Individuele wimper extensions – goedkoop of duur?

Individuele wimper extensions zijn over de hele wereld de snelst groeiende schoonheidsbehandeling. Vrouwen houden ervan omdat het tijd bespaart bij de make-up routine tijdens drukke ochtenden. Het is ook perfect voor de zomer als we liever niet te zware make-up dragen, maar liever gaan zonnen. Semi-permanente wimpers maken wimpers langer en voller door het toevoegen van individuele valse wimpers aan de natuurlijke wimpers met een met veilige, klinisch geteste lijm. Valse wimpers zijn er in verschillende lengtes van 9mm tot 14mm en in verschillende vormen en diktes.

Afhankelijk van elke afzonderlijke wimpercyclus, kunnen semi-permanente wimpers tot drie maanden blijven zitten. Om de wimpers vol en dicht te houden wordt het aanbevolen om het om de drie weken bij te werken. Na de behandeling is het belangrijk om elke vorm van op olie gebaseerde make-up producten te vermijden omdat ze de lijm kunnen ontbinden waardoor valse wimpers kunnen uitvallen. Alle goede synthetische wimpers zijn zeer licht maar ze moeten met hun gewicht de natuurlijke wimpers niet naar beneden drukken. Als dat wel gebeurt wil dat zeggen dat de schoonheidsspecialiste wimpers heeft aangebracht die ofwel te zwaar of te lang zijn.

De tweede optie om wimpers langer te laten groeien is met behulp van een serum. De formule rijk aan actieve stoffen voedt de wimperfollikels en bevordert de gezonde haargroei. Binnen een paar weken van regelmatig gebruik, zijn de wimpers langer en voller. Nanolash en Latisse zijn slechts een paar van die geweldige wimperserums die de wimpergroei met 60% kunnen verhogen. Wimpers hebben net als haar, een goede hydratatie en voeding nodig, zodat ze lang en sterk kunnen groeien.

Studies hebben aangetoond dat vrouwen die een wimperserum gebruiken minder last hebben van wimperuitval bij het verwijderen van hun make-up. Als wimpers worden behandeld met het wimperserum groeien ze gemiddeld 5mm langer. De meeste wimperverbeteraars moeten systematisch voor tenminste 2 maanden worden gebruikt. Na die periode is het voldoende om het wimperserum twee keer per week toe te passen om de resultaten te handhaven. Deze producten zijn veilig voor de gevoelige huid rond de ogen en ze zullen geen irritatie of roodheid veroorzaken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *