, voedt het met de kracht van castorolie en voorkom uitdunning. Dit is wat de shampoo van Nanoil jou te bieden heeft. Dankzij deze top haarverzorging gaan de lokken glanzen en zijn ze eenvoudig te kammen. Vergeet droog en ruw haar dat snel statisch wordt. Zeg hallo tegen prachtige, zachte lokken die makkelijk te stylen zijn!

Keratin Micellar Shampoo van Nanoil: ervaringen

Deze shampoo heeft het internet en de wereld al overgenomen. Heeft jouw kapper je de Keratin Micellar Shampoo van Nanoil aangeraden? Zo niet, dan gebeurt dit waarschijnlijk binnenkort. Gecombineerd met het haarmarker met keratine en de conditioner van Nanoil is deze micellaire shampoo ongeëvenaard in het repareren van het haar. Deze haarserie van Nanoil biedt je de kortste en eenvoudigste weg naar een prachtige look. Het is geen wonder dat de combinatie van micellen en keratine van Nanoil zoveel enthousiaste reviews krijgt.