TOP 5 gadgets voor wenkbrauwen

We willen allemaal ideale wenkbrauwen, maar de meerderheid van de vrouwen is ontevreden met de vorm die ze hebben gekregen. Is de curve van je wenkbrauwen verre van ideaal? Je maakt een goede kans om je wenkbrauwen te verbeteren dankzij de vijf hulpmiddelen voor wenkbrauwen die ik vandaag voor je heb klaargezet!

1. WENKBRAUW SERUM

Misschien heb je het je niet gerealiseerd, maar een wenkbrauwserum is altijd de beste plek om te beginnen. Het is ideaal voor vrouwen die schaarse, asymmetrische of dunne wenkbrauwen hebben. De conditioner voor wenkbrauwen zal hun conditie verbeteren, ze beschermen, voeden en de haarontwikkeling stimuleren.

2. WENKBRAUWEN POTLOOD

De meesten van ons hebben wel een wenkbrauwpotlood in hun bezit. Het verfrist de blik, vooral wanneer je het gebruikt met een nude potlood in de binnenste ooghoek en op de waterlijn. Deze ’truc’ laat je oog groter lijken.

Omlijn de wenkbrauwcontour en pluk alleen de haartjes die buiten de lijn vallen. Dit resulteert in symmetrische en gelijkmatige wenkbrauwen.

3. WENKBRAUWEN VERF

Het is een langhoudend, waterproof product dat zorgt voor een natuurlijke, precieze afwerking. Als je dunne of schaarse wenkbrauwen hebt, zal deze cosmetica alle gaten opvullen. Je hebt de mogelijkheid om elk afzonderlijk haartje te schetsen!

4. WENKBRAUWEN BRUSH

Het is moeilijk om een make-up te creëren die zo onberispelijk is dat de wenkbrauwen er natuurlijk uitzien. Het allerbelangrijkste is dat je het juiste borsteltje hebt. Het moet flexibel zijn, met de ideale vorm en grootte. Is je wenkbrauwborstel de juiste soort? Synthetisch, plat en schuin – dat zijn de kenmerken van het ideale wenkbrauwpenseel. Het belangrijkste is dat je iets vindt waarmee je in een handomdraai een dun lijntje kunt trekken.

5. WENKBRAUW RAZOR

Deze heeft dezelfde vorm en grootte als een wimperkruller, maar bevat een scheermesje aan het uiteinde. Zo knip je in een handomdraai de haartjes die opvallen. Het is een apparaat dat je zou moeten overwegen aan te schaffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *