De beste schoonheid tips & trucs

We kennen allemaal de basisprincipes van make-up, maar velen weten niet dat in plaats het aanbrengen van make-up op de conventionele manier we dingen ook een beetje anders kunnen doen. Hier zijn 10 tips die ieders leven makkelijker zouden kunnen maken.

1. Je kunt je je oogmake-up aanbrengen met een vochtig borsteltje zodat het pigment beter pakt. Op deze manier zal de kleur helderder en levendiger op de huid verschijnen.
2. Als je oogschaduw of compact poeder gebroken is dan kun je het probleem verhelpen door het te mengen met alcohol. Wanneer de schaduw is uitgedroogd kun je het zo weer opnieuw gebruiken.
3. Wanneer je mascara klonterig is, kun je de levensduur verlengen door het buisje gedurende vijf minuten in heet water te leggen. Roer het even goed door en je kunt weer genieten van de perfecte oogmake-up. Je kunt ook een paar oogdruppels toevoegen, zodat alle droge mascara weer als nieuw zal zijn.
4. Probeer om alle dure schoonheidsproducten zelf te maken. In plaats van het kopen van dure body scrubs maak je ze zelf. Meng suiker met honing, voeg wat van je favoriete geurdruppels toe. Viola! Je natuurlijke, zelfgemaakte scrub is klaar.
5. Als je dure mascara, die helemaal te gek is, bijna op is, koop dan geen nieuwe. Een goede mascara wordt voor 90% bepaald door een goede borstel. Hergebruik je oude, dure borstel met een meer betaalbare mascara. Ze zullen hetzelfde werken.
6. Voor het aanbrengen van je vloeibare foundation kun je een borsteltje of je vingers gebruiken omdat zij minder van het product absorberen dan de spons. De spons absorbeert veel foundation waardoor je productverlies hebt.
7. Alvorens je een afspraak maakt met de schoonheidsspecialiste of de kapper controleer je de site www.groupon.com voor eventuele kortingen in jouw stad.
8. Als je je geen dure Sigma- of Mac borstel kunt veroorloven, maak dan met succes gebruik van een goedkopere kwast. Je vindt ze in een ambachtelijke winkel. Ze hebben dezelfde textuur en grootte als de standaard make-upkwasten.
9. Geef je wimpervolume een boost door het toepassen van zacht baby-poeder op de wimpers voordat je de tweede laag van je mascara aanbrengt. Het zal hen twee keer dikker en voller maken.
10. Maak zelf een nagellak door het mengen van je oude, gebroken oogschaduw met de doorzichtige lak.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *