Nanolash – extreem lange wimpers

Wat moeten we weten over wimpers? Ondanks het feit dat ze er goed uitzien, beschermen ze onze ogen ook tegen verontreinigingen die afkomstig zijn uit de externe omgeving. Dit is de reden waarom we goed moeten zorgen voor onze wimpers. Er zijn talloze manieren voor het verzorgen van de wimpers. Een van de meest bekende technieken is de toepassing van castorolie of wimperserum. Hoewel, het eerste product kan irriteren en in geringe mate invloed kan hebben op de groei van de wimpers, produceren de conditioners meer belangrijke en versterkende gevolgen. Dus, welke wimperserum moet jij kiezen? Tijdens de aankoop is het de moeite waard om aandacht te besteden aan de volgende zaken: de natuurlijke samenstelling, de snelle en gemakkelijke manier van aanbrengen, de periode van de behandeling en de effecten. Eén van de conditioners die alle bovengenoemde elementen in zich heeft is Nanolash. 

nanolash_whiteDe Nanolash wimperserum is speciaal voor vrouwen, die zich meer willen richten op hun wimpers en ogen. Ze willen dat de wimpers er goed, natuurlijk en gezond uitzien. Mensen met dunne, korte, breekbare, lichte en beschadigde wimpers kunnen profiteren van deze cosmetica. Plus dat de Nanolash conditioner volkomen veilig is en om deze reden ook gebruikt kan worden door mensen die contactlenzen dragen of die, met name rond de ogen, een gevoelige huid hebben. Dit product is niet bestemd voor vrouwen onder de 18 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven en voor degenen die chemotherapie ondergaan. 

De voordelen van het gebruik van de Nanolash conditioner zijn gemakkelijk merkbaar na een paar toepassingen. Het product stimuleert de haarzakjes en de haarwortels om meer efficiënt te werken en het verhardt ook de wimperwortels. Plus dat Nanolash de groei van nieuwe wimpers verhoogt en zorgt voor de verlenging, de verdikking, de dichtheid en het donkerder worden van de wimpers. Tijdens de behandeling zullen de wimpers sterker worden, regenereren en gevoed en gehydrateerd worden en een beetje buigen. De conditioner verzorgt ook de huid van het ooglid. Bovendien veroorzaakt het geen irritatie maar biedt biedt het versoepeling en verheldering voor de huid rond de ogen.

Nanolash wimperserum bestaat uit natuurlijke ingrediënten van plantaardige oorsprong. In deze conditioner zitten ook werkzame stoffen die verantwoordelijk zijn voor de groei van nieuwe wimpers, evenals voor de verdikking en versterking van de oudere wimpers. Extracten van vruchten en bloemen garanderen een allesomvattende verzorging van de wimpers en de ogen. De ingrediënten die worden gebruikt in Nanolash conditioner zullen geen allergische reacties veroorzaken.

De applicatie van de Nanolash conditioner is vergelijkbaar met het aanbrengen van een eyeliner. Vóór elke toepassing moet de make-up nauwgezet verwijderd worden van het gezicht en de ogen – zodat de conditioner in staat is om diep door te dringen in de wimpers. Met een kwastje moet er op het bovenste en onderste ooglid een enkele lijn, net aan rand van de wimpers, worden aangebracht. Het aanbrengen moet elke avond worden herhaald tot het gewenste effect kan worden gezien. Daarna kan de Nanolash conditioner om de paar dagen worden gebruikt.

De eerste resultaten van het gebruik van de Nanolash conditioner zullen zichtbaar zal zijn na twee of drie weken van gebruik. De uiteindelijke effecten kunnen na twee of drie maanden worden gezien. De gehele behandeling duurt ongeveer zes maanden – waarvoor de Nanolash conditioner (3 ml) genoeg is. Gedurende de laatste maanden van de behandeling, als de gewenste effecten zijn behaald, kan de cosmetica een paar keer per week worden gebruikt.

Ondanks het feit dat Nanolash conditioner 100% veilig is moet je een aantal algemene voorzorgsmaatregelen nemen met betrekking tot het gebruik en het bewaren. Je moet de applicator niet in het oog laten komen omdat dit voor irritatie kan zorgen. Als er wat van de conditioner in de ogen komt, moet je dit uitspoelen met een grote hoeveelheid water. Als de irritatie niet stopt, moet de behandeling worden stopgezet en moet je een arts raadplegen. De Nanolash wimperserum moeten worden bewaard in de originele gesloten verpakking met de dop stevig vastgeschroefd. Het is niet raadzaam om de conditioner na de vervaldatum nog te gebruiken.

De vloeibare consistentie van de Nanolash conditioner vergemakkelijkt het aanbrengen en het assimilatieproces van de cosmetica. De conditioner lekt niet in de ogen en voedt de wimperwortels na het aanbrengen. Tijdens het aanbrengen is er geen kans op irritatie. De Nanolash conditioner bevat geen geur- en kleurstof of olieachtige stoffen waardoor het comfort van het gebruik verbetert.

De Nanolash wimperserum is beschikbaar online via www.nanolash.nl. De kosten van een verpakking zijn 39 euro, waardoor het één van de goedkoopste conditioners is die op de markt verkrijgbaar is. Deze prijs garandeert de originaliteit en de hoge kwaliteit van het product.

Nanolash is verpakt in een zwart, kartonnen doosje; de bovenkant van de verpakking is versierd met zilveren inscripties. Het flesje waarin de conditioner zit lijkt op de verpakking. De applicator is een oranje borsteltje met een dunne bovenkant. In de verpakking zit ook een bijsluiter met belangrijke informatie over het gebruik en de ingrediënten.

16 Reacties“Nanolash – extreem lange wimpers”

 1. na een maand kon je al zien dat mijn wimpers langer en donkerder waren geworden

  Beantwoorden
  • Hetzelfde hier, na twee maanden werden ze dikker en voller

   Beantwoorden
 2. een vriendin van mij gebruikt het en haar wimpers zien er uit als neppe D:

  Beantwoorden
 3. Ik gebruikt revitalash al voor en lange tijd en ik ben zeer tevreden met de resultaten, mijn wimpers zijn erg lang! het enigste minpunt is de prijs

  Beantwoorden
 4. Ik gebruik castor olie voor mijn wimpers, het maakt hen alleen donkerder, maar niet langer. Ik heb nog nooit een wimpers serum gebruikt en ik vraag me af of het zou werken voor mij

  Beantwoorden
 5. Na 3 maanden ben ik gestopt met het aanbrengen van mascara! 🙂

  Beantwoorden
 6. Kan je het online kopen?

  Beantwoorden
 7. Perfect en zoals altijd alleen goede feedback! 🙂 ik been zo benieuwd of het echt zo goed werkt 😉

  Beantwoorden
 8. Naar mijn mening, is deze serum de beste serum ooit. Ik heb al andere serums geprobeerd, maar er was altijd iets mis. Eén zorgde er zelfs voor dat mijn wimpers in gekke richtingen groeide! Deze is gegarandeerd de beste!

  Beantwoorden
 9. Ik weet niet of zo’n klein flesje genoeg gaat zijn voor heel de behandeling

  Beantwoorden
 10. Ik denk dat je me overtuigd hebt om het eindelijk te kopen 😀

  Beantwoorden
 11. Ik heb het serum gekocht na het lezen van zoovel goede reviews. Het is goed, maar er is geen verschil met revitalash.

  Beantwoorden
  • Voor mij werkt het beter dan revitalash en de effecten blijven langer

   Beantwoorden
 12. een ander product om uit te testen! ik kan niet wachten 😉

  Beantwoorden
 13. ik heb het net online besteld, ik kan niet wachten om het te krijgen! 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *