Wat is er aan de hand met de wimpergroeicyclus en wimperconditioners? (Nanolash-informatie)

Weet jij hoeveel wimpers de gemiddelde mens op zijn bovenste en onderste ooglid heeft? Waarom vallen wimpers uit en wat betekent dat? Wat is de recordlengte van natuurlijke wimpers? Je kunt het nooit raden, tenzij je jezelf bekend maakt met de meest belangrijke informatie over menselijke wimeprs   en wimperserums, onder welke het ongeëvenaarde Nanolash wimperserum regeert.

Meestal blijven we niet bewust van het feit dat wimpers hun eigen levensduur hebben. Het is absoluut natuurlijk dat we elke dag 2-3 wimpers verliezen. We moeten ons alleen zorgen maken wanneer wimpers niet teruggroeien, wat dat kan gerelateerd zijn aan de storing in de wimpergroeifase. Echter, als – ondanks het verliezen van individuele wimpers – je nog steeds 150-200 wimpers op het bovenste en 50-150 wimpers op het onderste ooglid hebt dan is alles in orde. Het blijkt namelijk dat we niet veel weten over onze wimpers. Dat draagt bij aan ontevredenheid met de effecten van wimperconditioners en zorgt voor twijfels over Nanolash serum. Wij zullen al deze twijfels verjagen.

Nanolash serum – kenmerken

Marketing is één ding, en realiteit is heel iets anders. Laten we ons eens richten op de feiten. Nanolash is een wimperserum, ontwikkeld voor natuurlijke verbetering van de wimpergroei. Het was verwacht om een concurrent te worden van wimperextensies, valse wimpers en mascara. Het doel werd bereikt dankzij doordachte actie. Nanolash werkt niet alleen op het oppervlak, omdat actieve stoffen direct worden geabsorbeerd naar follikels en wimperzakjes. Wimpers worden gevoed en gestimuleerd van binnen uit, dus de effecten worden veel sneller waargenomen en zijn langduriger. Nanolash serum moet op de bovenste wimperlijn worden toegepast met een perfect gevormd, dun borsteltje. De formule van serum is kleurloos en bijna geurloos. Correct aangebrachte serum biedt de eerste effecten binnen enkele weken van intense stimulatie.

Onthoud! Nanolash serum moet worden aangebracht op perfect schone en droge oogleden, want elke verontreiniging kan resulteren in verzwakking van stimulerende middelen. Wimperserum moet elke dag voor het slapen gaan worden aangebracht. Te vaak aanbrengen van Nanolash serum, ook in grotere hoeveelheden, versnelt de effecten niet en kan alleen de doeltreffendheid van de cosmetica verlagen.

Levensduur wimpers en Nanolash serum

Hoe is het mogelijk dat wimpers langer worden met Nanolash serum? Zoals we eerder hebben gezegd, wimpers hebben een levensduur. Voor elk persoon is deze cyclus anders en kan deze langer of korter zijn. Echter, alle bronnen zeggen dat de gemiddelde levensduur van wimpers 2 tot 4 maanden is. Een cyclus is verdeeld in drie belangrijke fases. Anageen is de eerste fase waarin de wimpers beginnen te groeien onder de huid. Catageen is de tijd waarin de zakjes van oude wimpers dood gaan. Vervolgens is telogeen – de fase waarin dode wimpers worden gedwongen om het de follikel te komen door de babywimpers (nieuwe oogwimpers).

nanolash eyelash serum

Het is belangrijk! Fase van groei kan niet worden verlengd (anageen) noch wimperverlies kan worden tegengehouden. Wimperverlies is volledig natuurlijk.

Daarom is de rol van Nanolash serum beperkt tot het stimuleren van de wimpergroei in de anageenfase, zodat deze veel sneller groeien. Het serum draagt bij aan meer daneffectief werk van de wimperzakjes en aanzienlijke wimperextensie. Nanolash serum voedt de wimpers en dat is van invloed op het versterken, verdikken en verdonkeren ervan. Zulke karakteristieken van Nanolash zijn van invloed op onder andere de kwaliteit van het effect. Actieve stoffen in Nanolash zijn afhankelijk van de individuele aanleg van het organisme, dat is waarom sommigen de eerste resultaten al na een week zullen waarnemen en anderen een beetje langer moeten wachten. Het is allemaal gerelateerd aan de lengte van de anageenfase, waarbij gemiddeld 75% van de totale wimpers worden vervangen. Verder moet het geen verrassing zijn dat tijdens de behandeling met Nanolash serum de wimpers nog steeds uitvallen. Nanolash gaat het verlies van wimpers niet tegen, maar maakt ze sterker en laat ze sneller groeien. Afhankelijk van hoeveel wimpers zich er in de anagene en catagene fase bevinden, kunnen wimpers ongelijk groeien in de eerste fase van het gebruik van Nanolash serum. Het is een geheel natuurlijke situatie.

Nanolash serum is een van de   meest effectieve op de markt. Dit komt doordat Nanolash serum de natuurlijke levensduur van de wimper niet verandert of verstoort, maar deze juist ondersteunt en zichtbaar de conditie ervan verbetert door de te versterken en de groei te versnellen.