Lilash wimperserum

Online Shop: https://www.lilash.com

Het kenmerk van het product is een zwart doosje met paarse elementen. Lilash ziet er vrij goed uit, maar verschilt licht van andere, meer professionele merken. De taak is om wimpergroei te stimuleren en de wimpers langer te maken. Echter, de huidige conditie van onze wimpers is cruciaal in het geval van deze wimperverbeteraar. Het is moeilijker om de gezondheid bij extreem beschadigde wimpers te herstellen. Helaas biedt het Lilash serum niet zo’n grondige werking.

Lilash wimperserum

Het wordt geleverd in een tweekleurig donker doosje. Lilash serum zelf (of het flesje) is zilver, vrij klein. De twee inhoudsvariaties zijn: groot 4 ml en klein 2 ml. De zilveren plastic fles heeft niets dat het laat opvallen tussen de andere wimperverbeteraars. Standaardverpakking, typische applicator, kleurloos en waterig Lilash serum.

Hoe werkt Lilash wimperserum?

Afhankelijk van de grootte die we kiezen, gaat de behandeling drie tot zes maanden mee. Als de Lilash verbeteraar onze keuze is, kunnen we beter kiezen voor een grotere inhoud. Het stimuleert de wimpergroei effectief, verdikt de wimpers een beetje en geeft het oog definitie. Lilash serum maakt ze elke week sterker, indien regelmatig aangebracht. Je zult de effecten na enkele weken zien. Het is echter niet het beste product.

Applicatiemethode

De manier van het aanbrengen van Lilash wimperserum brengt geen verrassingen met zich mee. Het bevat een dun borsteltje met vrij harde haartjes. Het verspreiden van het serum op de wortels van de wimpers is vrij eenvoudig met deze applicator. Een dun lijntje op elk ooglid is genoeg om Lilash zijn werk te laten doen. Het is belangrijk om het aan te brengen op een schone huid en gebruik niet te veel van dit product. Het moet dagelijks worden aangebracht, dus houd dat in gedachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *