Op zoek naar de veiligste manier om je haar te föhnen? Heb je de Nanoil Heat Protectant Spray geprobeerd?

Hoge temperaturen hebben dezelfde destructieve impact op het haar als een aantal populaire behandelingen in de kapsalon, zoals bleken en verven. Als je jouw haar graag stijlt met warmte, dan is het slim om jouw schoonheidsritueel uit te breiden met een thermische spray.

Het kan inderdaad lastig zijn om jouw haar veilig te houden, tenzij je de spray van Nanoil bij de hand hebt: een product dat adequate bescherming biedt tijdens het stylen met hitte. De Nanoil Heat Protectant Spray is één van de drie gewichtloze sprays die het haar versterken en beschermen tegen de hitte van styling tools. Geïnteresseerd? Lees dan vooral verder!

Hoge temperaturen en het effect op het haar

Wist je dat kappers en haarstylisten hitte altijd aanwijzen als de meest destructieve factor voor het haar? Het maakt niet uit of je dik of fijn, sterk of beschadigd, geverfd of natuurlijk haar hebt, zonder bescherming tegen hitte krijg je droog, broos en beschadigd haar. Dit betekent dat het haar professionele bescherming moet krijgen tegen de zon en de warmte van styling tools. Je moet daarom altijd een goede thermische spray bij de hand hebben. Gebruik een product zoals de Nanoil Heat Protectant Spray voor het föhnen en je lokken blijven veilig. Inderdaad, je hoeft geen last te hebben van je geweten als je de föhn of stijltang gebruikt!

Wat maakt de Nanoil Heat Protectant Spray zo goed?

Op dit moment is dit de beste spray die bescherming biedt tot 220 graden Celsius. Tegelijkertijd verbetert de spray het uiterlijk van het haar door het sterker te maken. Hoe werkt het? De Nanoil Heat Protectant Spray levert vocht en zorgt voor beter uitziend haar. Na analyse van de voordelen blijkt dat de Nanoil spray een veelzijdig product is die de kwaliteiten van een mousse, een gladmakende emulsie en een conditioner combineert. Doordat het product verrijkt is met zijde-eiwitten stimuleert de Nanoil Heat Protectant Spray herstel en laat deze het haar glanzen. Ja, de Nanoil Heat Protectant Spray beschermt, maakt stylen makkelijker, voedt en helpt je aan haar dat er fantastisch uitziet!

Nanoil Heat Protectant Spray: maximale voordelen voor gezond haar

Het is de moeite waard om de belangrijkste eigenschappen van de Nanoil Heat Protectant Spray te begrijpen zodat je weet dat het een aantal taken tegelijkertijd uitvoert!

  • Het beschermt het haar tegen extreem warme temperaturen.
  • Het maakt de haarschubben glad en slaat water op in het haar.
  • Het maakt kammen en stylen makkelijker.
  • Het gaat pluizend en statisch haar tegen.
  • Het haar is super zacht als je het aanraakt.
  • Het product werkt lang en ruikt lekker.
  • Het product is gewichtloos waardoor je geen plat haar krijgt.
  • Het haar wordt elastischer en glanst meer.

NOTITIE!

Als je jouw haar vaak föhnt, houd dan in gedachten dat je het haar tegen de hoge temperaturen moet beschermen met een thermische spray. Door een gewichtloze coating op het haar te creëren kan er geen vocht verdampen. Hierdoor worden de lokken niet dof en broos. Het maakt niet uit of je dikke of fijne lokken hebt, de Nanoil Heat Protectant Spray werkt op alle haartypen.

hitte bestendige spray Nanoil

Thermische spray van Nanoil verkrijgbaar in de officiële winkel

De meest handige vorm van shoppen is zonder het huis te verlaten. Nanoil weet dit en stelt haar schoonheidsproducten online beschikbaar. Bezoek nanoil.nl en ontdek de gehele serie haarverzorgingsproducten: micellaire shampoos, haarmaskers, leave-in conditioners en meer. Creëer jouw eigen gepersonaliseerde haarplan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *