Lippen vol sexappeal! Hoe maak je ze voller?

Benijdenswaardige, volle lippen zijn het aantrekkelijkst en doen ons aangenaam en vrouwelijk lijken. Het is dan ook geen verrassing dat steeds meer vrouwen overgaan tot lipvergrotende behandelingen en ingrepen. Wat zijn uw mogelijkheden? Hoe kunnen we onze lippen groter doen lijken en toch natuurlijk blijven? Bekijk de meest voorkomende manieren.

Lippen zijn erg kwetsbaar en hebben veel zenuwuiteinden. De huid van de lippen is uiterst dun en mist een beschermende lipidenlaag. Als we ze dagelijks verzorgen, moeten we ons concentreren op het verhogen van het vochtgehalte, het aanbieden van voedingsstoffen en het bieden van bescherming.

Dit heeft echter geen invloed op hun omvang. Als onze lippen van nature smal en nauwelijks zichtbaar zijn, zal het aanbrengen van beschermende balsems en het verwijderen van dode cellen geen dramatische veranderingen teweegbrengen.

Wat kunnen we doen om de lippen mooi te definiëren? Laten we een van de populairste technieken om de lippen op te pimpen eens uitproberen.

Lip plumper is een lippenstift die de lippen groter doet lijken.

Het eerste en eenvoudigste wat we kunnen doen is een lip plumper gebruiken. De bestanddelen ervan zijn ontworpen om op organische wijze volume aan de lippen te geven. Lip plumpers worden steeds populairder, ondanks het feit dat ze slechts een tijdelijk effect hebben. Dit is hun belangrijkste nadeel. Hoe werken lip plumpers? Ze bestaan uit ingrediënten die de huid op een gecontroleerde manier irriteren, waardoor ze opzwellen en de lippen groter lijken.

Plasma-pen lip plump

Dit is een minder bekende procedure die ook niet-invasief is. Het houdt in dat de vorm van de lippen wordt vergroot met ultrasone golven, die het natuurlijke proces van collageen- en elastinesynthese bevorderen, waardoor de lippen steviger worden. Na slechts 3-4 behandelingen die tot enkele minuten duren, zijn de resultaten merkbaar. Door deze aanpak lijken de lippen groter en natuurlijker.

Fillers voor de lippen

Deze methode om de lippen voller en voller te maken is veruit de meest gebruikte. Vanwege het langduriger effect is het injecteren van hyaluronzuur, collageen of botox een uitstekende keuze.

Lipfillers zijn injecties van een specifieke stof in de lippen om de contouren en het volume ervan te vergroten. U kunt de volgende vullers proberen:

  • hyaluronzuur
  • botox (botulinum toxine)
  • natuurlijk collageen
  • carboxymethylcellulose

Lipofilling, dat is het opvullen van de lippen met vet

Dit is een van de meest besproken ingrepen, omdat hierbij eigen weefsel van de patiënt wordt gebruikt. Meestal wordt het vet van de patiënt bij een liposuctie verwijderd en vervolgens op de juiste wijze verwerkt. Deze methode van lipvergroting is uitdagender dan vullers. Het is geen lunchbehandeling, het is plastische chirurgie.

De behandeling duurt 30-40 minuten en kan een anti-verouderingseffect hebben: vóór de injectie moet het geoogste vetweefsel worden aangevuld met bepaalde bestanddelen, zoals stamcellen.

Geen vullers: laser lip therapie

Lipvullers kunnen worden vervangen door laser. Hiermee worden vergelijkbare voordelen bereikt zonder de noodzaak van injecties. Een picoseconde-laser met een laag vermogen wordt steeds populairder. Hoe werkt het?

De laser activeert fibroblasten, die de collageenproductie verhogen. Meer collageen betekent een stevigere, jonger uitziende huid. Het juiste laserlicht verbetert de absorptie van materialen die de lippen revitaliseren en voller maken, zoals stamcellen.

Chirurgie voor lipvergroting

Dit is veruit de minst populaire methode. Siliconenimplantaten worden aangepast aan de grootte en de vorm van de lippen van de patiënt. Omdat de behandeling inhoudt dat de mondhoeken worden verwijderd en de implantaten onder de huid worden ingebracht, wordt de behandeling onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Het implantaat is licht, elastisch en uiterst veerkrachtig; het gaat lang mee voordat het wordt geabsorbeerd. Helaas is een chirurgische lipvergroting te duur.

Dus, hoe zit het met jou? Welke techniek van lipvergroting gaat u gebruiken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *