Neulash wimperserum

Verlenging en verdikking van Neulash serum is een van de opties voor vrouwen die een effectief wimpergroeiverbeteraar zoekt. Het is effectief, maar bevat geen uitzonderlijke eigenschappen. Het wordt aanbevolen voor korte, dunne en weinig wimpers. Silver Neulash serum bestaat in twee soorten inhoud. De prijs is zeker te hoog voor een product dat een dergelijke werking biedt.

Neulash wimperserum

Het zilveren flesje valt op. Metallic flesje met zwart schrift ziet er mooi en origineel uit. Het wordt geleverd in een wit en blauw kartonnen doosje dat er uitziet als de verpakking van een medicijn. Echter, Neulash serum moet effectief zijn, niet mooi om te zien. Helder en delicaat serum zit in een flesje van twee inhoudsmaten (3,2 ml en 6 ml) die je kunt kiezen om aan jouw behoeften te voldoen.

Hoe werkt Neulash wimperserum?

Het goed bekende Neulash wimperserum is een van de duurste wimpergroeiproducten. De kleinere versie gaat twee maanden mee en de grotere vier maanden. Het is niet indrukwekkend vergeleken met andere serums. De eerste effecten dienen te verschijnen na meerdere weken, maar Neulash serum levert niet de resultaten die wij verwachtten voor zo’n prijs. Het maakt de wimpers langer en dikker. Ze zien er voller uit.

Applicatiemethode

Het flesje Neulash is voorzien van een ruw, dun borsteltje dat de applicatie gemakkelijker maakt, indien we weten hoe het moet worden gebruikt. Neulash wimperserum moet zo dicht mogelijk op de haartjes worden verspreid. Het aanbrengen moet dagelijks worden herhaald, altijd na een grondige make-upverwijdering – dat is cruciaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *