Ilia Beauty Essential Brow

Een degelijke wenkbrauw styling gel die een blijvende populariteit geniet. Het is verkrijgbaar in drie mooie neutrale tinten. Het is nogal een populaire keuze bij de consumenten.

VOORDELEN
  • laat je de dekking opbouwen,
  • is vlokvrij,
  • geeft een sterke fixatie zonder glans,
  • vult de wenkbrauwen op en laat ze er dikker uitzien.
NADELEN
  • je moet oppassen dat je niet te veel product op de wenkbrauwen aanbrengt,
  • stugge afwerking.

Deze wenkbrauwstyling gel doet het fantastisch als het gaat om het donkerder maken van de wenkbrauwen en het opvullen van gaten waar nodig. Met slechts een paar streken met het handige borsteltje kunnen je wenkbrauwen in volume toenemen en er veel dikker uitzien. Je kunt de effecten gemakkelijk intensiveren en je wenkbrauwen stylen zoals jij dat wilt. De combinatie van natuurlijke ingrediënten en botanische extracten hydrateert diep, voedt en regenereert zwakke en dunne wenkbrauwen. De lichte, romige formule brengt perfect aan zonder te schilferen of productopbouw te veroorzaken. De handige applicator bereikt zelfs elk wenkbrauwhaartje en houdt ze de hele dag in toom. Deze wenkbrauwgel geeft volledige controle over je make-up. Je wenkbrauwen worden soepel, handelbaar, zacht en gerevitaliseerd. Borstel de wenkbrauwen met de groeirichting mee om hun vorm te definiëren. Met het dubbelzijdige borsteltje kun je de dekking opbouwen doordat de haartjes aan de ene kant korter zijn en aan de andere kant langer. De getinte wenkbrauwgel van Ilia Beauty houdt je wenkbrauwen zonder glans in toom en geeft je wenkbrauwen de hele dag een onberispelijke vorm.

Hoe breng je Ilia Beauty Essential Brow aan?

Breng het product in opwaartse bewegingen op schone en droge wenkbrauwen aan zodat ze er natuurlijk opgevuld en gedefinieerd uitzien.

Ilia Beauty Essential Brow – waar te koop?

Het product is zowel online als in de winkel verkrijgbaar.

Ilia Beauty Essential Brow gel – beoordelingen, reviews.

Volgens vrouwelijke consumenten is dit een goed product om je wenkbrauwen dikker en volumineuzer te maken. Het is niet zo gemakkelijk aan te brengen. Wel wordt het geleverd met een dubbelzijdige applicator, die deze taak gemakkelijker zou moeten maken. Nadat het is opgedroogd, laat het een stugge afwerking achter, wat voor veel vrouwen een groot nadeel is. Het product levert echter de hele dag een sterke hold, die een natuurlijke finish geeft.