Hair Plus wimperserum

Het is een vrij duur aanbod – populair onder vrouwen die willen dat hun ogen er aantrekkelijk uitzien. Hair Plus serum zal niet uw mascara vervangen, maar het kan werken als interessante verbeteraar. Helaas komt de prijs niet overeen met de kwaliteit. Om het nog erger te maken, ontmoedigt deze de aankoop van het product.

Hair Plus wimperserum

Facevolution kan niet één ontwerp kiezen, daarom zijn er nog steeds meerdere versies van het product beschikbaar. De eerste versie van Hair Plus serum kwam in een zwart flesje met oranje schrift. Nu is het steeds vaker een goud met zwart flesje. Er is één inhoudsmaat voor het kleurloze en semi-vloeiende serum. Helaas is Hair Plus een van de duurste opties en levert het slechtere resultaten dan de concurrentie.

Hoe werkt Hair Plus wimperserum?

Door de grotere inhoud, lijkt Hair Plus serum zes tot zelfs negen maanden mee te gaan. Als we teveel aanbrengen, zal het minder efficiënt en effectief zijn. Als je op een juiste manier Hair Plus serum gebruikt, maakt het de wimpers voller en langer zodat ze meer de ogen meer expressief maken. De eerste tekenen van verzorging en sterkere wimpers moeten na ongeveer vier weken zichtbaar zijn.

Applicatiemethode

In tegenstelling tot soortgelijke producten, heeft Hair Plus wimperserum een dikker borsteltje, daarom vereist het aanbrengen meer concentratie. Het serum moet op het droge en schone ooglid worden aangebracht. Het moet dagelijks worden gebruikt dus je moet een moment overhebben voordat je gaat slapen, na het verwijderen van de make-up. Je moet onthouden om het product te gebruiken omdat alleen regelmatig aanbrengen effecten geeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *