Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel Mini

Hoewel het in een kleiner formaat geleverd wordt is het toch een aanbeveling waard. Dankzij het kleine formaat kun je het overal mee naartoe nemen en je wenkbrauwen bijwerken wanneer je maar wilt. Deze wenkbrauwgel is verkrijgbaar in vier verschillende tinten, zodat je gemakkelijk de juiste tint voor jezelf kunt kiezen.

De Anastasia BH wenkbrauwgel is zeker de moeite waard om te kiezen.

VOORDELEN
  • het past in elke handtas,
  • het heeft een waterproof en langhoudende formule,
  • vult gaten en dunne plekken op,
  • geeft wenkbrauwen meer volume en dikte.
NADELEN
  • klein formaat,
  • het product droogt snel uit.

De wenkbrauwstyling gel van Anastasia Beverly Hills zorgt voor vollere wenkbrauwen. Het geeft ze de gewenste definitie zonder dat je ze gedurende de dag hoeft bij te werken. Deze wenkbrauwgel geeft je wenkbrauwen een natuurlijke dimensie met een mooie matte afwerking. De kleine kegelvormige spoolie maakt het aanbrengen gemakkelijk en precies. De waterproof, langdurige formule blijft zeker op je wenkbrauwen zitten, wat de weersomstandigheden ook zijn. Door de snelle toepassing en de perfect geselecteerde ingrediënten ziet je wenkbrauw make-up er altijd spectaculair uit. Kam de haartjes voorzichtig naar boven en geef ze de gewenste vorm en kleur. De mini-versie is zeker handig voor onderweg.

Anastasia BH Mini brow gel – hoe breng je het aan?

Breng een dotje van de wenkbrauwgel met het handige borsteltje op je wenkbrauwen aan. Borstel je wenkbrauwen met de groeirichting mee omhoog. Zo krijgen ze de gewenste vorm en kleur.

Anastasia Beverly Hills DipBrow Gel Mini – waar te koop?

Je kunt het product online bestellen of in veel gangbare drogisterijen kopen.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel Mini – beoordelingen, reviews

Vrouwen waarderen het vooral om zijn kleine formaat. Dat zorgt ervoor dat ze het overal mee naar toe kunnen nemen. De Anastasia BH Mini wenkbrauwgel lift zachtjes en subtiel de haartjes en levert een natuurlijk maar gedurfd resultaat. De lichtgewicht textuur plakt niet, is niet overbelastend en veroorzaakt geen productopbouw, maar droogt vrij snel op. De ingrediënten zijn veilig, zelfs voor de gevoelige huid. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over allergische reacties.