Hoe kies je de perfecte mascara? Bekijk deze producten!

Mascara is een van de basis make-up producten die duizenden vrouwen dagelijks gebruiken. Het valt niet te ontkennen dat het je kan helpen het volledige potentieel van je blik te perfectioneren en je natuurlijke wimpers te accentueren. De vraag rijst echter: hoe kies je de perfecte mascara en welke producten verdienen je aandacht?

Hoe kies je de beste mascara? Hier zijn onze tips!

De beste mascara moet altijd doeltreffend zijn. Je moet er rekening mee houden dat er veel producten verkrijgbaar zijn die aanzienlijk van elkaar kunnen verschillen wat betreft hun werking. Je kunt kiezen uit:

  • een verlengende mascara;
  • een verdikkende mascara;
  • een krullende mascara.

Natuurlijk is het beter als al deze functies in één product kan hebben. Om de beste mascara te kiezen, moet je tegelijkertijd aangeven wat je verwachtingen zijn en goed naar je wimpers kijken:

  • zijn ze te kort en nauwelijks zichtbaar?
  • zijn ze recht en stijf?
  • zijn ze dun en hebben ze weinig volume?

Door bovenstaande vragen te beantwoorden, weten jullie precies wat je het meest nodig hebt voor je wimper make-up. Andere aspecten, zoals de duurzaamheid van het product of het borsteltje, zijn afhankelijk van een bepaald merk.

Mascara’s die echt werken!

Bij het kiezen van een mascara kan elke vrouw voor dilemma’s komen te staan. Het kan zeker problematisch zijn om de ideale te vinden terwijl er steeds nieuwe producten op de markt verschijnen. Toch zijn er een heleboel mascara’s die doen wat ze beloven!

1. Nanolash mascara

De Nanolash mascara is al een tijdje een absolute leider op het gebied van make-up. Het is een premium product dat gewaardeerd wordt door vele vrouwen wereldwijd. Gebruikers geven duidelijk aan dat hun wimper mooi maken nog nooit zo gemakkelijk is geweest!

De Nanolash mascara is een product met een perfect borsteltje. Hij is gemaakt van siliconen en heeft een geweldige vorm. Dit zorgt ervoor dat elke wimper perfect wordt gescheiden en gelijkmatig wordt bedekt met het product. Daarnaast waarderen gebruikers de duurzaamheid van de Nanolash mascara, die niet schilfert of afbrokkelt gedurende de dag.

Op de website van het merk kun je kiezen uit twee versies van de mascara:

Dit betekent dat elke vrouw het product kan kiezen dat perfect aan haar behoeften voldoet.

2. Lashcode Mascara

Lashcode Mascara is een ander opmerkelijk product. Het is een verlengende en verdikkende mascara. Deze mascara is net zo populair onder vrouwen en heeft veel positieve reviews.

Om te beginnen wordt de Lashcode Mascara geleverd met een perfect siliconen borsteltje. Het scheidt de wimpers uitstekend en laat geen klonters achter. Een bijkomend voordeel is zeker dat de Lashcode Mascara goed overweg kan met iets hogere temperaturen. Gebruikers meldden dat het product geen vlekken maakt en niet klonterig of schilferig werd, zelfs niet na een hele dag dragen.

3. Clinique Naturally Glossy Mascara

Clinique Naturally Glossy is een mascara die ervoor moet zorgen dat de wimpers zichtbaar langer en dikker worden. Gebruikers geven aan dat ze het beoogde effect al vanaf het eerste gebruik hebben bereikt. Een bijkomend voordeel van deze mascara is het pluizige en goed gevormde borsteltje. Hiermee kun je zelfs de korte wimpers in de ooghoeken op een slimme manier bedekken.

Helaas blijkt het probleem met Clinique Naturally Glossy Mascara de levensduur van het product te zijn. Gebruikers geven aan dat ze aan het eind van de dag last hadden van lelijke restjes mascara op hun bovenste oogleden. De mascara heeft ook de neiging om enkele uren na het aanbrengen te gaan schilferen.

4. Bobbi Brown Extreme Party Mascara

Bobbi Brown Extreme Party Mascara is ook een product dat de wimpers langer maakt. Tegelijkertijd is het effect van lange wimpers pas mogelijk na het aanbrengen van een tweede laag mascara. In dit geval blijkt de vrij vloeibare consistentie echter het grootste probleem te zijn bij de Bobbi Brown Extreme Party Mascara, omdat het de droogtijd aanzienlijk verlengt.

Het borsteltje is goed gevormd. Mensen met hangende oogleden maken er ook gebruik van. De levensduur van het product zelf is vrij gemiddeld. Helaas heeft deze mascara de neiging om te gaan schilferen en te vervagen, vooral bij hogere temperaturen.

Dit is het einde van de TOP 4 ranglijst van producten die zich onderscheiden van de rest. De Nanolash mascara blijft toonaangevend omdat het uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid biedt. Je kunt de geselecteerde mascara’s zelf uitproberen en kijken of ze echt bij je passen.