Quickmax wimperserum

Online Shop: https://stylelux.co.uk

Quickmax serum is nog een populair wimperverbeteringsproduct. Je kunt het gemakkelijk herkennen vanwege de grote verpakking met intens gouden kleur. De prijs is te vergelijken met de prijs van een effectief wimpergroeiproduct, maar toch voorziet het van slechtere resultaten dan serums die hoger worden gerangschikt in deze review. Houd dat in gedachten wanneer je Quickmax serum overweegt.

Quickmax wimperserum

De meeste fabrikanten willen dat hun product opvalt onder de concurrenten. Daarom is het flesje van Quickmax serum helemaal goud. De plastic tube valt op. Het is groter dan de standaardflesjes. Het bevat ook een grote hoeveelheid kleurloos en vrij waterig product. Het heeft geen opvallende aroma wat het aanbrengen zou kunnen verstoren. Het serum komt met een gewoon dun borsteltje.

Hoe werkt Quickmax serum?

Een grote inhoud betekent niet per se betere resultaten. Quickmax serum is een goede keuze wanneer je je wimpers wilt voeden en vebreteren, wat resulteert in verbeterde looks. De fabrikant garanteert dat de eerste resultaten zullen verschijnen na zeven dagen. In de praktijk moet je minstens een paar weken wachten om de effecten op te merken. Quickmax serum versnelt de wimpergroei helaas niet naar het maximum. Het zal je wimpers zeker langer en donkerder maken. Als gevolg hiervan zullen jouw wimpers er mooier uitzien. Echter, je moet zelfs na de behandeling nog mascara aanbrengen.

Applicatiemethode

Quickmax serum werkt ’s nachts. Een juiste applicatie vereist het verspreiden van het serum op de oogleden. Het is belangrijk dat je je wimpers, oogleden en het gezicht reinigt voordat je het serum aanbrengt. Zelfs de kleinste onzuiverheden en restjes make-up zullen de werking van Quickmax verzwakken. Breng het product aan op de wimperlijn. Het wordt aanbevolen om het serum ’s avonds te gebruiken, het liefst voor het slapengaan. Wat dat betreft niets nieuws dus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *