HD Brows – Schoonheid in een goede vorm!

HD Brows brengt de vormgeving van de wenkbrauwen volledig naar een ander niveau. Deze innovatieve, unieke methode is de nieuwste must behandeling geworden in het Verenigd Koninkrijk. HD Brows richt zich vooral op de vorm van de wenkbrauwen en niet op de ontharing. De juiste vorm van de wenkbrauwen op je gezicht kan een enorm verschil maken. Het kan je er jonger uit laten zien, je gezicht wordt slanker en het verzacht de uitdrukking. De behandeling is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of huidkleur en wordt ook aanbevolen voor allerlei soorten haargroei van de wenkbrauwen.

Je kunt de HD Brows zien op de gezichten van vele sterren zoals Jenni Frost en Cher Lloyd. Kate Prince houdt zoveel van ze dat ze besloten heeft om zichzelf en haar make-up artiest te trainen in de HD-Brow procedure.

HD Brow is een behandeling van zeven stappen en een combinatie van verschillende technieken, waaronder verven, harsen en threading om de ultieme wenkbrauwvorm te maken. Jouw HD stylist zal eerst je gezichtsvorm analyseren en met jou samenwerken om te beslissen welke vorm bij jouw persoonlijkheid en jouw gelaatstrekken past. Geen twee mensen hebben dezelfde wenkbrauwen en je kunt elke stijl van wenkbrauwen die je wenst hebben: dunne, donkere of zeer gedefinieerde.

De volgende stap van de behandeling is het verven van de wenkbrauwen. HD tints worden gebruikt om de wenkbrauw een donkere kleur te geven. Dan zal de kleur worden gedefinieerd en zal het teveel aan wenkbrauw worden gewaxed. Een speciale schaar zal worden gebruikt om lang en weerbarstig haar te knippen en om een gestroomlijnde look te creëren. Dan is het tijd voor het plukken van haar met de speciale draad. Threading is een oude kunst van het ontharen afkomstig uit het Oosten. De stylist maakt gebruik van draad om het haar van de wenkbrauw in model te brengen en zich te concentreren op gebied boven de voorhoofdlijn.
Elke rechte of overgebleven haar zal worden uitgetrokken om perfecte HD Brows te krijgen. De laatste stap is het verzachten van de huid om de wenkbrauwen met een kalmerende tonic. Speciale minerale poeders moeten worden toegepast op het gebied om het te kalmeren en roodheid te camoufleren. HD Brow Beater kan worden toegepast om het wenkbrouwhaar om het helemaal af te maken. Je kunt dan gebruikmaken van ofwel het HD wenkbrauw potlood of de HD wenkbrauw pallet om de openingen op te vullen. De laatste stap is de verzorging thuis en dit is geheel aan jou. Om ervoor te zorgen dat je wenkbrauwen er perfect uitzien tussen de bezoeken door, word je op de hoogte gesteld hoe je dit gevoelige gezichtsgebied moet verzorgen.

Voor degenen die gewend waren om hun wenkbrauwen te plukken, zullen de resultaten van de behandeling niet onmiddellijk zien. Je wenkbrauwen hebben een jaar nodig om weer teruggroeien. Om de groeisnelheid van je wenkbrauwen te stimuleren kun je eenmaal per dag het Nanolash serum op de schone huid gebruiken. Het zit boordevol essentiële vitaminen en stoffen die de circulatie van de haarfollikels verhogen. Het Nanolash serum wordt ook aanbevolen voor langere en dikkere wimpers. Breng het product aan op schaarse gebieden en je wimpers en wenkbrauwen zullen binnen 8 weken teruggroeien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *