Bobbi Brown Natural Brow Shaper

Deze goede wenkbrauw styling gel is verkrijgbaar in verschillende tinten. Het heeft een lichte en enigszins vloeibare formule, dus je moet het met beleid aanbrengen.

Met deze wenkbrauwgel kun je fantastische wenkbrauw looks creëren.

VOORDELEN
  • lift de wenkbrauwen en geeft ze de perfecte vorm,
  • vult dunne en iele bogen op,
  • heeft voedende eigenschappen die de wenkbrauwen regenereren,
  • geeft een natuurlijke en gedefinieerde look aan de wenkbrauwen.
NADELEN
  • het product droogt snel,
  • heeft een waterige consistentie,
  • het borsteltje is te groot.

De Bobbi Brown gel geeft je make-up een mooie en precieze afwerking. Het laat de wenkbrauwen er voller, maar toch natuurlijk en met precisie gevormd uitzien. De zachte textuur overbelast de wenkbrauwen niet en veroorzaakt geen productophoping. Gemakkelijk en snel aanbrengen zou moeten worden vergemakkelijkt door het schuine staafje, maar veel vrouwen vinden dat niet zo handig. De formule bevat Brow Conditioning Complex, een combinatie van castorolie en kokosolie die zelfs de meest uitdagende wenkbrauwen diep voedt, hydrateert en revitaliseert. Deze geweldige wenkbrauw styling gel geeft een romige finish die de hele dag blijft zitten zonder bij te hoeven werken.

Hoe breng je de Bobbi Brown wenkbrauwgel aan?

Borstel je wenkbrauwen omhoog en naar buiten. Om de bogen een meer dimensionale afwerking te geven, vul je ze in met een potlood, pommade, of een ander getint wenkbrauw make-up product.

Bobbi Brown Natural Brow Shaper – waar te koop?

Het product is online verkrijgbaar en in diverse reguliere drogisterijen

Bobbi Brown wenkbrauwgel – beoordelingen, reviews

Het product levert een natuurlijke finish en definieert de wenkbrauwen goed. Consumenten klagen over het wat rare borsteltje dat te veel product aanbrengt. De Bobbi Brow wenkbrauwgel geeft een natuurlijke en subtiele kleur aan de wenkbrauwen die er de hele dag mooi uitziet. Je moet voorzichtig zijn tijdens het aanbrengen, want de consistentie is te vloeibaar, wat het vrij lastig om mee te werken maakt. Een groot pluspunt zijn de verzorgende eigenschappen, die de wenkbrauwen hydrateren en revitaliseren.