Wil je de soap brow trend proberen? Creëer unieke wenkbrauwmake-up met de Nanobrow Eyebrow Styling Soap!

Ben je nieuwsgierig naar de soap brow trend? Creëer unieke wenkbrauwmake-up met de Nanobrow Eyebrow Styling Soap!

Heb je al gehoord over de trend ‘soap brows’? Het is een geweldige manier voor natuurlijk uitziende wenkbrauwmake-up met meer volume en zonder kale plekjes. De Nanobrow Eyebrow Styling Soap levert snel het effect van fluffy, volle wenkbrauwen, zelfs bij de dunne wenkbrauwen.

In een paar stappen de ‘soap brows’ look met Nanobrow

Wat zijn ‘soap brows’? Ik bedoel het gebruik van zeep bij het stylen van je wenkbrauwen. Je hebt het vast al gezien op social media. De truc is om zeep met water aan te brengen met een spoolie. Het is jaren geleden ontdekt door een Hollywood actrice die met dit idee kwam toen ze op zoek was naar een manier om duurzame make-up te creëren die op de filmset de hele dag zou blijven zitten. Met je dagelijkse make-up is traditionele zeep wellicht niet voldoende. Er blijven klontjes achter op de wenkbrauwen en restjes op de huid. Bovendien kan het de wenkbrauwen uitdrogen waardoor ze zwakker worden en de haren meer uitvallen.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – Wenkbrauwzeep

Hier komt de Nanobrow Styling Soap je redden: eenvoudig in gebruik, geen water nodig, laat geen restjes en klonten achter. Bovendien is het heel lang houdend en blijven de haren de hele dag op de juiste plek zitten. De zeep is op basis van glycerine, licht en zonder klontjes. De formule bevat glycerine, wat de wenkbrauwen hydrateert en glans geeft. Je kunt zeep combineren met andere wenkbrauwproducten of het gewoon zo laten.

  1. Borstel de droge wenkbrauwen met een schone spoolie.
  2. Doe een kleine hoeveelheid zeep op de bijgeleverde spoolie.
  3. Coat de wenkbrauwen met de zeep en kam het grondig door de haartjes.
  4. Gebruik korte bewegingen naar boven gericht
  5. Gebruik een spoolie of je vingers en druk het product op de plek.
  6. Maak de bovenkant van de wenkbrauwen glad.
  7. Wacht tot de zeep opgedroogd is voor perfecte fixatie.
  8. Combineer met je favoriete pomade, potlood of poeders of laat je wenkbrauw in de natuurlijke kleur.

nanobrow wenkbrauw stylen

Met Nanobrow heb je niks anders nodig…

… het enige wat je nodig hebt is deze zeep die gel, mascara en zelfs lamineren vervangt! Het WOW-effect zonder je huis uit te hoeven. In plaats van een fortuin te spenderen aan het laten lamineren van je wenkbrauwen met kortdurende resultaten kun je beter vertrouwen op de wenkbrauwzeep van Nanobrow. In een ogenblik heb je professioneel gelamineerde wenkbrauwen: glanzend, dik, perfect gestyled. De Nanobrow zeep zit in een handige, compacte verpakking. Er zit ook een spoolie bij om de wenkbrauwen mee te stylen.

Welke effecten kun je bereiken met de Nanobrow Eyebrow Styling Soap?

De hoeken worden voller en binnen een paar minuten gedefinieerd. Geen zorgen als je van nature geen dikke wenkbrauwen hebt. De Nanobrow Eyebrow Styling Soap behandelt zowel dunne als onhandelbare haren. De formule met glycerine raakt elke haar en verdubbelt het volume. De wenkbrauwen zien er dikker uit. Je kunt het los gebruiken, maar ook als basis voor andere wenkbrauwproducten.

Probeer deze geweldige Nanobrow Eyebrow Styling Soap en deel je resultaten met ons!

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)