TOO Faced Brow Wig Eyebrow Gel

De wenkbrauw-shaping gel van TOO Faced is verkrijgbaar in verschillende tinten. Kies de juiste voor jezelf en ga aan de slag.

Dit product is perfect als je je wenkbrauwen voller, dikker en goed gevoed wilt laten lijken. Rijke pigmenten gecombineerd met moderne technologieën geven volume en mooie natuurlijke kleur aan de wenkbrauwen.

Deze wenkbrauwstyling gel is een goede keuze.

VOORDELEN
  • zorgt voor een dikke en volle wenkbrauw look,
  • verdikt en definieert de wenkbrauwen,
  • heeft een formule met gelvezels,
  • temt weerbarstige wenkbrauwen.
NADELEN
  • hoge prijs,
  • moet super precies worden aangebracht om dunne plekken te camoufleren.

Deze gerenommeerde wenkbrauwgel laat de wenkbrauwen er perfect dik en gedefinieerd uitzien en accentueert zelfs de dunste en ielste wenkbrauwen. De formule met gelvezels voedt en verzorgt zelfs de meest uitdagende wenkbrauwen. De vezels klampen zich vast aan de huid, vullen gaten en dunne plekken op en geven je wenkbrauwen ongelooflijk veel volume. Eindelijk blijven je wenkbrauwen de hele dag zoals jij wilt dat ze blijven. De actieve ingrediënten van topkwaliteit hebben van deze wenkbrauwgel een favoriet gemaakt onder vrouwen over de hele wereld. Zelfs als je wenkbrauwen weerbarstig zijn, kun je er zeker van zijn dat deze wenkbrauwgel ze in een handomdraai de baas is. TOO Faced Brow Wig Eyebrow Gel geeft je ongetwijfeld je droomresultaten.

Brow Wig – hoe breng je het aan?

Borstel de gel door je wenkbrauwen, beginnend aan de voorkant met opwaartse bewegingen. Scheid dan voorzichtig de haartjes vanaf de binnenrand en werk naar de staart toe. Breng het product met de punt van het borsteltje direct op de huid aan om de dunne plekken op te vullen. Dep je wenkbrauwen vervolgens zachtjes voor een natuurlijk ogende afwerking.

TOO Faced Brow Wig Eyebrow Gel – waar te koop?

Je kunt het online en in verschillende drogisterijen vinden.

De TOO Faced wenkbrauwgel – beoordelingen, reviews.

Het product is een populaire keuze onder vrouwelijke consumenten, omdat het de dagelijkse wenkbrauwstyling gemakkelijker maakt en natuurlijk ogende resultaten levert. Je kunt er in een handomdraai de supertrendy ‘fluffy brows’ mee creëren. De TOO Faced wenkbrauwgel is gemakkelijk aan te brengen en zorgt de hele dag voor een langdurige en subtiele wenkbrauw look. Met slechts een paar streken met het handige borsteltje maak je jezelf nauwkeurig op.