Stijl je wenkbrauwen zoals jij dat wil met de Nanobrow Shape Mascara

Deze wenkbrauwmascara fixeert, verdikt en geeft je wenkbrauwen definitie! De Nanobrow Shape Mascara is een sensatie die snel een essential voor je zal worden. Tijd om hem beter te leren kennen!

Altijd perfect gevormde en dikke wenkbrauwen? Je bent hier op de juiste plek! Lees hoe de Nanobrow Shape Mascara werkt en waarom jij hem zou moeten proberen.

Altijd perfecte wenkbrauwen met de Nanobrow mascara

De Nanobrow Shape Mascara:

  • Camoufleert kale plekken
  • Geeft je wenkbrauwen een prachtige kleur
  • Maakt ze dikker en geeft ze meer definitie
  • Fixeert en garandeert de gewenste vorm

De spectaculaire effecten heeft de Nanobrow Shape Mascara te danken aan silica, wat glans geeft, voedt en beschermt. Het maakt de wenkbrauwen sterker, stopt haaruitval en versterkt de haarzakjes. De wenkbrauwen zien er dikker, meer gedefinieerd en geweldig uit, zelfs zonder make-up.

Prachtige, gedefinieerde wenkbrauwen

De Nanobrow Mascara heeft een nauwkeurige borstel die alle wenkbrauwhaartjes bereikt. Het temt ze perfect, versterkt ze en geeft ze een mooie, natuurlijke kleur. Het werkt zowel voor fijne als voor dikke wenkbrauwen. Het product wordt snel een essential in jouw make-uptas!

De zachte, fijne formule geeft glans, vormt de wenkbrauwen en maakt ze dikker. De natuurlijke kleuren hebben veel pigment en markeren je wenkbrauwen. Silica voorkomt schade aan de haartjes en beschermt ze tegen omgevingsfactoren.

Nanobrow Shape Mascara

Beschikbaar in de volgende kleuren:

Nanobrow wax wenkbrauwmascara

De Nanobrow Shape Mascara laat je wenkbrauwen er binnen een paar penseelstreken met de handige spoolie perfect uitzien! Hoe werkt het?

Stap 1. Open de mascara en borstel je wenkbrauwharen met de spoolie. Begin bij de binnenste hoek en werk naar buiten toe. 

Stap 2. Borstel de wenkbrauwen naar buiten toe en vul ze met kleur.

Stap 3. Voor een natuurlijk effect breng je meer product aan op de staart van de wenkbrauwen.

Stap 4. Als het opgedroogd is kun je een extra laag aanbrengen.

Dit is genoeg om de hele dag te kunnen genieten van perfecte wenkbrauwen. Het driedimensionale effect blijft lang zitten. Onthoud dat de wenkbrauwen het frame van je gezicht zijn en er dus altijd mooi uit moeten zien.

Ga voor de Nanobrow Shape Mascara!

Mooie wenkbrauwen zijn de essentie van goede make-up. De Nanobrow mascara is de sensatie van internet en het populairste wenkbrauw make-upproduct van dit moment, aanbevolen door veel Instagrammers. De handige spoolie, de plezierige, verfijnde formule en spectaculaire resultaten trekken veel consumenten en schoonheidsspecialisten aan.

De Nanobrow Shape Mascara laat de wenkbrauwen er voller uitzien. Na een paar keer gebruiken merk je het effect van silica. De wenkbrauwen glanzen en de haartjes zijn gezonder waardoor de wenkbrauwen er dik en vol uitzien. Een paar penseelstreken is genoeg voor de perfecte hoeken!

nanobrow shape mascara

Nanobrow – unieke wenkbrauw make-up cosmetica

Wist je dat de Shape Mascara slechts één van de make-upproducten voor wenkbrauwen van Nanobrow is? Kies de producten die jij wil testen. Gebruik ze en probeer nieuwe technieken uit. Stijl je wenkbrauwen precies zoals jij dat wil.

De cosmetica van Nanobrow zijn ontwikkeld om je leven makkelijker te maken. Wenkbrauwmake-up hoeft niet monotoon, saai of tijdrovend te zijn. De producten zijn aangepast op jouw styl, verschillende gelegenheden en je mood. Geniet altijd van prachtige make-up met Nanobrow!