Nanoil Anti-Redness Face Serum: verander jouw huid met rosacea!

Heb jij dagelijks last van roodheid in je gezicht, een dunne huid en zichtbare bloedvaten (spataderen)? Dit hoeft niet! Een huid met rosacea hoeft niet problematisch te zijn. Hoewel veel huidproducten jouw gevoelige huid irriteren, zijn er ook veel professionele items die er geweldig voor zorgen. Het Nanoil Anti-Redness Face Serum (specifiek voor gebroken haarvaten in het gezicht) is één van deze producten. Vandaag leggen we uit waarom je dit serum moet kiezen en wel resultaten dit oplevert.

Sommigen van ons ‘erven’ een rosacea-gevoelige huid van onze voorouders, terwijl het soms mensen treft als gevolg van vrouwelijke hormonen, anticonceptiva, bloedaandoeningen, bloeddrukproblemen of sterke stress. Is uw huid gevoelig voor gebroken haarvaten en roodheid? Vermijd de volgende dingen:

 • Cosmetica met irriterende stoffen;
 • Airco en plotseling verschil in temperatuur;
 • Alcohol en andere stimulerende stoffen;
 • Pittig en heet voedsel;
 • Teveel trainen.

Wat is de oplossing voor roodheid en zwakke haarvaten?

Dermatologen en schoonheidsspecialisten zijn het eens: naast een gezonde levensstijl moet je passende verzorgingsproducten gebruiken, een goed gezichtsserum heeft de beste effecten op een huid die snel rood wordt. Een combinatie van een gezonde levenstijl (niet roken, geen alcohol, weinig stress) met goede huidverzorging levert geweldige resultaten op. Weet je niet welk product je moet kiezen? Het Nanoil Serum is onze keus, speciaal ontwikkeld voor de huid die snel last heeft van rosacea.

Ingrediënten Nanoil Anti-Redness Face Serum

De formule bevat weinig ingrediënten maar ze zijn bewezen perfect voor de huid met spataderen en rode jukbeenderen. Het serum bevat geen onnodige conserveermiddelen, kleurstoffen of PEG’s.

Omdat het Nanoil Anti-Redness Face Serum gewichtloos en op waterbasis is, wordt het snel geabsorbeerd en blijft er geen vette waas achter op je gezicht. Onze huid wordt beter dankzij een mengsel van botanische extracten die geschikt zijn bij rosacea:

 • Lindenboomextract
 • Extract van cipreskegel
 • Buckeye-extract
 • Boerhavia Diffusa (Punarnava) wortelextract

Ze vormen samen een formule die zwakke vaatwanden versterkt, branderige en rode huid kalmeert en spataderen voorkomt. Een ander voordeel: het Nanoil Anti-Redness Face Serum heeft een sterk voedend, hydraterend en verjongend effect. De gevoelige huid met rosacea kan er ook geweldig uitzien! Nanoil egaliseert de huidskleur en maakt het gezicht gladder en zachter.

Gebruik van het Nanoil Anti-Redness Face Serum

Het kan zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruikt worden, ook in de zomer. Het serum beschermt overdag tegen alle factoren die roodheid triggeren. ’s Nachts herstelt en kalmeert het de huid zodat je mooi ontwaakt!

Hoe gebruik je het Nanoil Anti-Redness Face Serum? Doe het op het gezicht na reiniging en het gebruik van een toner. Masseer het met je vingertoppen in de huid. Het wordt binnen een oogwenk geabsorbeerd en maakt je huid na een paar minuten al beter. Rond je routine af met een goede vochtinbrengende crème voor de gevoelige huid met rosacea.

Nanoil best beoordeelde gezichtsserum tegen roodheid

Effect van het Nanoil Anti-Redness Face Serum

Het serum van Nanoil begint na het eerste gebruik al te werken. Je gezicht is perfect gehydrateerd, verlicht en gladder na eenmaal gebruik. Het is een verlichting van de ‘boze’, reactieve huid. Later kun je op deze langdurige resultaten rekenen:

 • Lichtere hyperpigmentatie en egalere huidskleur;
 • Geen spataderen en roodheid meer;
 • Een volle, elastische huid;
 • Langzamer verouderen.

Het Nanoil Anti-Redness Face Serum is tegen rosacea en voor de ontstoken huid maar bij een droge, doffe of uitgezakte huid kun je hem ook gebruiken. Wil je meer informatie? Ga naar www.nanoil.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *