Hoe de manicure te doen – deze methode zal uw nagels perfect!

Mooie nagels zijn niet alleen een teken van de vrouw, maar ook van onze identiteit. Het is geen verrassing dat we willen dat ze mooi zijn, want veel vrouwen beschouwen ze als versiering. Er zijn echter ook dagen dat onze nagels gewoon weigeren mee te werken. Ze splijten niet alleen, de nagellak breekt, maar de hele manicure mislukt. Als u nagellak op uw nagelriemen heeft of de nagellak niet gelijkmatig heeft aangebracht, leer dan hoe u de nagellak correct aanbrengt. Wij weten hoe we uw vingernagels mooi en perfect kunnen vijlen.

NAGEL VIJLEN

Nagels vijlen is belangrijk, maar het kan gevaarlijk zijn voor de nagelconditie: een verkeerde vijl kan de nagelrand beschadigen. De rand wordt rafelig en in de loop van de dag beschadigen water en vochtigheid de nagel. De nagelplaat scheurt of splijt. Schaf daarom een glazen vijl aan, want die is het zachtst voor de tere nagel. Denk eraan de nagel slechts in één richting te vijlen om een gladde rand te garanderen en te voorkomen dat de nagel splijt.

STAP VOOR STAP NAGELLAK AANBRENGEN 

  1. Vijl en reinig de nagelplaat zodat de nagellak zich beter kan hechten.
  2. Breng de basis aan op de nagel om deze te beschermen tegen de gevaarlijke bestanddelen van nagellak en om vergeling van de nagelplaat te voorkomen. De basis zal de hechting van uw manicure verbeteren en uw vingernagels verzorgen.
  3. Het is tijd om wat kleur toe te voegen! Breng een druppel van de gekozen nagellak aan in het midden van de nagelplaat, iets boven de nagelriemen. Houd er rekening mee dat de druppel niet te groot mag zijn om morsen op de huid te voorkomen.
  4. Breng de druppel voorzichtig op de huid aan met een kwastje waar een kleine hoeveelheid product op zit.
  5. Breng de druppel in de andere richting aan op de rand van de nagel. Breng de nagelplaat helemaal naar het einde.
  6. Het is nu tijd voor de zijkanten. Plaats het penseel in de richting van de huid aan de basis van de vingernagel en laat het voorzichtig langs het afgeronde gedeelte van de nagelplaat aan de zijkant van de nagel lopen.
  7. Verdeel de nagellak aan de zijkanten van de nagelplaat naar de rand toe in één vloeiende beweging. Herhaal dit aan de andere kant van de nagel. Dit moet op elke nagel worden gedaan.
  8. Breng twee lagen van het product aan op elke nagel. Vergeet niet om een paar minuten te wachten na het aanbrengen van de eerste laag om de nagellak te laten drogen voordat u de tweede laag aanbrengt. De kleur moet diep en dramatisch zijn na de eerste twee lagen. Als je merkt dat je nagels een derde laag nodig hebben, ga je gang en breng je deze aan, maar houd in gedachten dat het gebruik van te veel product de duurzaamheid van je manicure zal verminderen.
  9. De laatste is om een kleurloze top te gebruiken om de glans te creëren en de nagels te beschermen tegen beschadiging. Als je wilt dat je manicure langer dan een dag of twee blijft zitten, gebruik dan kleurloze nagellak om de rand van de nagel te beschermen. Ga gewoon met het penseel langs de rand van de nagel. Uw mooie manicure is compleet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *