Hoe kun je je ogen groter laten lijken?

Wil je ook grotere ogen hebben? Heb je je ooit afgevraagd waarom je ogen vrij klein lijken en of er iets mis is met je make-up? Je zult niet alleen een aantal eenvoudige tips en trucs leren om je ogen groter te laten lijken, maar je zult er ook achter komen wat je moet vermijden bij het aanbrengen van je oog make-up. We gebruiken vaak verkeerde producten of op verkeerde gebieden van het gezicht, zonder dit maar zelfs te beseffen waardoor het eindresultaat niet mooi kan zijn.

DO’S

Bij het aanbrengen van de oogmake-up moet je altijd een make-up basis gebruiken. Het zal voorkomen dat de oogschaduw uitloopt en het zal de kleur meer levendig en gepigmenteerd maken. Nu is het tijd voor het kleurenspel. Gebruik een lichte schaduw om bepaalde gebieden te vergroten en donkere kleuren om bepaalde gebieden kleiner te maken. Als je witte, crèmeachtige oogschaduw gebruikt, zullen je ogen naar voren komen. Breng de lichte oogschaduw aan op het midden van je bovenste ooglid en onder de wenkbrauw. Op deze manier zul je een instant eyelift effect krijgen zonder chirurgie of Botox. Je kunt ook een klein beetje van de parel-oogschaduw of een highlighter in de binnenste ooghoeken gebruiken. Deze eenvoudige truc zal je ogen helder, open en wakker laten lijken. Je moet je wel realiseren dat de lichte oogschaduw in de binnenste hoeken je ogen dichter bij elkaar brengen. Als je ogen al klein zijn, moet je deze stap overslaan.

Neem een donkere tint, bij voorkeur in een warme kleur en breng dit aan net boven je oogvouw. Meng het goed over je oogkas. Het is de perfecte manier om meer diepte aan je blik toe te voegen. Bovendien, als je een lichte oogschaduw aanbrengt op de plooi boven je oogkas, zul je tussen je wenkbrauwen en de oogvouw de illusie van een grotere ruimte creëren.

Breng de donkere oogschaduw aan onder je onderste wimperlijn zodat het oog groter lijkt. Een andere goede truc om je ogen groter te doen lijken is het gebruik van een wit oogpotlood aan de waterlijn. Gebruik een zwarte mascara van de wortels van je wimpers tot aan hun uiteinden. De langere wimpers zijn het beste effect dat je kunt krijgen. Probeer je te richten op de uiteinden van de wimpers en de buitenranden. Vergeet niet om een ​​klein beetje concealer te gebruiken om de donkere kringen onder de ogen te bedekken.

DON’TS

Breng geen donkere oogschaduw aan bij je wimperlijn en je binnenste ooghoeken. Zelfs wanneer je het gehele ooglid bedekt met oogschaduw, is het belangrijk dat je de oogplooi niet vergeet. Als je dat doet, zal je ooglid eindigen op de plaats waar je de oogschaduw aanbrengt. Gebruik nooit een oogschaduw met een warme, donkere kleur onder je wenkbrauwen. Vermijd het gebruik van een zwart oogpotlood aan de waterlijn. Het zal je ogen smaller en kleiner doen lijken. Gebruik altijd mascara op je onderste wimpers om visueel je oog te vergroten. Kleurrijke mascara zoals blauw of grijs zal niet helpen om grote, heldere ogen te bereiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *