Hoe kun je je wimpers langer laten lijken?

Iedereen wil lange en aantrekkelijke wimpers hebben. Wat kun je doen als Moeder Natuur je geen lange wimpers heeft gegeven? Er zijn een paar opties beschikbaar.

1 Valse wimpers
We kennen ze allemaal. Ze werden een paar jaar geleden geïntroduceerd en veroverden de schoonheidsindustrie. Valse wimpers worden overal verkocht en ze kosten niet meer dan € 10. Nu kun je kiezen uit valse wimpers in elke kleur en elk type. Als ze goed worden aangebracht, kunnen ze er heel natuurlijk en flatterend uitzien. Een paar valse wimpers is een geweldig alternatief als je er prachtig uit wilt zien op je bruiloft of je prom. Het enige nadeel is, dat ongeacht het type valse wimpers, je ze moet verwijderen voordat je naar bed gaat. Het kan ook gebeuren dat de lijm die je gebruikt om de wimpers vast te maken een aantal bijwerkingen, zoals roodheid en jeuk, veroorzaken. Zij kunnen je ogen in een kwestie van minuten glamoureus maken. We hebben er allemaal over gehoord, maar we durven ze niet uit te proberen. Ze zien er misschien vol en kunstmatig uit, maar als we leren hoe te werken met hen, kunnen we een heel natuurlijke look bereiken.

Het eerste dat belangrijk is als het gaat om valse wimpers is het kiezen van de juiste set. De meest populaire wimpers worden geproduceerd door de Ardell Beauty Company. Helaas, zijn die niet op grote schaal beschikbaar en slechts enkele drogisterijen hebben ze op voorraad. Een andere manier om ze te krijgen is door ze online te bestellen.

Om jezelf een hoop gedoe te besparen kun je de valse wimpers van Ingot proberen. Ze hebben een redelijk aanbod van verschillende soorten wimpers zodat iedereen wel iets kan vinden wat bij haar past.

2 Wimper extensions
Het effect bereikt door wimper extensions is meer natuurlijk en zeker duurzamer dan valse wimpers. De valse wimpers zijn er in verschillende lengtes, diktes en vormen. Extensies worden haar voor haar bevestigd. De schoonheidsspecialiste moet in staat zijn om je wimpers te scheiden en de synthetische haren te bevestigen aan de volwassen wimpers omdat deze sterk genoeg zijn om het gewicht van de valse wimpers te ondersteunen. Aan de nieuwe wimpers wordt niets bevestigd zodat zij lang en gezond kunnen groeien. Het valse haar wordt 1-2mm uit je wimperlijn vastgelijmd, zodat de lijm de huid niet raakt. De lijm die bij deze behandeling wordt gebruikt is chemisch en daarom moet de klant gedurende de gehele procedure de ogen gesloten houden.

Hoewel de kleefstof niet direct in contact komt met de huid, kunnen sommige mensen een allergische reactie krijgen. Na de behandeling wordt het aangeraden om geen op olie gebaseerde make-up remover te gebruiken. Vermijd voor een tijdje vette crème op de ogen als je extensies draagt. Hoe minder je ze aanraakt, hoe langer de wimpers zullen blijven zitten. Gebruik geen waterproof mascara omdat dit problemen kan geven bij het afhalen.

3 wimpergroei serum
Er zijn veel effectieve wimperversterkers op de markt en de meest populaire zijn Latisse en Nanolash. Het systematische aanbrengen is de sleutel tot succes als je besluit om een wimperproduct te gaan gebruiken. Een wimperserum is de meest effectieve manier om lange en volle wimpers te krijgen. Speciaal gecombineerde ingrediënten met inbegrip van peptiden en vitamines voeden de haarfollikels waardoor ze sterker en productiever worden. Wimpers die groeien uit een gezonde wimperwortel zijn dik en lang en hebben minder kans om snel uit te vallen. Bij dagelijks gebruik van wimperserums zoals Nanolash, kun je de eerste resultaten binnen 4 weken verwachten. De behandeling duurt normaal ongeveer 3 maanden, omdat de wimpers de tijd nodig hebben om te worden herbouwd. De kosten van de behandeling zijn minder dan € 10 per maand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *