Lashcode mascara – natuurlijke perfectie in make-up

Een particuliere visagist van vrouwen die het verkrijgen van de perfecte en expressieve oogmake-up tot een goed einde brengt, is allesbehalve uitdagend. Dit is hoe Lashcode mascara werkt. De zijdeachtige formule met intens zwarte kleur bepaalt niet alleen de vorm van de ogen, maar zorgt ook voor elke wimper afzonderlijk.

Lashcode is de enige mascara die het gelijke teken zet tussen make-up en wimper verzorging. Alleen gezonde en sterke wimpers, bedekt met de poederachtige formule, zien er misschien verbazingwekkend en zo goed als nooit tevoren uit. De precieze applicator, intensieve tint en de hoogste kwaliteit ingrediënten van de formule creëren de code tot schoonheid, die wordt onthuld aan alle vrouwen van over de hele wereld dankzij Lashcode.

# Lange wimpers overweldigen met het volume

Ontdek het fenomenale wimper volume en voel vertrouwen in je eigen huid. Lashcode is een mascara die zelfs tot 3 keer langere, dikkere en volumineuzere wimpers biedt voor lange uren. De 24 uurs levensduur van make-up die eigendom is van Lashcode is mogelijk dankzij twee cruciale factoren die het schoonheidsproduct combineert:

 1. Nauwkeurige applicator een spiraal van Lashcode is een kleine, siliconen staaf, versmald aan de uiteinden; de groeven en siliconen borstelharen van verschillende lengte zorgen voor een gemakkelijke coating, zelfs de kortste en dunste wimpers groeien op moeilijk bereikbare plaatsen (ooghoeken).
 2. Innovatieve formule; – de unieke combinatie van Lashcode-ingrediënten bestaat uit de meest intensieve, zwarte pigmenten en extra stoffen die door de vermenging in de poederachtige formule de perfecte wimper coating mogelijk maakt en de flexibiliteit van de wimpers bepaalt en verbetert hun wortels naar de tips.

# Natuurlijkheid uit bezorgdheid om wimper schoonheid

Maak kennis met de enige mascara die een mix van dergelijke verzorgingsingrediënten bevat die is samengesteld onder zorgvuldige supervisie van specialisten. Lashcode is een mascara die de wimpers niet alleen perfect uitdijt en verdikt, maar ook tijdens het aanbrengen zorgvuldig wordt verzorgd. Met elke minuut omhult Lashcode-mascara het haar rond de ogen, heeft een positieve invloed op de wimpers en de gezondheid. Het bevat de volgende stoffen met verfraaiende en versterkende werking:

 • Vitamine E; sterk anti oxygenerent middel dat de wimper groei versnelt,
 • Panthenol; dringt diep binnen in de wimpers en zorgt voor glans en zachtheid,
 • Arginine; natuurlijke aminozuren die wimpers aanvullen met water,
 • Baicalein; het extract van de wortels van Scutellaria is verantwoordelijk voor het vertragen van verouderingsprocessen,
 • Soja-extract; versterkt wimpers van hun wortels, waardoor ze niet vallen,
 • Tarwepreparaat; beïnvloedt wimper elasticiteit en zelf herbouw processen.

Eigendom van de lichte en zeer poederachtige formule van Lashcode verrijkt met de beste aanvullende stoffen, de mascara zorgt elke dag voor wimpers, vele uren, altijd wanneer we het dragen. Dit is de tweede, belangrijke stap in oogmake-up.

EFFECT; de look die je niet snel zult vergeten!

Lashcode-mascara biedt wimpers met spectaculair volume en dikte, verlengt en tegelijkertijd wimpers in krullen. Maar bovenal bepaalt de mascara de wimpers dankzij de intensieve zwarte kleur en conditionering van het haar van binnenuit. In essentie, dankzij het gebruik van Lashcode, bent u verzekerd van de 24 uur per dag onberispelijke, duidelijke make-up die ogen vormt en de natuurlijke schoonheid naar voren haalt. Zonder klonteren of afbladderen.

meer informatie kan worden gevonden op de officiële website – lashcode.nl

17 Reacties“Lashcode mascara – natuurlijke perfectie in make-up”

 1. Eindelijk mijn perfecte mascara gevonden 🙂

  Beantwoorden
 2. extra precieze borstel, elke wimper is bedekt met het product en mooi gekruld.

  Beantwoorden
  • nog nooit zo dol geweest op siliconen borsteltjes, maar deze is een ding van schoonheid. Bereikt zelfs de kortste wimpers. Een ideaal voor korte wimpers.

   Beantwoorden
 3. Ik aarzelde of ik een mascara zou kopen waar ik nog nooit van gehoord heb en die nooit door een van mijn vrienden werd geprobeerd en het bleek een goede keuze te zijn. Het is al geruime tijd geleden dat een cosmetica me verrukte! Het strekt zich maximaal en bolds uit, maar zonder klonten. Trouwens, met de eerste laag maakt het zichtbaar oogpop. Het is mijn eerste maar zeker niet de laatste fles

  Beantwoorden
 4. ah-geweldig!!!

  Beantwoorden
 5. Het ding waar ik het meeste van hou is deze diepe matte kleur. Geen veegjes door de dag, geen brokjes het zal niet verwijnen van je oog.

  Beantwoorden
  • Kleur is prachtig en intens, jammer dat je er maar één kunt kiezen. Ik hou van marineblauwe mascara!

   Beantwoorden
 6. Super duurzaam maar niet waterproef. Blijft ongeacht het weer, hoeft onderweg niet te worden aangeraakt zoals gewoonlijk bij andere mascara’s. Ik vind het heerlijk 🙂

  Beantwoorden
 7. Ik ben sceptisch wanneer ik hoor dat make-up cosmetica ook voorwaarden bevat, maar ik denk dat het hier werkt 🙂 omdat ik het begon te gebruiken mijn wimpers zijn sterker, dus minder uitvallen tijdens het verwijderen van de make-up

  Beantwoorden
 8. ik ontdekte onlangs deze mascara en toen ik het begon te gebruiken, hoorde ik mensen vragen wat heb ik gedaan met mijn wimpers? 🙂 sommige van mijn vrienden wilden het niet geloven toen ik hen vertelde dat dit mijn wimpers zijn 🙂 Ik denk dat het deze mascara perfect samenvat.

  Beantwoorden
 9. Ik hoor allen maar goede dingen over deze mascara. Ik moet het is proberen om het zelf te checken of het echt zo goed is 🙂

  Beantwoorden
 10. Net besteld en ben geduldig aan het wachten.

  Beantwoorden
 11. Perfect voor mij – mijn ogen zijn mooi diep en dankzij dit borsteltje is het heel makkelijk om je wimpers te bereiken en je hoeft niet bang te zijn dat het op je gezicht komt

  Beantwoorden
 12. Ik zag het op mijn vriendin haar wimpers en het zag er prachtig uit. Het is geweldig, maar te duur voor mij.

  Beantwoorden
 13. weet iemand of het goed is voor gevoelige ogen? 🙂

  Beantwoorden
 14. Ik heb getest op de mijne en heb super gevoelige ogen, zoveel mascara’s, oogschaduw en eyeliners kosten me een allergie en bij het gebruik van lashcode is alles goed. Ik koos het omdat ik wist dat de componenten geweldig zijn en het werkte voor mij.

  Beantwoorden
 15. Voordat ik het kocht, heb ik een onderzoek gedaan naar verschillende blogs en zag ik dat veel meisjes het aanbevelen als zacht, niet irriterend cosmetisch middel. Ik kan het mezelf aanbevelen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *