Xlash wimperserum

Eenvoudig Xlash serum bevat een standaard-hoeveelheid. Het ziet er best goed uit, maar niet speciaal. Het is toegewijd aan korte, dunne, beschadigde en zwakke wimpers. Het moet na een paar weken van regelmatig gebruik werken. Het is niet geschikt voor mensen met allergiën en een gevoelige huid rond de ogen.

Xlash wimperserum

Er is niets opmerkelijks aan het flesje. Xlash serum heeft een standaardgrootte. Enkele paarse elementen – bijvoorbeeld het logo – maken dat het er anders uitziet dan andere serums. Dit eenvoudige flesje herbergt een kleurloos, semi-vloeibaar product. Je zal de aroma niet ruiken omdat het is toegepast in kleine hoeveelheden.

Hoe werkt Xlash wimperserum

Xlash serum wordt gepresenteerd als een wimpergroeiserum. De eerste effecten moeten na 2-3 weken te zien zijn. De maximale tijd voor het bereiken van volledige resultaten is zelfs 16 weken. Xlash maakt de wimpers sterker. Het effect is een verlenging en meer volume. Echter, we krijgen geen spectaculaire resultaten met dit serum. Het product is effectiever als een wimperverbeterproduct voor zwakke wimpers. Xlash serum vult de voedingsstoffen bij in de wimperzakjes zodat de wimpers sneller kunnen groeien.

Applicatiemethode

Dit wimperserum biedt niets nieuws bij het aanbrengen. Het gebied rond het oog moet grondig worden schoongemaakt voordat het product wordt aangebracht. Het dunne borsteltje maakt het gemakkelijker. Xlash serum moet regelmatig worden toegepast om effecten te kunnen zien. Eén keer strijken met het borsteltje is genoeg; onthoud altijd dat make-up moet worden verwijderd. Wees voorzichtig dat het serum niet in de ogen terechtkomt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *