Onze top 5: lijst met beste wenkbrauwmascara’s

Misschien is het cliché, maar nog steeds 100% waar: de wenkbrauwen zijn het frame van het hele gezicht. Ze accentueren de ogen en trekken de aandacht. Elke vrouw droomt van perfect gestylde en mooie wenkbrauwen: een must hiervoor is wenkbrauwmake-up. Tegenwoordig is natuurlijke make-up in de mode omdat het de natuurlijke schoonheid accentueert. Hierdoor worden wenkbrauwmascara’s steeds populairder. We hebben deze lijst samengesteld om anderen te helpen de beste wenkbrauwmascara te vinden. Bekijk de lijst en kies jouw favoriet!

Welke effecten geeft wenkbrauwmascara?

Een goede wenkbrauwmascara geeft je ongelofelijke make-upeffecten! Wat mag je verwachten van een geweldige wenkbrauwmascara?

 1. De wenkbrauwen hebben maximaal volume.
 2. Elke kleine wenkbrauwhaar heeft meer definitie.
 3. De wenkbrauwen worden geaccentueerd met een goed geselecteerde, natuurlijk ogende kleur.
 4. De haartjes worden perfect gestyled en gefixeerd.
 5. De effecten blijven zichtbaar totdat de make-up verwijderd is.
 6. Het verwijderen van make-up gaan makkelijk, zonder wrijven of trekken aan de huid.
 7. Wenkbrauwhaartjes worden gevoed dankzij de verzorgende ingrediënten.
 8. Mooie wenkbrauwmake-up zonder klontjes, plakt niet.

Goede wenkbrauwmascara: welke kies je?

Als je de beste wenkbrauwmascara kiest, dan is onze lijst erg handig. Je hoeft geen uren tijd te verspillen aan het lezen van reviews en ervaringen online. Wij hebben dat voor je gedaan en een winnaar gekozen! Ontmoet de wenkbrauwmascara’s die volgens consumenten de beste op de markt zijn. Het assortiment wenkbrauwmascara’s is enorm breed. Welke geeft je een mooie look en natuurlijke finish? Elke mascara die hieronder genoemd wordt heeft verschillende kwaliteiten, kleuren, effecten en type borstel. Je vindt er zeker mascara’s die verzorgende ingrediënten bevatten. Met de volgende lijst kan elke make-up fan makkelijk de beste wenkbrauwmascara voor zichzelf vinden.

Onze top 5: lijst met beste wenkbrauwmascara’s

Nummer 1. Nanobrow Shape Mascara – de beste wenkbrauwmascara!

 • Inhoud: 7 ml
 • Prijs: redelijk in relatie tot de capaciteit en effecten
 • Ervaringen: de Nanobrow mascara ontvangt de beste reviews

Er kan maar één winnaar zijn en de Nanobrow mascara is ongetwijfeld verbazingwekkend! We konden geen nadelen vinden! De cosmetica is van premium kwaliteit en levert uitstekende make-upeffecten, ongeacht de dikte, kleur en dichtheid van de wenkbrauwen. 

Het product camoufleert kale plekken en vult ze op met kleur. Hij geeft elke wenkbrauwhaar volume zodat ze visueel dikker, voller en meer geaccentueerd worden. Het stylt, fixeert en vormt de wenkbrauwen perfect dankzij de unieke, verfijnde spoolie borstel. De innovatieve formule met silica maakt het haar glad en ongelofelijk zacht. De kleuren zijn natuurlijk maar geven een zijde-achtige finish en definiëren de haartjes, zonder klontjes en zonder dat het plakt. De Nanobrow Shape Mascara garandeert 100% perfectie en langhoudende effecten wenkbrauwmake-up.

Nummer 2. Dior Diorshow On Set Brow

 • Inhoud: 5 ml
 • Prijs: vrij hoog als je kijkt naar de kleine hoeveelheid
 • Ervaringen: de Dior mascara krijgt veel positieve reviews

Diorshow On Set Brow is een wenkbrauwmascara die voor 90% natuurlijke ingrediënten bevat. Hij kleurt vrij goed en geeft de wenkbrauwen in een oogwenk volume met een natuurlijke finish die 24 uur lang blijft zitten. Je wordt verliefd, vooral als je een waterproof formule belangrijk vindt, zonder dat je haartjes anders gaan aanvoelen. De kleuren zijn vrij goed en passen bij de meeste natuurlijke kleuren wenkbrauwhaar.

Nummer 3. Lancome Sourcils Styler Brow Mascara

 • Inhoud: 6,5 ml
 • Prijs: vrij duur
 • Ervaringen: de Lancome mascara krijgt een goed aantal positieve reviews

Deze mascara blijft een populaire keus te zijn, ondanks de hoge prijs. De Lancome Sourcils Styler Brow Mascara is ontwikkeld in samenwerking met Lisa Eldridge, één van de meest ervaren en gerespecteerde professionele make-upartiesten. De wenkbrauwmascara maakt de wenkbrauwen visueel dikker, accentueert hun kleur en de ogen. Het fixeert make-up vrij goed: het blijft tot 14 uur lang zitten. De ongewone spoolie doet zijn werk goed en maakt het aanbrengen van make-up een simpele taak. Er is één nadeel: het is ons niet gelukt om een kleur te vinden die donker genoeg is om te passen bij mensen met zwarte, bijna zwarte of heel donkerbruine wenkbrauwen.

Nummer 4. Yves Saint Laurent Couture Brow Mascara

 • Inhoud: 7,7 ml
 • Prijs: erg hoog
 • Ervaringen: de YSL mascara krijgt redelijk wat goede reviews

Nog een wenkbrauwmascara ontwikkeld door een bekende en gewaardeerde make-upartiest: Lloyd Simmonds. Eén van de meest duurzame wenkbrauwmascara’s uit deze lijst: hij blijft tot 45 uur lang zitten, hoewel we niet begrijpen waarom iemand zo lang make-up wil dragen. De Yves Laurant Couture Brow Mascara is vrij moeilijk te verwijderen, je moet wrijven over de huid. Toch is dit soort make-up zeker handig bij modeshows en fotoshoots waar modellen er onder elke conditie perfect uit moeten zien. Helaas is deze mascara maar in twee kleuren beschikbaar.

Nummer 5. BENEFIT Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel

 • Inhoud: 3 ml
 • Prijs: hoog
 • Ervaringen: de Benefit mascara ontvangt goede reviews

Deze gekleurde wenkbrauwmascara bevat een kleine applicator die de huid niet vies maakt, de wijde borstel kan wel klonteren en de haren aan elkaar plakken. De mascara geeft zonder twijfel volume en stylt de haartjes vrij snel. Het bevat microvezels die aanhechten op het haar waardoor je dikkere, meer expressieve wenkbrauwen krijgt. Het andere voordeel is de waterproof en langhoudende formule. De mascara is makkelijk in gebruik. De BENEFIT Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel is beschikbaar in tien kleuren. Sommige vinden die een groot voordeel omdat je de kleur heel selectief kunt uitkiezen, anderen vinden het teveel en daardoor moeilijk om de juiste kleur te kiezen.