Hoe vind je het beste wenkbrauwpotlood? Check de ranglijst

Het is tegenwoordig moeilijk te geloven dat het accentueren en kleuren van de wenkbrauwen tien jaar geleden nog nauwelijks gedaan werd. Gelukkig vormen wenkbrauwproducten de basis van moderne make-up. Een goed wenkbrauwpotlood is essentieel in elke make-upkit. Maar tenzij je het juiste product kiest, zal je make-up er niet op z’n best uitzien. Het beste wenkbrauwpotlood – is dit lastig te vinden? Met onze ranglijst niet!

Hoe is een goed wenkbrauwpotlood?

Is het moeilijk om een perfect product te vinden om de wenkbrauwen mee in te kleuren? Wat zijn de eigenschappen van een goed potlood? Het belangrijkste is in ieder geval dat het gemakkelijk is in het gebruik en lang blijft zitten. De punt is ook belangrijk: een goed potlood is niet te zacht of hard, want anders worden de resultaten er niet beter op.

Het kleuraspect is ook cruciaal – kies voor neutrale of koele tinten voor een natuurlijk effect en zodat het potlood niet opvalt. Hoe dunner het puntje, hoe nauwkeuriger je make-up is, voor betere resultaten. Iets anders om te overwegen is of een potlood wordt aanbevolen – reviews zijn een goede bron van informatie over een product, de efficiëntie ervan en wat je kunt verwachten van het resultaat.

Waarom wordt het gebruik van een wenkbrauwpotlood aanbevolen?

Gels, poeders en pommades zijn handig voor je make-up. Maar als we één product moeten kiezen, dan gaan we toch voor een goed betrouwbaar wenkbrauwpotlood dat aanbevolen wordt door andere gebruikers. Onvervangbaar voor je dagelijkse make-up! Je kunt een wenkbrauwpotlood op zichzelf gebruiken om een complete look te creëren, of alleen om wat extra haartjes te tekenen. Moderne potloden zijn veel preciezer dan in het verleden! Vandaag kijken we welke de beste is. We hebben verschillende producten geprobeerd, maar deze ranglijst bevat alleen de merken met de beste puntjes, pigmenten en langhoudende effecten. Neem een kijkje en kies de beste voor jou!

Wenkbrauwpotloden – ranglijst. Maak kennis met de beste opties!

1. Nanobrow WENKBRAUWPOTLOOD – het beste wenkbrauwpotlood

Het Nanobrow potlood, ontworpen voor nauwkeurige make-up, is een uitstekende keus voor alle soorten wenkbrauwen: dik, dun, borstelig of met open plekjes. De vier mooie, natuurlijke en verfijnde kleuren hebben neutrale tinten en passen bij elk wenkbrauwtype. Je vindt gegarandeerd de beste kleur voor jou, en als je ‘m gebruikt, zul je zien dat dit het beste wenkbrauwpotlood is dat je hebt geprobeerd! Wij zijn gek op het Nanobrow potlood en zijn er zeker van dat – zoals zoveel andere vrouwen – we er trouw aan blijven. Nanobrow Eyebrow Pencil heeft al duizenden lovende beoordelingen ontvangen en wordt gewaardeerd door fans van make-up. Het heeft een ultradun, precies puntje met de juiste hardheid, gepigmenteerde kleuren en geeft een langhoudend effect. Onfeilbaar!

2. Anastasia Beverly Hills Wiz – een fijn wenkbrauwpotlood

Toen Anastasia BH voor het eerst op de beautymarkt verscheen, werd Brow Wiz een veelbesproken fenomeen. Dit was één van de eerste potloden met een intrekbaar puntje en een borsteltje waarmee je overtollig product kunt wegborstelen. Het is verkrijgbaar in een verrassende 12 verschillende tinten! Hoe kies je de kleur die bij jou past? We zijn het ermee eens dat dit een beetje overweldigend kan zijn. Dit potlood is fantastisch, verfijnd en heeft online veel positieve reviews gekregen. Sommige make-upartiesten gebruiken ‘m regelmatig. Ideaal voor snelle en makkelijke make-up die er altijd goed uitziet.

3. Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler – een bekend wenkbrauwpotlood

We weten dat Rihanna’s Fenty Beauty één van de meest bekende cosmeticamerken van de wereld is. Fenty Beauty producten zijn inmiddels zo net populair als de oprichtster van het merk. Het Ultra Fine Brow Pencil & Styler potlood is hier uitzondering op. Dit is een fijn wenkbrauwpotlood dat verkrijgbaar is in 14 tinten. De formule is watervast en loopt niet uit. Het heeft een innovatieve toevoeging in de vorm van een plat borsteltje dat perfect is om het product te blenden en om de haartjes te kammen en stylen. Sommigen vinden de ongewone vorm van dit borsteltje een voordeel, terwijl anderen, vooral degenen met dunnere wenkbrauwen, het hier niet altijd mee eens zijn. Eén ding is zeker; met dank aan het brede kleurassortiment vind je altijd de perfecte match, of je nou rood, blond, bruin of zwart haar hebt.

4. Diorshow Brow Styler – een prestigieus wenkbrauwpotlood

Verfijnd en met een prachtig ontwerp. Dit prestigieuze wenkbrauwpotlood heeft een ultradun en nauwkeurig puntje. Voor veel mensen is een intrekbaar wenkbrauwpotlood een must-have. Dit Diorshow potlood is veelbesproken en wordt algemeen aangeraden, al is de prijs niet ideaal. Het puntje breekt niet wanneer je het tegen de huid drukt. De producent claimt dat het product subtiele en natuurlijke tinten heeft die bij alle soorten wenkbrauwen passen. Na onze test vinden we dat de bruine optie niet helemaal neutraal is, aangezien deze tint warme ondertonen heeft. Het is een betere optie voor mensen met roodbruin haar en wenkbrauwen.

5. Benefit Cosmetics Precisely – een wenkbrauwpotlood dat onderwerp is van discussie

Benefit is een merk dat vooral wenkbrauwproducten produceert. Als je op zoek bent naar een plek waar je wenkbrauwmake-up kunt vinden, dan ben je bij Benefit, naast Nanobrow, aan het juiste adres! Het merk biedt allerlei wenkbrauwstyling en -verzorgingsproducten, plus make-up removers. Nu terug naar het potlood: het grootste voordeel is dat het waterbestendig is. Het potlood is langhoudend en blijft de hele dag zitten. Een nauwkeurig product dat destijds behoorlijk beroemd was! Een bijkomend voordeel zijn al de kleurvarianten – er is zelfs een rode versie! Hoewel dit potlood vrij klein is, is het stevig gaat niet makkelijk kapot. Hoewel het niet 100% perfect is, verdient het een plek in onze ranglijst.

6. MAC Eyebrow Styler – een goed wenkbrauwpotlood

Dit wenkbrauwpotlood heeft ons verrast met z’n ongewone waxformule. Het kleurt de wenkbrauwen prima in en de meeste mensen beschrijven het simpelweg als een “goed wenkbrauwpotlood”. Het merk biedt 14 tinten, al zijn de meeste professionele make-upartiesten het erover eens dat slechts vier ervan het overwegen waard zijn: Fling, Lingering, Stud en Spiked. Het potlood loopt niet uit, is watervast en is vrij lastig te verwijderen. Het puntje is redelijk zacht, iets waar sommige mensen aan moeten wennen.