Werkt het Mavala Double Lash Serum echt?

Iedereen wil graag lange wimpers en daarom proberen we alles wat we kunnen doen om hun conditie te verbeteren. Natuurlijke oliën, crèmes en tenslotte wimperserums. De Mavala Company heeft een Double Lash serum ontwikkeld waarvan wordt verondersteld dat het je wimpers veel dikker en voller maakt. Dankzij de speciaal ontworpen formule rijk aan eiwitten en natuurlijke ingrediënten kan het de groei van je wimpers stimuleren.

Het Mavala Double Lash Serum wordt geleverd in een flesje van 10ml met een mascaraborsteltje als applicator. De applicatie is snel en eenvoudig. De formule is vloeibaar en transparant. Zodra het product wordt aangebracht worden de wimpers stijf, maar het laat geen residu achter als het droogt, zelfs niet na vele uren.

Het Mavala Double Lash Serum is klinisch getest en als veilig goedgekeurd. Het is echter belangrijk om te weten dat het alleen voor extern gebruik is en als het product in het oog komt moet je onmiddellijk contact opnemen met je arts.

Om de efficiëntie van dit wimperserum te testen hebben twee vrijwilligers gevraagd. We hebben de toename van het volume en de lengte over een periode van drie maanden getest.

De resultaten laten zien dat het Mavala Double Lash Serum de wimpers van de vrijwilligers slecht heeft verlengd met 5%. De toename van het volume was 8%. Andere gebruikers hebben een aanzienlijke verbetering van de wimperconditie opgemerkt. Volgens hen, waren de wimpers sterker en vielen niet zoveel uit als voorheen. Zij zijn ook minder gevoelig voor breuk, wat heeft bijgedragen aan de dichtheid van de wimpers.

Wimpers lijken ook glanzender en gezonder – wat het resultaat is van de essentiële oliën die deze rijke formule bevat. Het resultaat van de test is niet bevredigend als je het product wilt gaan gebruiken om het volume en de lengte van de wimpers te verhogen. Er zijn vele andere wimperserums op de markt, zoals Nanolash om er maar eens één te noemen, die aanzienlijk effectiever zijn dan Mavala. De prijs van dit product is betaalbaar en mag niet meer dan € 15 zijn, afhankelijk van waar je het koopt. De Malva Double Lash werkt geweldig als een fundamentele wimperconditioner of als een basis onder de mascara.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *