Natuurlijke haarverzorging. De kracht van oliën in Nanoil-producten

Nanoil haaroliën zijn nieuw op de haarverzorgingsmarkt. Dit zijn niet zomaar oliën – ze zijn ideaal gematcht met drie types porositeit. Lees over de drie uitvoeringen van Nanoil haaroliebehandeling welke zijn gebaseerd op natuurlijke plantaardige oliën: voor stijl haar dat is blootgesteld aan schade (lage porositeit); voor kroezig en problematisch haar (medium porositeit); voor krullend en beschadigd haar (hoge porositeit). Kies de beste voor jou!

Er is nog nooit zo’n product geweest. Bovendien is er nog nooit een fabrikant geweest die de haarstructuur in verschillende stadia van schade heeft bestudeerd en een juiste verzorging heeft bedacht om voor de haarconditie te zorgen. Nanoil haaroliën zijn de enige producten die de mogelijkheden hebben om te voldoen aan de behoeften van laag, medium en hoog poreus haar. De hoofdingrediënten zijn natuurlijke oliën die perfecte proporties van essentiële vetzuren bevatten voor een gegeven haartype. De sleutel tot succes – haaroliën volgens de haarporositeit (haarconditie).

Nanoil voor laag poreus haar

Waar bestaat het uit?

Het is een mix van negen natuurlijke oliën vol met verzadigde vetzuren. Nanoil voor laag poreus haar bevat cederolie (van de Siberische pijnboom), kokosolie, arganolie, wonderolie, sheaboter, maracuja-olie, babassu-olie, monoi-olie, (van de tiarebloem) en cupuacuboter. De samenstelling is verrijkt met Kerastim en Baicapilcomplex (anti-haarverlies; stimuleert haargroei), uv-filter, panthenol, Vitamines A en E.

Hoe werkt het?

Nanoil voor laag poreus haar werkt zowel aan de binnen- en buitenkant van het haar. Het reguleert het functioneren van de hoofdhuid, balanceert de pH, voorkomt overtollige talgafscheiding en zorgt er daarmee voor dat het haar niet vettig wordt. Nanoil-haarolie beschermt gevoelig haar tegen de schadelijke werking van temperatuur en zonlicht, voorkomt vochtverlies en houdt het haar goed gehydrateerd. Bovendien versterkt het de natuurlijke lipidelaag van de hoofdhuid en het haar. De olie vergemakkelijkt stylen zonder de lokken te bezwaren.

Voor wie is het geschikt?

Nanoil voor laag poreus haar is een ideale olie voor degenen die worstelen met zwaar, stijl haar dat niet beschadigd is maar wel moeilijk te stylen. Het werkt ook voor krulbestendig haar. Het is een uitstekend product wanneer het haar permanent wordt blootgesteld aan hoge temperaturen en zonlicht, bijv. in warme landen boven de evenaar.

Nanoil voor medium poreus haar

Waar is het van gemaakt?

Het is een combinatie van de zes best geselecteerde oliën met een grote hoeveelheid omega-7 en omega-9 enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Nanoil voor medium poreus haar bevat macadamia-olie, arganolie, marula-olie, jojoba-olie, maracuja-olie en kokosolie. De ingrediënten zijn verrijkt met bestanddelen die de werking intensiveren – Kerastim (anti-haarverlies), Baicapil (voor haargroei), uv-filter, vitamines A en E.

Hoe werkt het?

Zowel aan de binnen- en buitenkant van het haar. Nanoil voor medium poreus haar behoudt een optimaal niveau van vocht en verbetert de bloedtoevoer naar de hoofdhuid. Als gevolg hiervan verbetert het de absorptie van waardevolle voedingsstoffen. De olie versterkt de natuurlijke beschermlaag, herstelt de haarzakjes, reageert tegen broosheid, repareert schade en voorkomt gespleten puntjes. Nanoil haarolie herstelt glans en zijdezachtheid, vergemakkelijkt kammen en stylen, temt onhandelbare en kroezige lokken, zorgt voor permanente bescherming tegen schadelijke externe factoren.

Voor wie is het?

Een innovatief Nanoil voor medium poreus haar is ontworpen voor de meeste vrouwen – voor degenen die niet met hun kapsel om kunnen gaan. Het is de perfecte oplossing voor zwak haar dat de neiging heeft om broos te worden en te splitsen, zijn conditie verliest en wordt getroffen door huidproblemen zoals roos. Nanoil voor medium poreus haar werkt voor kroezig, golvend, moeilijk te temmen, uitvallend en dof haar.

Nanoil voor hoog poreus haar

Waar is het van gemaakt?

Het is een complex van zes natuurlijke oliën die de meeste omega-3 en omega-6 meervoudig onverzadigde vetzuren bevatten.. De olie is speciaal gemaakt voor beschadigd haar. Nanoil voor hoog poreus haar bevat zoete amandelolie, arganolie, teunisbloemolie, avocadoolie, maracuja-olie en katoenzaadolie. De formule is versterkt met twee innovatieve ingrediënten voor haargroei en kracht (Kerastim en Baicapil), uv-filter, keratine, panthenol, zijde, lanoline en vitamine E.

Hoe werkt het?

Deze versie biedt de meest intense werking. Het regenereert grondig, versterkt haar en dicht de haarcuticula. De olie herstelt schade en levert non-stop bescherming tegen schadelijke factoren. Nanoil voor hoog poreus haar voedt grondig, zorgt voor juiste hydratatie, voorkomt verlies van vocht en regelt de processen in de hoofdhuid. Het reduceert kroezing, statisch haar, dofheid, broosheid en gespleten puntjes en elimineert problemen zoals roos. Het elimineert vettige wortels en droge puntjes. Nanoil herstelt de veerkracht, zachtheid en glans en het stopt haaruitval.

Voor wie is het?

Nanoil voor hoog poreus haar – een redding voor gestrest, zwak, uitvallend, gedehydratreerd, broos haar met gespleten puntjes. Bijvoorbeeld, het product werkt voor mensen die een verslechterde haarconditie hebben door de talloze haarstylingbehandelingen, regelmatig kleuren en warmtestyling. Nanoil werkt voor “gekroesd” haar en bezwaarde lokken, maar het is ook geschikt voor haar dat natuurlijk hoog poreus is (krullend).

HAAROLIËN IDEAAL VOOR IEDEREEN

Veel vrouwen (en mannen) zullen zeker verliefd worden op de Nanoil-haarproducten. Iedereen kan een ideaal vinden onder de drie uitvoeringen omdat Nanoil voldoet aan alle behoeften en alle problemen oplost – wanneer je delicate ondersteuning vereist of maximale intensieve behandeling.

Het is een elegant, handig en multifunctioneel product. Je kiest de beste versie voor jou, gebruikt het regelmatig en wacht op de effecten die na een paar keer aanbrengen zullen verschijnen. Het product is uiterst efficiënt en gemakkelijk te gebruiken. Een gemakkelijke pomp in een gouden kleur past goed bij het zwarte flesje en houten dop, maar hij is ook heel praktisch en nuttig.

Vrije keuze voor aanbrengen garandeert ook een gemakkelijk gebruik. Nanoil haaroliën zijn uitstekend voor natte of droge haaroliebehandeling, voor oliespray of olie in een kom. Zij kunnen op verschillende andere manieren worden gebruikt; je kiest een methode dat voor jou het gemakkelijkst is.

Meer informatie over nanoil.nl

18 Reacties“Natuurlijke haarverzorging. De kracht van oliën in Nanoil-producten”

 1. eindelijk zal het makkelijker zijn om de olie aan het haar te passen, ik heb al verschillende avonturen met oliën beleefd 🙂

  Beantwoorden
  • Ik had moeite met kokosolie 🙂 Ik probeerde een paar verschillende van andere merken omdat ik dacht dat er iets mis was met de olie omdat het haar eruit zag als een ramp terwijl iedereen in de buurt zo blij was met de effecten en hoe het wonderen doet voor alles !

   Beantwoorden
 2. Onlangs was mijn haar extreem droog, hoewel ik na elke wasbeurt een conditioner aanbracht. Vorm wat ik nu lees, de conditioner kan de oorzaak zijn van hoe mijn haar er nu uitziet. Ik wil deze olie echt uitproberen, maar ik weet niet zeker welke de beste is.

