De beste make-up trucs

Hoe vind je de perfecte nude lipstick voor jezelf? Velen van ons worstelen met dit probleem. We weten allemaal hoe een nude kleur eruit ziet, maar als we naar de winkel gaan zijn er 20 verschillende varianten van een nude kleur te vinden. Het blijkt dat de perfecte nude kleur niet overeen moet komen met de kleur van je lippen, maar… met je tandvlees. Bij het kopen van de lippenstift in de winkel moet je gewoon lachen en de kleur kiezen die zo dicht mogelijk in de buurt komt van je tandvlees.

Langere, vollere wimpers zonder valse wimpers? Een van de beste trucs is om babypoeder gebruiken. Alles wat je nodig hebt zijn twee producten, je favoriete mascara en zachte, geurvrije babypoeder. Breng eerst de mascara aan en doe wat poeder op het puntje van je wattenstaafje en wanneer de mascara nog nat is veeg je hiermee langs je wimpers. Wacht tot de mascara droog is en breng nog een laagje mascara aan. Op deze manier zul je verbazingwekkende lange, dikke wimpers bereiken.
Het lijkt erop dat de babypoeder echt een universeel verzorgingsproduct is want behalve dat het de wimpers verlengt kan het ook worden gebruikt als een droogshampoo. Als je haast hebt en geen tijd om je haar te wassen en daarna te föhnen, masseer je een kleine hoeveelheid van het poeder in op je hoofdhuid en borstel je het goed uit, zodat er geen wit residu achterblijft. Het poeder absorbeert alle overtollige olie en het zal je haar een fris en schoon uiterlijk geven.

Gebruik een papieren kaart achter je wimpers bij het aanbrengen van je mascara. Het zal ervoor zorgen dat je make-up niet gaat vlekken. Je kunt het ook gebruiken op de onderste wimpers zodat je zeker weet dat de mascara niet zal uitlopen onder je ogen.

Zijn je lippen dun en klein? Maak je eigen lippenvuller, dat je lippen veel groter doet lijken in een kwestie van seconden. Voeg een klein beetje pepermuntolie toe aan je lip-gloss en roer stevig door. Als je niet houdt van de geur van de pepermuntolie, kun je deze ook vervangen door een snufje kaneel. Dankzij deze truc, zullen je lippen er geweldig uitzien en ruiken.
Als je van oogschaduw houdt en je wilt dat de kleur opvalt, probeer dan om een witte eyeliner of een lichte crème-achtige oogschaduw als basis toe te passen. Door deze truc zal de oogschaduw helderder en levendiger lijken. Wanneer je de oogschaduw toepast op een vochtig ooglid, zal je oogschaduw ook meer gepigmenteerd lijken.
Dit is de perfecte truc voor langere wimpers. Als je een wimperkrultang hebt, moet je deze een beetje verwarmen met de haardroger. Krul dan je wimpers voorzichtig zonder je huid te verbranden. Warmte helpt je wimpers om de hele dag gekruld te blijven.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *