Revitalash Hi-Def Brow Gel

Deze kleur- en stylinggel geeft onmiddellijk vorm, stylet en temt zelfs de meest weerbarstige wenkbrauwen. Het resultaat is langdurig en elke vrouw zal er jaloers op zijn. Hij is verkrijgbaar in drie tinten, waaronder een transparante, zodat je zeker de geschikste voor jou kunt kiezen.

De Revitalash Hi-Def Brow Gel is onverminderd populair.

VOORDELEN
  • zorgt voor langdurig effect van perfect getemde wenkbrauwen,
  • versterkt en verbetert de conditie van de wenkbrauwen,
  • bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten,
  • vult op waar nodig.
NADELEN
  • waterige formule,
  • hoge prijs,
  • slechte verkrijgbaarheid.

De wenkbrauwgel voedt en hydrateert de wenkbrauwen en geeft ze tegelijkertijd een onberispelijke vorm. Ze kunnen er eindelijk gedurfd en mooi uitzien, en worden bestand tegen haarbreukjes. De natuurlijk ogende tinten vullen leemtes op waar nodig. De wenkbrauwstyling gel bevat peptiden en beta-glucan op basis van haver, die de wenkbrauwen versterken en verbeteren voor een natuurlijk maar gedurfd effect. Het product vult gemakkelijk de plekken tussen dunne en iele wenkbrauwen op en stylet ze nauwkeurig voor de hele dag. De dubbelzijdige applicator met een handig vormgeefborsteltje en een kammetje maakt het aanbrengen van deze wenkbrauwstylinggel gemakkelijk. De waterproof en langhoudende formule blijft urenlang onberispelijk zitten en zorgt voor spectaculaire resultaten. Door de semi-transparante afwerking kun je de dekking opbouwen afhankelijk van de gelegenheid en je stemming. Creëer gepersonaliseerde wenkbrauw looks en geniet van de prachtige vorm van je wenkbrauwen elke keer dat je dit product gebruikt!

Revitalash Hi-Def Brow Gel – toepassing

Kam met opwaartse bewegingen je wenkbrauwen met een kammetje. Breng de gel aan van de binnenrand naar de staart. Als je moeite hebt met dunne plekken, breng dan een extra laagje van het product aan. Gebruik tot slot het kammetje om je wenkbrauwen jouw droomvorm te geven.

Revitalash Hi-Def Brow Gel – waar te koop?

Het is online en in verschillende drogisterijen te koop, maar het kan soms lastig te vinden zijn.

Revitalash Hi-Def Brow Gel – beoordelingen, reviews

Het product wordt gewaardeerd om zijn snelle werking en het in toom houden van zelfs de meest weerbarstige wenkbrauwen. Gebruikers verzekeren dat de neutrale tinten de hiaten en dunne plekken opvullen. De effecten houden de hele dag aan. Je hoeft echt niet om de vijf minuten je blik in de spiegel te controleren. Deze wenkbrauwgel bevat ook voedende eigenschappen die haaruitval voorkomen. De Revitalash wenkbrauwgel krijgt positieve online reviews en feedback, maar het grootste nadeel is dat hij moeilijk in de winkel te vinden is.