  Beantwoorden
  • teunisbloemolie is perfect voor dergelijk haar

   Beantwoorden
   • Ik kan het bevestigen, ik gebruik het ook. Toen werd ik gek op argan en amandelolie en was ze samen aan het mixen, ik was aan het experimenteren met oliën in een kom met Herbak-infusie, en toen kreeg ik er genoeg van en kocht ik nanoil 🙂 Ik breng het ongeveer twee keer per week aan, wikkel het in mijn haar in een handdoek en laat het als dat voor een paar uur, soms ’s nachts. Ik heb niet langer de mogelijkheid om te genieten van het maken van mijn eigen oliemengsels, maar op deze manier kan ik wat tijd en geld sparen omdat ik fortuin spendeerde aan het afzonderlijk kopen van de olie

    Beantwoorden
 3. Een paar dagen geleden ontving ik deze olie (medium porositeitshaar) en ik heb sindsdien twee keer geölied. Ik wil echt meer haar hebben en ik wil dat ze dikker worden, maar ik zal er nog een beetje langer op moeten wachten. Ten tweede, na die twee toepassingen zie ik dat de hele haarlengte zacht en grondig gehydrateerd is. Het is de tweede olie die ik gebruik, voordat ik lijnzaadolie had.

  Beantwoorden
 4. Nanoil is geweldig! Mijn haar heeft niets anders nodig!

  Beantwoorden
 5. Ik deed het ergste … Ik kreeg haar extensiosn 🙁 effect? ​​Mijn natuurlijk haar was volledig beschadigd en ik moest afhakken en het ziet eruit als een ramp. Is er een kans om de haargroei op zijn minst een beetje te stimuleren? gebruikte ricinusolie, maar ik moet het haar zelfs tweemaal per dag wassen

  Beantwoorden
  • Het spijt me te horen dat ik mijn haar één keer heb gebrand met een stijltang en veel moest trimmen. En wat betreft de oliën die ik al een paar maanden gebruik van nanoil en zelfs mijn kapper merkte op dat het sneller groeit en dat de uiteinden niet splitsen. naast de oliën heb je ook deze extra ingrediënten die het haar sneller laten groeien. Het werkte tenminste voor mij.

   Beantwoorden
 6. kan je oliën gebruiken als je haar heel snel vettig wordt?

  Beantwoorden
  • Oliën op olieachtig haar? het klinkt een beetje raar om eerlijk te zijn. Ik denk dat het het beste is om een ​​shampoo te kopen voor vettig haar, nietwaar?

   Beantwoorden
 7. Natuurlijk kun je er zeker van zijn welke oliën geschikt zijn voor zo’n haartype, in dit geval denk ik dat het de tepelboomolie is, de beste

  Beantwoorden
  • Haar oliën met nanoil helpt mij het meest. Ik was een tijd in mijn leven toen ik ’s morgens het haar waste en het’ s middags al vettig was. Het was verschrikkelijk. Gewoonlijk paste ik de olie rechtstreeks toe op droog haar en ik probeerde het ongeveer 3 uur in te houden en soms gebruikte ik olie in de kom alleen dat er een brandnetelinfuus was in plaats van water. Een hele leuke manier, gewoon een beetje plezier. De snelste methos is echter om de olie rechtstreeks op het haar aan te brengen 🙂

   Beantwoorden
 8. Ik gebruik het nu twee weken, maar het is niets bijzonders

  Beantwoorden
  • Ik weet niet zeker welk effect je wilt bereiken en welke nanoil je hebt gebruikt en of je het goed hebt afgestemd op je haar, maar je moet iets langer wachten op de effecten … het hangt er ook van af of je de juiste hoeveelheid doseert van olie en welke methode u gebruikt. Misschien zou je iets moeten veranderen?

   Beantwoorden
 9. Welke van deze oliën methoden is de beste? Is een van hen de beste?

  Beantwoorden
  • Nou, ik vraag me ook af, maar het lijkt mij dat het idee is om de olie gewoon in het haar achter te laten. Dus ik breng de olie altijd ’s avonds aan en ik laat het de hele nacht achter en was’ s ochtends uit. Dan heb ik het gevoel dat alle goede dingen van deze olie de kans en genoeg tijd hadden om door het haar te dringen

   Beantwoorden
 10. wat een compositie <3 Ik kan een paar van mijn favoriete natuurlijke oliën en zijde zien! <3 love it 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *