Givenchy Mister Brow Groom

Een multifunctionele transparante wenkbrauwgel die wenkbrauwen op natuurlijke wijze stylet. Dit product stylet weerbarstige wenkbrauwen en voegt tegelijkertijd volume toe.

Givenchy Mister Brow Groom is een vaak gekozen wenkbrauwgel.

VOORDELEN
  • het is een snelle manier om wenkbrauwen te stylen,
  • het maakt de wenkbrauwen dikker en voller,
  • het heeft een niet-kleverige en niet-belastende formule,
  • bevat vitaminen die de wenkbrauwen diep voeden.
NADELEN
  • is alleen verkrijgbaar in een transparante versie,
  • overtollig product vormt witte klontjes,
  • je moet het zorgvuldig aanbrengen.

De Givenchy wenkbrauwstyling gel biedt wenkbrauwen flexibiliteit voor gemakkelijke dagelijkse styling. De sneldrogende formule is klontvrij en laat geen residu achter. Deze geweldige wenkbrauwstyling gel wordt aanbevolen voor zowel mannen als vrouwen die hun wenkbrauwen er beter uit willen laten zien. Mister Brow Groom bevat vitamine B5, die door overeliperen of verkeerde behandelingen beschadigde wenkbrauwen voedt, regenereert en verzorgt. Het ergonomische borsteltje is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Het voorziet je ogen van een spectaculaire blik. De Givenchy wenkbrauw shaping gel kan zowel op zichzelf gebruikt worden als in combinatie met andere styling producten.

Hoe breng je de Givenchy wenkbrauwgel aan?

Houd het staafje met het schuine deel naar boven. Kam je wenkbrauwen van de binnenste naar de buitenste ooghoek. Breng vervolgens met de punt van het borsteltje het product aan op de binnenste wenkbrauwrand, boven de ooghoek. Geniet van je prachtige wenkbrauw look!

Givenchy Mister Brow Groom – waar te koop?

Deze wenkbrauwgel kun je zowel online als in verschillende drogisterijen vinden.

Givenchy Mister Brow Groom – beoordelingen, reviews

Deze transparante wenkbrauwgel is een populaire keuze aangezien je de fantastische effecten ervan niet kunt ontkennen. Het geeft de wenkbrauwen volume en veerkracht. De sneldrogende formule zorgt ervoor dat de wenkbrauwen er de hele dag onberispelijk uitzien. Het product krijgt positieve beoordelingen vooral dankzij de handige applicator die helpt om telkens de juiste hoeveelheid product aan te brengen. De lichte textuur overbelast de wenkbrauwen niet en houdt ze urenlang op hun plaats. Givenchy Mister Brow Groom werkt goed op elke wenkbrauw, zelfs op de meest weerbarstige.