Lashcode, het wimperserum dat wimpers snel laat groeien

Een wimperserum is een iconisch product: een revolutie op het gebied van wimperverzorging, voedende wimpers die vroeger werden verwaarloosd. Vandaag kunnen we ze niet alleen repareren maar ook meer volume geven en ze langer maken zonder speciale behandelingen in een salon. Al deze resultaten kunnen bereikt worden met een goed serum. Lashcode is degene die het snelst werkt. Wat is het geheim van dit krachtige serum?

Eyelash Serum van Lashcode: de grootste voordelen

Zoek je een product dat zo snel werkt dat je niet ontmoedigd raakt na twee weken? Met Lashcode zal je jezelf niet zo voelen. Je ziet het werken na ongeveer 14 dagen: de wimpers zijn sterker, dikker en donkerder en ze vallen niet meer uit. Ze zijn beter gevoed en zien er gezonder uit, klaar om te groeien!

Na een maand zal je ze niet meer herkennen in de spiegel! Ze zijn langer en zoveel voller en er groeien zelfs kleine baby wimpers. Deze wimpers rocken!

Eyelash Serum van Lashcode om groei te stimuleren

Lashcode geeft de wimpers alles wat ze nodig hebben voor gezonde, intensieve groei. Een perfecte formule beïnvloedt de haarzakjes. Met andere woorden, het versterkt de wimpers vanaf de wortels. Daardoor hebben ze de kracht om mooier, dikker en langer te worden.

Na een aantal weken bereik je het maximale effect. Lashcode heeft jouw wimpers gezond, sterk, lang en prachtig gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is het serum 2-3 keer per week te gebruiken.

Eyelash Serum van Lashcode voor meer volume

Een vollere wimperlijn is het effect van het serum dat zonder uitzondering op elke wimper werkt. Lashcode versterkt de haarzakjes die “slapen” en al een tijdje geen wimpers laten groeien. Daardoor groeien er veel nieuwe wimpers en ziet de wimperlijn er vol uit.

Prachtige volle wimpers als nooit tevoren zonder een behandeling bij een salon voor extensions? Dit effect bereik je alleen met Lashcode!

Eyelash Serum van Lashcode om haaruitval te stoppen

Lashcode voorkomt haaruitval. Zwakke haarzakjes zijn geen probleem meer. Geen wimpers meer op het wattenschijfje, zelfs de ogen wrijven zal geen schade veroorzaken omdat de wimpers worden beschermd tegen beschadiging (tegen wind, vrieskou, hitte, vervuiling en zonlicht).

Hoe gebruik je het Eyelash Serum van Lashcode?

Lashcode is eenvoudig in gebruik en zal snel een gewoonte worden in jouw dagelijkse schoonheidsritueel, net als tandenpoetsen of het wassen van je handen. Hoe gebruik je het serum?

  1. Elke avond nadat je jouw make-up grondig hebt verwijderd breng je het aan op de oogleden,  net zoals een oogpotlood. Het borsteltje maakt het aanbrengen erg eenvoudig, één penseelstreek en that’s it!
  2. Het serum wordt snel geabsorbeerd zodat je bijna direct verder kunt met de volgende stappen.

Je kunt Lashcode ’s ochtends gebruiken, breng het dan aan voordat je make-up opdoet. Als je contactlenzen draagt kun je het serum gewoon gebruiken: doe de lenzen wel uit voordat je Lashcode aanbrengt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *