Waar is het beste gezichtsserum van gemaakt? Vitamine C natuurlijk!

Schreeuwt jouw huid om hulp? Ziet jouw huid er vaal en saai uit? Zie je de eerste fijne lijntjes verschijnen? Laat je huid niet alleen! Grijp naar een gezichtsserum met vitamine C, een hoog geconcentreerde huidverbeteraar. Het zal je helpen maar heeft wel één voorwaarde: kies de beste formule voor een gezonde huid die er jong uitziet!

Het recept voor een langdurige jonge, vlekkeloze huid is makkelijk. Het geheim is een product dat rijk is aan essentiële stoffen. Vitamine C (aka ascorbinezuur) is één van de sleutelingrediënten. De antioxiderende en anti-aging effecten van vitamine C zijn eindeloos. Het gebruik van producten met vit. C verbeteren de huid zichtbaar en zorgen ervoor dat je er jong uit blijft zien. Wat moet je weten over het gebruik en de voordelen van ascorbinezuur?

Vitamine C: voordelen voor de huid

Op dit moment wordt vitamine C meer gebruikt in schoonheidsproducten dan supplementen om de immuniteit te versterken. Het is geen koude remedie meer. De voordelen voor de schoonheid worden meer en meer gewaardeerd. Vitamine C verbetert de huid en:

  • verbetert de dichtheid en elasticiteit van de huid.
  • zorgt ervoor dat pigmentvlekken minder zichtbaar zijn en de huidskleur er egaal uitziet.
  • werkt anti-aging en verminderd fijne lijntjes.
  • verminderd ontstekingen en beschermt de huid.
  • helpt tegen acné en couperose huid.
  • geeft de gezonde glans terug en revitaliseert.

Vitamine C huidverzorgingsproducten

Supplementen met vitamine C zijn niet genoeg om de huid zichtbare resultaten te geven. Huidverzorgingsproducten met ascorbinezuur geven de beste resultaten. Als je ze dagelijks gebruikt krijgt de huid essentiële ingrediënten voor reparatie, revitalisatie en verjonging. Er is een brede keus aan producten maar een gezichtsserum met vitamine C is de beste keus: de formule heeft de hoogste concentratie van ingrediënten en bevat de grootste hoeveelheid van het krachtige ascorbinezuur voor fantastische resultaten.

Helaas is pure vitamine C niet stabiel genoeg. Het lost op in water maar het reageert met externe factoren. Om de eigenschappen van vitamine C te behouden en het te laten doordringen in de huid moeten we gebruik maken van een gestabiliseerd derivaat: in vet oplosbare vitamine C, bijvoorbeeld ethyl ascorbinezuur.

Welk serum met vitamine C moet je kiezen?

Dit zijn producten die je moet kennen als je vitamine C wil introduceren in je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Deze cosmetica bevatten de beste vorm van ascorbinezuur en krijgen de hoogste cijfers. Welk serum met vitamine C kies jij? Bekijk de best gekozen producten!

Nr. 1 Gezichtsserum met vitamine C

Gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil (50ml-1.69oz)

Gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil (50ml/1.69oz)

Zonder twijfel is dit het beste gezichtsserum met vitamine C en je kunt het voor een betaalbare prijs op internet bestellen. Het heeft een grotere inhoud dan de meeste serums en het is erg licht. Het Gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil is dun en het absorbeert snel nadat je het aanbrengt. Het serum werkt binnen in de huid en je kunt het zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken. Het bevat de meest stabiele vorm van vit. C waardoor het betere resultaten geeft. Dit komt ook door Punarnava extract: een sterke antioxidant die de formule bevat. Dit Vegan, natuurlijke product kan op elk huidtype worden gebruikt en wordt veel verkocht onder mensen die de eerste rimpels, donkere vlekken en vale huid tegen willen gaan.

Het Vitamine C Serum van Nanoil verheldert donkere plekken, laat het gezicht stralen, minimaliseert acné, versterkt de haarvaten, verzacht rimpels, maakt de huidskleur egaal en zorgt ervoor dat de huid er jonger uitziet. Om deze resultaten te bereiken moet je het wel dagelijks gebruiken. Dankzij een hoge concentratie vitamine C beschermd het serum ook tegen zonlicht en vrije radicalen. Hierdoor verdwijnen premature rimpels en ouderdomsvlekken.

Ga naar de officiële website – nanoil.nl

Nr. 2 Gezichtsserum met vitamine C

C-VIT Liposomal Serum van Sesderma (30ml-1oz)

C-VIT Liposomal Serum van Sesderma (30ml/1oz)

Net als de nummer 1 wordt het C-VIT Liposomal Serum van Sesderma ook veel verkocht. Dit Liposomal Gezichtsserum is gebaseerd op een stabiele vorm van vitamine C in nanosomen die ervoor zorgen dat het diep doordringt in de huid voor betere resultaten. Deze gel-achtige, dikkere formule heeft meer tijd nodig om te absorberen en de huid in te dringen. Het geeft ook een vettig gevoel. Het kan zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruikt worden m de dagelijkse gezichtsverzorging te intensiveren.

We nemen de ingrediënten even met je door. Naast de belangrijkste substantie bevat het Liposomal Serum van Sesderma ginkgo en moerbei extract en hyaluronzuur. Deze selectie van ingrediënten voedt, revitaliseert en beschermt de huid tegen oxidatie. Helaas zitten er teveel verschillende ingrediënten in deze formule, het serum zou beter zijn als het minder verschillende ingrediënten zou bevatten.

Nr. 3 Gezichtsserum met vitamine C

Nordic C Valo Glow Boost Essence van Lumene (30ml-1oz)

Nordic C Valo Glow Boost Essence van Lumene (30ml/1oz)

De derde positie in deze lijst is voor het Nordic C Valo Glow Boost Essence van Lumene. Het product zit in een intens oranje fles die een conditionerend serum rijk aan oliën (bv. castorolie) bevat. De formule zorgt voor de huid maar het kan te zwaar zijn. Het belangrijkste ingrediënt is wilde arctische bergbraambes (één van de rijkste bronnen aan vitamine C), hyaluronzuur en arctisch bronwater. Natuurlijk bevat deze natuurlijke formule meer ingrediënten. Het moet benoemd worden dat het Nordic C Valo Glow Boost Essence van Lumene niet het meest effectieve serum is rijk aan vit. C. Het kan gebruikt worden op elke huid en het elimineert, revitaliseert en beschermt premature veroudering maar het verminderd de zichtbare oneffenheden zoals rimpels en donkere vlekken niet. De hoge prijs voor dit product lijkt niet eerlijk.

Nr. 4 Gezichtsserum met vitamine C

Skin Care Vitamin C Serum van Mario Badescu (29ml-1oz)

Skin Care Vitamin C Serum van Mario Badescu (29ml/1oz)

Dit is één van de duurste serums uit deze lijst en het heeft een ongewone maat. De fabrikant zegt dat dit hydraterende serum ontwikkeld is voor elk huidtype en gebaseerd is op drie ingrediënten: vitamine C, collageen en sodium hyaluronzuur. Deze vullen elkaar aan en samen zijn ze een serum dat glans geeft, de huidskleur egaliseert en de tekenen van veroudering verminderen. Het is een goed product als je een vale en saaie huid hebt. Het werkt niet zo goed tegen veroudering als de voorgaande producten op deze lijst.

Nr. 5 Gezichtsserum met vitamine C

Nectar Glow Juice Gezichtsserum van Fresh Vitamin (15ml-0.5oz)

Nectar Glow Juice Gezichtsserum van Fresh Vitamin (15ml/0.5oz)

Dit is een traktatie voor de fans van vitamine in gezichtsverzorging: het Nectar Glow Juice Gezichtsserum van Fresh Vitamin. Het duo vitamine C en E spelen de sleutelrol in deze formule. Dankzij hen is elke druppel van dit serum een vitamine bom voor de huid. De fabrikant is geïnspireerd door een uitgeperste sinaasappel: hoog geconcentreerd en sterk voedend. De formule bevat de volgende ingrediënten: vitamine C, vitamine E, beta-caroteen, kokosolie, fruitextracten en mineralen. Er zitten veel ingrediënten in dit serum en de formule bevat microbubbels die de ingrediënten de huid in transporteren. Het helpt allemaal bij het elimineren, voeden en verzachten van de huid, al na één keer gebruik en de effecten blijven gedurende de hele dag. Helaas zijn deze mooie resultaten erg duur.

Nr. 6 Gezichtsserum met vitamine C

Kylie Jenner Vitamin C Serum van Kylie Skin (20ml-0.7oz)

Kylie Jenner Vitamin C Serum van Kylie Skin (20ml/0.7oz)

Het lijkt erop dat zelfs Kylie Jenner een gezichtsserum ontworpen heeft met vitamine C. Hoewel het helemaal niet op haar andere serums lijkt (het zit in een roze flacon met grote dop), het bevat wel dezelfde ingrediënten en is gebaseerd op een stabiele vorm van vitamine C waardoor het serum van Kylie Skin donkere vlekken verlicht en de huidskleur verzacht.

De formule is verrijkt met glycerine, saffloer olie en kamille extract. Deze substanties helpen om de optimale hydratatie te behouden, de balans weer terug te brengen en de huid te beschermen tegen oxidatie (het is algemeen bekend dat oxidatieve stress de grootste oorzaak is van premature veroudering). Het Vitamin C Serum van Kylie Skin kan zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruikt worden en is één van de beste in het tegengaan van oxidatie, maar helaas ook één van de duurste producten.

Nr. 7 Gezichtsserum met vitamine C

Paese Serum Vitamin C 10% (15ml-0.5oz)

Paese Serum Vitamin C 10% (15ml/0.5oz)

Als laatste een gemiddeld serum van Paese dat op vitamine en olie gebaseerd is. Zoals de naam al suggereert bevat het product 10% ascorbinezuur. De vitamines zijn gemengd met oliën zoals Barbarijse vijgenolie, wilde rozenolie, baobabolie, druivenpitolie en moerasbloemzaadolie. Hoewel het serum veel ingrediënten bevat werkt het toch goed op elk huidtype.

Welke effecten heeft regelmatig gebruik van het serum van Paese? Glans, elasticiteit, helder gezicht en minder zichtbare fijne lijntjes. Helaas moet je het serum lange tijd gebruiken om deze resultaten te bereiken. De kleine flacon maakt dit niet makkelijker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *